local-stats-pixel fb-conv-api

Meitenei ar Dauna sindromu dzimšanas dienā uzdāvina kāzas!!!39

Gudros vārdos sakot, Dauna sindroms ir viena no hromosomu patoloģijas formām, kad 46 hromosomu vietā ir 47, un kariotipā ir trīs, nevis divas, 21.hromosomas kopijas. Vienkāršākiem un saprotamākiem vārdiem runājot, Dauna sindroms ir iedzimts ģenētiskais traucējums/ īpatnība, Cilvēkus ar Dauna sindromu var atpazīt vizuāli.

Bieži vien Dauna sindroms izskan, kā spriedums (bez maz vai nāves sods), un vairākums gadījumu vecāki atsakās no tādiem bērniem. Bet šī raksta varone ir mīloša māte, kura vēlējās darīt visu, lai viņas meitiņas sejā iezagtos smaids. Tāpēc šī māte nolēma nosvinēt savas meitas 25.dzimšanas dienu kāzu stilā ar visiem kāzām nepieciešamajiem atribūtiem. Šajā darbiņā mātei palīdzēja fotogrāfe un projekta autors, kurš iemūžināja tik aizkustinošus šīs meitenītes dzīves brīžus. Pateicoties patiesiem pūliņiem un centībai, fotogrāfijas sanāca patiešām patiesas un sirsnīgas, un tāpēc uz šīm fotogrāfijām bez smaida un siltuma skatīties nav iespējams (tā uzskatu es, katram jau savs viedoklis).

847 9 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

Šas dabūšu čupu ar mīnusiem par komentāru, bet lai iet. Kā man (no visas sirds) besī šitie siekalainie viedokļi kurus vairākumā gadījumā raksta mazgadīgas meitenītes, baltie bruņinieki ar lieko svaru, mucā auguši indivīdi un pa retam kāds trollis... Cilvēki IR dzīvnieki, patīk vai nepatīk mums to atzīt, lielākā daļa mūsos nāk no turienes. Nu tad padomāsim ar pelēkajām rievām nevis Sociālās Taisnības Tēzēm kuras sarakstījusi tāda kuce kā Drovakas kundze un citi žīdu pārstāvji lai deģenerētu cilvēkus. Vai šāds dzīvnieciņš spētu veiksmīgi izdzīvot pats par sevi, radīt pēcnācējus, nodrošināt resursus un principā parūpēties pats par sevi? Nē, un nē. Nu tad kurās krustcelēs mēs, kā cilvēce aizgājām nepareizi un mērķtiecīgi iedrošinām šādas darbības, reklamējam tās mēdijos, priecājamies un apjūsmojam? Viela pārdomām. Protams, tas ir jauki, ka tiek dota iespēja cilvēkam piepildīt relatīvi neiespējamus sapņus, bet vai tas ir jādara tāpēc, ka viņai ir šāds stāvoklis? Atsauc atmiņā vienu stāstu no vēstures. Bija meitiņa, bet gadījās, ka akla. Iemācījās spēlēt klavieres. Tauta nāca un apjūsmoja, pati priecīga, vecāki priecīgi, visi apmierināti. Bet kādu dienu redze viņai sāka atgriezties, un pēkšņi... pianiste nekāda, un principā vispār vairs neko. Ko viņa izdara? Izdur sev acis un atkal ir laimīga. Beidziet sajūsmināties par šādām lietām cilvēki, tas ir nedabiski. Picture fucking related

106 5 atbildēt

Es arī tūlīt tikšu pie mīnusu kaudzes, bet ir ko teikt šajā sakarā, pa cik pēdējā laikā izslavētais Parādnieka kungs tik ļoti runā par to, ka sievietei pirms aborta veikšanas, obligāti jāapmeklē psihiatrs. Tādi tipi kā viņš manī rada vēl lielāku riebumu pret tiem, kuri, līdzīgi kā viņš, uzskata, ka aborts ir grēks. Grēks ir laist pasaulē bērnu, kuram nekad nebūs pilnvērtīga dzīve! Šeit es nerunāju par šo meiteni vai citiem cilvēkiem, kuriem ir iedzimts kāds defekts, ir slimība u.tml., taču kuru smadzenes funkcionē un viņš nav, atvainojos, dārzenis. Taču es nekad mūžā nesapratīšu cik egoistiskiem vecākiem jābūt un cik ļoti jāienīst savs bērns, lai laistu pasaulē bērnu, kurš nekad nespēs normāli funkcionēt kā cilvēks. Daudzi runā par to, ka vecāki mīlestības dēļ izvēlas laist pasaulē šādu bērnu. Nē, tā nav mīlestība. Tas ir mazohisms pašam pret sevi un milzīgs sadisms pret bērnu. Nespēju iedomāties cik slimam jābūt, lai spētu mierīgi noskatīties uz pilnīgi atpalikušu, kustēties, runāt, domāt nespējīgu bērnu, un ne mirkli neienāktu prātā doma par to, cik ļoti šis bērns tiek mocīts.

Tieši pirms dažām dienām lasīju par ģimeni, kurai piedzima meitene bez acīm. Nu forši. Ko tālāk? Ieliks stikla actiņas un būs maza lellīte. Jūsuprāt, abortu pretinieki, tas ir normāli? Tā ir mīlestība - lūkoties uz savu bērnu bez acīm, saprast, ka viņš nekad nespēs normāli ne dzīvot, ne strādāt? Tas ir sadisms augstākajā pakāpē, kas, manuprāt, ir vēl lielāks grēks kā slepkavība (kā jums tīk saukt abortu).

61 1 atbildēt

Kaut kāda ņirgāšanās vien sanāca. Māte laikam netic, ka meita kādreiz varētu apprecēties, lai gan šādi cilvēki nereti atrod otru pusīti.

43 0 atbildēt

Ja vecāki gribēja izrādīt savu mīlestību meitiņai, tad varēja vienkārši rīkot SVĒTKUS - skaistas dzimšanas dienas svinības par godu viņai - sapucēt uz to labāko, saaicināt pozitīvi noskaņotus viesus - kas arī tika darīts, BET nenosaukt to par KĀZĀM - kāpēc degradēt jebkuram (manuprāt, cilvēkam arī ar Dauna sindromu saprotamo un zināmo) kāzu īpašo nozīmi un jēgu, un rīkot kāzas BEZ līgavaiņa - turklāt meitene (ņemot vērā diagnozi) ir gluži simpātiska. Bieži vien viņi sastop sev līdzīgus (un reizēm pat ne līdzīgus), kuri viņus PATIESI iemīl un vēlas dalīt savu dzīvi ar tiem - nesaprotu, kāpēc šie vecāki jau iepriekš nolēmuši, ka viņu meitai nekādā gadījumā neatradīsies draugs, kurš viņu iemīlēs un vēlēsies apprecēt pa īstam???? un ja viņa satiks tādu - ko tad??? 

15 0 atbildēt

Vecākiem būtu jāveic aborts, uzzinot, ka bērns piedzims slims- Šim es piekrītu, jo kāda gan viņiem dzīve ne normālas attiecības ne darbs nekā vislaik jāauklējas būtībā mūžīgie zīdaiņi, bez dzīves baudījuma. 

PS varbūt abortu neveikt, bet pēc piedzimšanas viņu iemidzināt- eitanāzija (pirmajos brīžos viņš nesaprot,kas notiek) nu ok gribēju teikt, ka neveiksmīga aborta gadījumā sieviete nekad vairs nevarēs ieņemt bērnu.emotion 

20 5 atbildēt
a kur līgavainis? emotion meitene izsktās pilnīgi normāli un ja nebūtu tava apraksta, es nezinātu, ka viņai ir slimība.
16 2 atbildēt
Un viņa apprecējās... Ar ko?
12 0 atbildēt

Stulbums, reāls stulbums.

9 0 atbildēt

Nu atvainojos, meitenei sejā un ķermenī ir lasāmas dauna sindroma pazīmes tie, kuri saka, ka neko nemana, lai uzliek brilles vai arī pastudē nedaudz medicīnu.

8 0 atbildēt

man patika beigaas teikums "Un, ticiet man, šādi momenti ir patiesibezvērtīgi," emotion haha nu es saprotu ka bik saputrojaas autors, bet tomer emotion

vecakiem noteikti javeic aborts uzzinot, ka bernam ir tads iespejams sindroms...

7 0 atbildēt
nē, tu kļūdies,jo dauna sindroms ir iedzimts sindroms ,kad jau mātes vēderā bērnam sajuuk DNS un nē, viņi netuvu nav perversi , jo tiem ir smadzeņu novirze(,kad uzvedas kaa, bērns.) tāpēc necieniijamais huligaan, pirms rakstiit (atvainojos) tik debiilu komentāru, paskaties graamataa ,ko nozime dauna sindroms un gramatika. Pati māte jauki riikojās,jo iespējams ,ka meitene nekad neapprecēsies..
7 0 atbildēt

Visu cienu, nav viegli 

6 0 atbildēt

Ironiski. Tieši to pašu es iedomājos  par tevīm,izlasot ko uzrakstīji.

5 0 atbildēt

Šis teikums ir nepareizs. Ar loģiku esmu pazīstams, bet kurā vietā es saku, ka mana sēdēšana pie datora ir izcili pareiza un cildināma? Labi zinu, ka neesmu dabas smukākā sniegpārsliņa, bet arī nebāžu to citiem purnā.

2 0 atbildēt
Skaists notikums un skaists raksts! emotion Vairāk tādu vecāku, kas nepadodās un rūpējās par saviem bērniem, lai arī kādi tie nebūtu!👍 Lai šai ģimenei viss izdodās!
3 1 atbildēt

neviena no atbildēm. Slimam cilvēkam arī ir tiesības dzīvot. Vienlīdzības zīmi gan es neliktu ar vesalajiem.

1 0 atbildēt

Vecāku mīlestībai nav robežu. Protams, grūti saprast vecākus, kuri laiž pasaulē dauņus, zinot par to. Man nav nācies ar to saskarties, līdz ar to grūti spriest, jo grūtniecība psiholoģiski ļoti maina cilvēkus. Bet "kāzas"...bik par traku.

Man bērnībā netālu dzīvoja Daunis, puisis ap 18 gadiem. Ieķērās manī. Sekoja, bet bija ļoti pieklājīgs, jauks. Vienalga es biju pārbijusies pusaudze.

1 0 atbildēt
...kur viņai vīrs aizmuka?
1 0 atbildēt

Eu nu cik var šito rakstu bāzt spokos, Vispār kāds pārbauda cik vecs jau tas raksts. Drīz jau Spoki kļūs kā graudiem.lb, riezi trijos gados ieej un joprojām tas pats. p.s. Ja man būtu viena ola, man ar kāds kāzas taisītu, vai varbūt par modeli mani ieceltu, varbūt slavinātu internetā? Defekts par effektu taču ir ļoti forši!

2 1 atbildēt

25 gados gan var būt meitene, bet noteikti vairs nav meitenīte. emotion

Visādi citādi - jauks pasākums.

1 0 atbildēt