local-stats-pixel fb-conv-api

Meitene apzināti ļāva pasniedzējam sevi izvarot un pēc tam to aizmirsa24

523 8

Internets ir pilns ar izvarošanas stāstiem, bet šis atšķiras no tiem visiem, jo meitene jeb upuris apzināti ļāva vīrietim viņu izvarot, pēc tam piespieda sevi to visu aizmirst, un 3 gadus dzīvoja par to neliekoties ne zinis.

523 8 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Sūdains sākums sūdainām attiecībām, kas beidzās ar sūdainām atmiņām par sūdaini uzsāktām attiecībām.

82 0 atbildēt

Tā jau gluži nebija pret meitenes gribu. Jo ja patiešām negribētu tad uzreiz sāktu meitene kliegt

64 0 atbildēt
Izdomāts
44 0 atbildēt

Manuprāt vistizlākais ko skuķis (nu, kamoon,sievietes taa vnk neriikojas) var izdarīt - sacelt čali un tad pateikt NĒ un apvainoties, ka čalis neapstājas. Pat neskaitot to, ka pati esmu bijusi skuķis ar hormoniem, tā skuķe ir pelnījusi pa muti nevis žēlošanu.

41 1 atbildēt

...Vienkáršāk sakot, no sirds izdirsināja čomu.

Tagad gan jau plosās kaut kādā feministu kustībā

35 1 atbildēt

tātad tomēr ir cilvēki uz pasaules, kuri lietas prot salaist dir sā vēl prasmīgāk, kā Latvijas vadība.

30 0 atbildēt
Tā saucās negribīga piekrišana . .nevis izvarošana .
30 1 atbildēt

Viens vards te lieks - izvaroshana , ne no kada skatpunkta neiederas.

22 1 atbildēt

Šie ir spoki vai kaut kāds Sīrups?!!  emotion  emotion 

16 0 atbildēt
Plika dirsana. Pusei sieviesu pirmais seks isti nav gribets.
15 0 atbildēt
Varu saderēt, ka intīms kontakts ir sapņos rādījies arī meitenēm ar saviem izskatīgajiem pasniedzējiem netikai puišiem ar pasniedzējām.😎
14 0 atbildēt

Neticu, beidz universitāt t.i +-25 gadi un tāda aitiņa.Pati ievilka gultā un skaitās izvarošana?

14 0 atbildēt

Kartejaa pasacina.Rakstitaja ir viena no tam,kura bananu izmanto ne jau esanai,un sapnu princis ir Bibers. emotion 

15 2 atbildēt

Domāt ar galvu vajaga, nevis ka saniezās vienā vietā uz kuru katru, a kad pie lietas nonāk, tad ir bailes. lai tie nieze paniez, bet racionāli situāciju vajaga izvērtēt, vai tev to pašai vajaga, vai tikai lejasdaļai. ne viņu kāds ar varu vilka, pati piesējās viņam tak.

11 0 atbildēt

Es ir no tās daļas, kurai vienalga

10 0 atbildēt

viņa to vīrieti neredzēja patiesi, bet pati izdomāja to, kāds viņš ir. Izdomāja ilūziju, redzēja tādu, kādu gribēja redzēt. Un kad vienā brīdī realitāte nesakrita ar izdomājumu, veselais saprāts uz brīdi ieslēdzās, nomirkšķināja, pareizāk. 

Pēc tam atkal ieslēdzās ilūziju režīms, un viņai vajadzēja 3 gadus, lai iebrauktu, ka tas cilvēks un attiecības tiek redzēts izkropļoti, kā ilūzija, kas ir tikai pašas galvā.

kā es tā varu teikt? - jo pašai bija ļoti līdzīgi. Tikai es sapratu, ka par notikušo un notiekošo jāuzņemas atbildība tikai un vienīgi pašai - nevis jāmeklē kādi citi vainīgie, un jāčinkst, lai citi pažēlo.

10 0 atbildēt
1.Nevajadzetu nodarboties ar seksu, ja pietrukst pratinja. 2. Kur tur izvaroshana? Pati uzplijies, tiki Lidz Gultai un "pardomaji" ... Ta tas dzive nenotiek. Ar galvu domat vajag! 3. Kada velna pec japiecert savam pasniedzejam? It ka virieshu truktu. Kapec jariske ar savam studijam un,beigu gala,ar otra cilveka reputaciju un karjeru,tikai tapec,ka galva nekjitras fantazijas par kniebienu uz galda starp mapem un kompi?! 4. Pat aizmirstot to, ka pasniedzejs utt.. Ok,neveiksmigs randinjs. No rita pieceliea un ej prom. Risini situaciju ka pieaudzis cilveks- one night stand un viss. Nevis velc to spraguso suni lidzi 3 gadus. 5. Beidzam idealizet cilvekus un telot upurus. Sitaa era aiz muguras.
9 0 atbildēt

idiotiem vajadzētu sākt saprast, ka izvarošana ir tad ja pretojās nevis ja ļauj

7 0 atbildēt

Te tāds diezgan jēli izstiepts jēdziens par ''izvarošanu'' Izskatās ka tagad ir ''trendīgi'' dot visiem pa labi un pa kreisi,BET ja reālais ir čābīgāks par gaidīto tad redz skaitas izvarošana, diezgan labs veids kā izšļūkt no fakta ka cilvēks ir bezatbildīgs pajebāns un nespēj objektīvi vērtēt rīcību un sekojošās sekas. ''Vai es biju jauna, naiva un stulba? Iespējams. ''- Nē,diemžēl tikai stulba.

5 0 atbildēt

Sieviete ir kā savvaļas zirgs. Viņas ir dzimušas, lai tiktu ieseglotas. Atbrīvota no raizēm un rūpēm, ko sagādā patvaļa. 

7 3 atbildēt