local-stats-pixel fb-conv-api

Medmāsu atzīšanās18

804 2

Ja medmāsa saka, ka nekad nav pieļāvusi kļūdu, tad tā ir vai nu viņas pirmā darba diena, vai viņa tev melo, acīs skatīdamās.

804 2 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000
Labs raksts, pat nezinu ko teikt..
22 1 atbildēt

Sakiet, ko gribiet, bet es piekrītu tam, ka neviena skola līdz galam un pat ne tuvu tam nesagatavo tam, kas būs reālajā dzīvē/darbā. Esmu mācījusies četrās skolās (pamatene, tehnikums, universitāte, autoskola). No šīm četrām skolām vislabāk sagatavoja autoskola, jo braucot tu reāli redzi un piedzīvo to, kā būs tad, kad tu būsi pilntiesīgs šoferis. Neteikšu, ka pārējās skolas bija peļamas, bet nu tur vairāk grozās sausa teorija, īpaši tas bija universitātē. Pasniedzēju vieni un tie paši piemēri, teoriju kalni, bet, kad aizej praksē, tad pirmajā brīdī blisini acis un domā, kur pie velna esi nokļuvis un ko tev darīt. Viss nāk tikai ar paša pieredzi, ko tev skolā neiedos un neiemācīs. 

17 0 atbildēt

"Uzzināju, ka pornofilmās medmāsām maksā vairāk un kļuvu par slavenību".

12 0 atbildēt

Labs 

6 0 atbildēt
Medicīnas skolas ārstus nesagatavo tam, kas viņus sagaida īstajā dzīvē? Ak tad tāpēc viņi tik bieži kļūdās savās diagnozēs... :> Manā baltajā sarakstā ir vismaz desmit paltrakaino, kuriem es personīgi labprāt iedotu bietē. :>
5 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt
Nu te nekas traks nav. Nekādu īpašo kļūdu, melu... Meh - Clickbait
2 0 atbildēt

Ir tikai viena skola, kas sagatavo dzīveij------ "Dzīves skola!" emotion 

2 1 atbildēt
Dažos nav kļūdas, bet vienkārši cilvēcība. emotion
0 0 atbildēt
Nezinu, kas tev ar ko konfliktē taču man nekas ne ar ko nekonfliktē. Un tu tagad aiztāvi mediķus vai? emotion
0 0 atbildēt

jep

0 0 atbildēt

medmāsām forši --laiku pa laikam kāds no dakterim tās drāž..visos caurumos--un viņām tas patīk..ko gan nevar teikt par dakteru sievām..

0 3 atbildēt

To reto reizi ,kad esmu gulējis slimnīcā ,man vienmēr ir bijis sex ar kādu no medmāsām. Ko lai dara --spermotoksikoze. Laikam tas ar ietilpst medmāsu pienākumu sarakstos--gulēt ar pacientiem.

1 18 atbildēt