local-stats-pixel fb-conv-api

Meitene, kura ir apbrīnas vērta18

507 2

25 gadus vecā Džordana Bouna no Nofolkas, Lielbritānijā ir viena no populārākajām interneta blogerēm. Viņas YouTube kanālam ir jau vairāk kā 127 000 sekotāju. Nezinot vairāk šķiet kas gan tur tik īpašs jo pamācības par skaistuma procedūrām nav nekāds jaunums. Bet kad uzzini, ka Džordana ir uz mūžu piesaistīta ratiņkrēslam. Un tas nav viss, Džordanai ir ari nejūtīgas rokas kas sarežģī veikt elementāras darbības.

10 gadus atpakaļ Džordana iekļuva šausmīgā auto avārijā kuras rezultātā viņai ir paralizētas kājas un rokas. Lai arī video rullīšos ir redzami viņas invalīdu ratiņi, atrodas vēl tādi kretīniski interneta troļļi kas jautā kāpēc viņa tik dīvaini tur rokās skaistumkopšanas piederumus.

Džordana nolēma izveidot 5 minūšu garu video kurā tiek viss izskaidrots visiem šiem bezsirdīgajiem cilvēkiem.



507 2 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Vispar visas meitenes ir apbrīnas vērtas. Viņas spēj izturēt vairaku dienu asiņošanu katru mēnesi, un spēj iznēsāt un izspiest bērnu, tad pabot ar krūti, visam paralēli arī mazgājot veļu, gatavojot un kārtojot.

62 0 atbildēt

Ļoti skaista sieviete. Žēl, ka dzīve tik skarbi ar viņu izrīkojās. Un tiem neattīstītajiem interneta troļļiem, kuri viņu apsmej, pašiem vajadzētu "izbaudīt" uz savas ādas to visu. Tad saprastu, ka tur nekā smieklīga nav. 

50 2 atbildēt

emotion

Paskatījos dažus viņas video, un pa tiešām sapratu, cik ļoti viņa ir centusies vismaz, lai kaut ko prastu, nevis tikai sēdētu ratiņkrēslā un domātu par dzīvi, ko nespēj izbaudīt pilnībā.

34 2 atbildēt

Nafig viņai krāsoties, tāpat skaista. 

26 0 atbildēt
Spēcīgā. Noteikti brīnišķīga, burvīga sieviete. No šādiem cilvēkiem jāmācās ir dzīvot tiem kam rokās, kājas kustas bet galvā ir paralizēta
22 1 atbildēt
Man patīk viņas ģērbšanās stils. emotion) Ar vai bez kosmētikas viņa ir patiesi glīta!emotion
18 0 atbildēt
Viņa pilnīgi noteikti ir apbrīnas vērta, jo ne katrs kas nonācis tādā situācijā spēj neskatoties uz to darīt ko vēlas un lai to mācētu ieguldīt tik daudz spēka un pūļu. Visiem tiem, kas viņu apsmej vajadzētu padomāt par to, kā viņi justos nonākot ratiņkrēslā. Tad viņi nemaz vairs nesmietos...
16 0 atbildēt

Ļoti apbrīnojama! Neskatoties uz to, viņa ir ļoti stipra.

14 1 atbildēt

Malace meitene, bet ja vina butu parasta viduveja meitene, vai visi vinu apbrinotu?

8 0 atbildēt

Es zinu to, ka cilvēkiem ratiņkrēslos ļoti nepatīk ka viņiem pievērš īpašu uzmanību tikai tāpēc, ka viņš ir ratiņkrēslā.

3 0 atbildēt
Apakšā zem raksta bija viņas video.
0 0 atbildēt
Tādi cilvēki tagat sēž šoka sadaļā un smejas emotion
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Skaista meitene ar milzīgu gribasspēku! +++

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt