local-stats-pixel fb-conv-api

Meitene, kura tiešām izrādīja savu drosmi, parādot sevi bikini28

562 1

Iepazīsties šī ir 24 gadus vecā Джорджия Ланузза (latviski pareizi vārdu nespēju iztulkot) viņa nāk no Apvienotās Karalistes un šī sieviete ienīda savu ķermeni, jo slimoja ar ļoti retu un dīvainu slimību - psoriāze (kad uz ķermeņa veidojas visu laiku, dažādi izsitumi) Bet tagad šī meitene ir saņēmusi drosmi un visai pasaulei izrādīt sevi, kā viņa izskatās bikini un beidzot viņa ir pārvarējusi savu emocionalo robežu, kad neklausīsies, ja viņu aiz muguras aprunās un smiesies.

562 1 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Nemaz tik reta un dīvainā tā slimība nav. Es pats ar to slimoju un zinu daudzus citus. Vienkārši cilvēki īpaši nestāsta apkārt, ja slimo ar ko tādu, un cenšas to noslēpt.

Vienkārši izsakoties tā ir imūnsistēmas nepareiza reakcija - noteiktos ādas rajonos ādas šunas vairojas nenormāli ātri, pat 10 reizes ātrāk, kā normāli. Šūnas nepaspēj nobriest un lobās nost, āda iekaist. Slimība var sākties no spēcīga emocionāla sresa, emocionāla trieciena, un tādas lietas arī saasina slimošanas gaitu.

To nav iespējams izārstēt.

59 0 atbildēt

Es jau neteikšu, ka pirmajā bildē briļļu atspulgā ir tualetes podsemotion

35 0 atbildēt

Sasodīti skaista sieviete, žēl, ka viņai tā jācieš. 

24 5 atbildēt

Psoriāze nav reta slimība. Ļoti daudziem viņa ir, tik atšķiras smaguma pakāmē. Citiem tā ir tikai uz kājām, citiem uz elkoņiem un līdz plaukstām, citiem tā ir tikai uz sejas un tad arī, mazi sārti pleķīši vai jau lielas sarkanas kreveles.

15 0 atbildēt

Katram 5 cilvēkam ir psoriāze, btw. 

13 0 atbildēt

Viņai sanāktu tik labs DEADPOOL kospleis . 

9 2 atbildēt
Džordžija Lanuza? Kāpēc krieviski uzrakstīts?
8 1 atbildēt

Ļoti skaists meitēns emotion

2 0 atbildēt

meitēns malacis, no tā nav jakaunās, katrs esam tāds kāds esam un tur neko nepadarīsi. Protams, var slēpt, bet no tā labāk nejutīsies, jo domāsi - vai kāds to redz un beigās iedzīsi sevi izmisumā.. 

2 0 atbildēt
Nu jaa,tas jau ka kuram un cik smaga stāvoklī. Isteniba loti tracina sii kaite,jo karsta laika,sviistot saasinas,vai arii tad,kad kadi stresi. Man ir Betnovate RD Cream,tads smirdigs,bet palidz.
1 0 atbildēt

Eee, bet Džordžijaj nav nemaz ne vainas. emotion

1 0 atbildēt
Esmu viens no tiem cilvēkiem,kam ir šī slimība... Esmu pieņēmis un sadzivoju ar to. Tagad jau kādu laiku ir pazudusi,bet kad bija tad nekautrējos iziet bez krekla ārā...kāds esi tāds esi😉👍
1 0 atbildēt

te vispār nav par ko smieties...

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt
Jsp emotion emotion emotion
0 0 atbildēt
Tā nav reta slimība.
0 0 atbildēt
Džordžija Lanuca. Dažos Itālijas reģionos izrunātu kā Lanudza. emotion Itāļu cilmes uzvārds.
0 0 atbildēt

Psoriāze nav reta slimība, bet rada iespaidīgus pašapziņas traucējumus gan. Saulē nedrīkst absolūti nemaz. Prieks par viņas drosmi un labo gribu, labu piemēru nekad nav par daudz emotion

0 0 atbildēt

Jap viņa galīgi nav reta. 

0 0 atbildēt