local-stats-pixel fb-conv-api

Meitene pārdod eBay savu augstskolas diplomu un iegūtās zināšanas14

Stefānija Rittere pabeidza Floridas universitāti 2011.gadā un neskatoties uz savu iegūto izglītību, viņas šī brīža darbs nu galīgi neatbilst viņas iegūtajai izgltībai!

Uz doto brīdi kopā ir 693 sekotāju un katru stundu šis piedāvājums eBay tiek skatīts apmēram 382 reizes!!!!

311 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Teātra un dejošanas koledžaemotiontas noteikti ka noder dzīvē, tas tevi pabarosemotion

14 1 atbildēt
Studenta kredītus labāk neņemt. Nevar garantēt, ka stabili atradīs darbu pēc tam. Tad tos 5 vai 10 gadus Tevi katru mēnesi bakstīs par kredītu atmaksāšanu. Tas ir slogs un pie tam pretīgs. Visus šos gadus jādomā par to, ka jāatliek malā nauda priekš kredīta un tad tikai pārējam var tēret. Augstākā izglītība, man personīgi, nav nepieciešama. Pietiek ar prasmēm vai profesionālo izglītību. Nav man lielas prasības. Pietiektu man ar algu līdz 1000€ mēnesī. Za to ir cilvēki, kuri dzīvo asti kuldami ar savu profesionālo vai vidējo izglītību. :-) Man paveicās, ka tiku budžetgrupā. Bet programmu nepavilku - katru rītu celties 7am, tad uz universitāti, tad 5pm 6pm kojās, kuras 30min braucienā no universitātes, tad sevis kopšana, pusdienas, vakariņas, atpūta un tad mācības. Pie tam vēl - grūtas tēmas nebija, bet es, personīgi, psiholoģiski neizturēju to, ko mala katru dienu mežonīgā ātrumā. 3 gadu laikā mēģināt iebāst teoriju, kura tika izzināta agrāk vēsturē 10 gadu. Un tik maļ un maļ 1h30min bez apstājas. A, ja sāks visi prasīt, tad tēmas kavēšana. Lekcijas arī nebija izturamas - mēģināt 1h30min klausīties un tad rakstīt un atkal klausīties. Bezmaz vai viss jāpieraksta, ko pasniedzējs stāsta, jo lekciju materiālos nav viss. Tur ir tikai daļa. Ja gribi internetā kaut ko atrast, figu atradīsi. Viss ir tikai universitāšu grāmatās, kuras ari ir ķieģeļu lielumā un tā patās tur ir tikai daļa no visa, ko vajag. Tas ne visiem ir pa rokai. Tāpat lielie miljardieri ir tie, kam ir prasmes. ;P P.S. Es zinu cilvēkus, kuri strādā pie vienas no universitātes lapām. Zinat, viņam ir prasmes, ko apguva bez izglītības un burtiski ieliek tiem, kas studē universitātē augstāko izglītibu programmēšanā. ;P
9 0 atbildēt
50 tūkstoši par papīriņu.. Jauks bizness...
8 0 atbildēt

Mūžīgais jautājums vai ir vērts studēt tualetes papīra gabala dēļ. Es uzskatu ka diplomam nozīme ir divos gadījumos. Tad kad tu to diplomu dabū no sirds darbojoties ( attīstot sevi nevis visu kārtojot... Kārtojot tikai ar domu kā nokārtot uz 4  ) un pēc pabeigšanas turpināt savu attīstību savā jomā ko pabeidzi. Tad darba devējs jutīs ( tiešām viņš sapratīs ) ka tu esi spējīgs cilvēks un tev var pavērties labas izaugsmes iespējas.  Otrs variants ir tāds - tu jau strādā uzņēmumā kur tu redzi savu nākotni. Ja darba devējiem tavs zināšanu krājums apmierina, tad tu studē tikai lai dabūtu izaugsmes iespējas tavā izvēlētajā uzņēmumā.

8 0 atbildēt

Tas ir viltojums, jo kā redzam, meitene nav baigi gudra... emotion

6 0 atbildēt

Varu tikai teikt, ka meitene ir padevusies. Ja grib atrast darbu, tad sākumā vajag atrast ceļu, kā attīstīt prasmes, lai būtu pieprasīts darba tirgū. Dipoloms- tas ir labi, bet darba devējam ir sava specifika. Nez vai manus rakstus kāds lasa, bet man liekas, jau aprakstīju to situāciju. Ja vizuālā māksla- tad dizains ir pieprasīts praktiski visur. Tas prasa skilus ar Photoshop, Ilustrator, Premiere, varbūt arī citām programmām. Ja proti pārdot to, kas ir pieprasīts- tad visas durvis vaļā un būsi uz izķeršanu.

3 0 atbildēt

nu jā, Es pārdodu visu savu dezīves skolu emotion  Pārdodu pa 20 euro gabalā emotion

1 0 atbildēt

Nu tak viss mūsdienās pērkas un pārdodas, tāpat arī diplomi un grādi. Un daudziem darba devējiem ir vienalga, kāda tev augstākā, ka tikai būtu. Zinu kadru, kas strādā bankā kaut augstākā viņam kkādā zooloģijā. Tikai ko tas pircējs darīs ar diplomu, uz kura virsū svešs vārds. 

1 0 atbildēt