local-stats-pixel fb-conv-api

Meitenei kostīmā iegāž pa seju!39

1147 44

Meitene labu gribēdama nolēma piepelnīties, bet tas viss beidzās sliktāk, kā viņa gaidīja. emotion Patiešām žēl, ka tā notika, bet iespējams ļaundaris nezināja, ka aiz kostīma slēpjas vienkārša, trausla meitene... emotion

1147 44 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

Ja vien tā nebūtu meitene, tad uzskatītu, ka paliek pārāk sīkumaini veidot katram pasaules notikumam rakstu. Sākumā kāds mira, tagad jau rakstu liek par iesišanu. Nākamreiz jau liks, ja kāds tikai paklups uz ielas. Bet kā jau teicu, ja vien tā nebūtu meitene... Bet tajā kostīmā izskatās, ka seju nemaz tik perfekti nevar pamanīt. Varbūt nemaz nevarēja atšķirt. Grūti ko piebilst, ceru tikai, ka deguns kārtībā. 

87 2 atbildēt

Tatad tikko parliecinajos,ka te apgrozas dazi moralie kropli kas uzskata ka ir normali sist cilvekam!un ja to smurguli nokers ceru ka ari vinam kads iegazis ar kulaku pa seju.

Stulbie cilveki!emotion

29 0 atbildēt
Tas tak ljoti svariigi, nu looool.
18 1 atbildēt

Mūsdienās pat cilvēku cāļa kostīmā nedrīkst iekausīt ,jo tajā var būt meiteneemotion emotion

15 5 atbildēt

Musdienas ta notiek. Sikie galigi izlaidushies.emotion

9 0 atbildēt

Man katru dienu sabojā darbā viens Turku kroplis Vārdā Erdžans, labprāt viņam sadotu pa seju, bet Vācijā sodi bargi, it sevišķi pret auslenderiem.... Bet gan kādā tumšā stūrī es viņam iekraušu!!! Vispirms jau viss sākās ar to, ka darba vadītājs mums lika strādāt kopā vienā telpā - vilkt elektroinstalāciju. Protams bija no rīta tumšs tāpēc bija nepieciešami prožektori. Bet ko viņš? Paņem un 250W prožektoru, pienāk man klāt un spīdina tieši sejā no tuva attāluma, pagriezos projām un šis ņergdams dara to atkal... Pateicu ka šitā darot var dabūt pa purnu, tad viņš pārstāja... Tad sākās uzdirsieni ka man ir nodzīiti mati - sāka saukāt par olgalvi, bet tas jau vēl nav viss. Kādu rītu aizbraucot uz darbu un noparkojoties stāvlaukumā šis piebrauc man blakus ar savu džipu blakus un attaisa durvis tam un netaisa ciet, līdz ar to ēs nevaru savai mašīnai durvis attaisīt. Teicu lai piever durvis jo nevaru izkāpt, un šis man atbild ka men esot jākāpj pa otru pusi.... Tas jau vispār.... Domāju ka uzspļaušu vācu likumdošanai un kādā tumšā stūrī viņu noslānīšu!!! Jo tie turki ir vienkārši cūkas!!!

7 1 atbildēt

Vienmer atradisies kaads,kurs sabojas mums dienu.....emotion

5 0 atbildēt

Labāk strādāt McDonaldā..emotion

5 0 atbildēt

Nākamais raksts būs par kādu kungu, kam nejauši uzgrūdās viesmīlis un viņš aplējās ar kafiju sabojājot savu 30$ vērto kreklu, neatgriezeniski, pats kungs apgalvo, ka viesmīlis to esot darījis ar cietsīrdīgiem nolūkiem, jo kad esot iegājis kefejnīcā esot redzējis, ka viesmīlis tāds nemierīgs ar ļaunu dzirksti acīs, itkā pats nelabais šama būtu iemeties.

Šie ir loti labi un inormatīvi raksti, par šādiem traģiskiem notikumiem ir jāzin visai pausaulei, te pat nav ko apspriest.

4 0 atbildēt
ŽĒL ka 14 gadus vecs puisis iegāza pa seju tik mīlīgai vistiņai
4 1 atbildēt

nebutu mati vinai tada krasa dotu 30

4 1 atbildēt

nuu nedomaju ka tas ir tik svarigi lai veidotu par to rakstu. itka pasaule nekas sliktaks nenotiek.

3 0 atbildēt
maziņš notikums bija cālītim....
3 1 atbildēt

par kaut ko tik sīku ir pat raksts jātaisa?  emotion

3 1 atbildēt

Zināšu, ka ar šo pelnīšanas veidu var slikti beigties emotion 

Vispirms vajadzēs apdrošināties emotion emotion

2 0 atbildēt

žēl jau meitenes , bet tāda ir dzīve :(

1 0 atbildēt

stulbie narkomāni

1 0 atbildēt

Tad jau baigi vāji iegāza ka pat māte nevarēju pamanīt ka kāds būtu ppa seju iegāzis

1 0 atbildēt

Tak nazi šitādiem gadījumiem jātur spārnā. Neviens tak neredz. Lai gan arī, ja kāds iedod pieci...

2 1 atbildēt

 emotion  diso disko emotion  emotion 

1 0 atbildēt