local-stats-pixel fb-conv-api

''Meistare'' veic nekvalitatīvu skropstu pieaudzēšanu7

41 12

Pēc pāris dienām ļoti sāka ''grauzt'' acis, apsārta acs plakstiņš, uzreiz rakstīju meistarei, lai risinātu šo problēmu. Meitene piedāvāja veikt korekciju( es lūdzu, lai atlipina salipinātas skropstas), uz ko es arī piekritu. Drīz vien viņa tomēr pārdomāja un teica, ka labāk noņemšot skropstas pavisam un atgriezīs daļu no summas 15 Eiro( par pakalpojumu samaksāju 25 Eiro). Pieminēja arī to, ka naudu uz konta nevienam neskaitot.
Kad nosūtīju viņai bildes ar to, cik ļoti salipušas skropstas man krīt ārā uzreiz piedāvāja pārskaitīt naudu uz kontu, un lai esošās skropstas nost ņemu pie cita meistara.Piekritu, jo nedēļu gaidīt negribēju, aizgāju noņemt uzreiz nākamajā dienā(pie cita meistara).

Lieki teikt, ka meistare ignorē manis sūtītās vēstules un naudu atpakaļ neatgrieza.
Iesaku uzmanīties arī citiem, viņa piedāvā arī citus pakalpojumus kā piem. matu pieaudzēšanu. Pati meitene saka, ka skropstas pieaudzē jau 7 gadus un ir sertificēta.

Meistare neizsniedz ne čeku, ne kvīti par sniegto pakalpojumu!

41 12 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Spoki pārvēršas par sudzības.lv portāla analogu? Un kkāds pohu*s par skropstu pieaudzēšanu.

13 0 atbildēt
Vienas spalvas skuj un epilē, citas līmē klāt! To, ka skuj un epilē, es vēl saprotu, bet priekš kam jālīmē skropstas? Kas, tur pirms tam vispār nebija?
7 0 atbildēt

stulbiem cilvēkiem stulbas problēmas

6 0 atbildēt