local-stats-pixel fb-conv-api

Mediji klusē par «Soros leaks» nopludinātajiem dokumentiem19

Nesen, grupa 'DC Leaks' nopludināja dokumentus no Džordžam Sorosam piederošās grupas 'Open Society Foundation' privātā servera. Šie dokumenti sniedza šausmīgas atklāsmes par grupējumiem, kurus finansēja un sponsorē 'Open Society Foundations' .

335 10 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000
Nav nekāds pārsteigums, ka mediji neko par šo neraksta, jo mediji ir radīti nevis tāpēc, lai informētu cilvēkus, bet gan dezinformētu, šķeltu sabiedrību. Tas pats ar sociālajiem tīkliem. Twitter ir zināms kā sociālais tīkls, kurš aizliedza haštāgu #womenagainstfeminism, bet atļāva #killallwhitemen. Tas pats ar to tvītu, kura dēļ diez gan populāru lietotāju izdzēsa no twitter, jo viņš kritizēja vienu melno aktrisi, kura tajā tvītā saskatīja rasismu, kaut gan tur nekā nebija, un, kaut gan pati ir aicinājusi savus fanus uzbrukt cilvēkiem, kas viņu kritizē. Tajā pašā laikā twitter atļāva ISIS lūgt palīdzìbu cilvēkiem izdomāt, kā nogalināt notvertu jordāniešu pilotu un draudēt Londonai ar teroraktiem un BLM priecāties par policistu nāvēm un izplatīt rasismu pret baltajiem. Dubultstandarti... Tas viss izskatās pēc mēğinājuma apkatot vārda brīvību un padarīt dažus viedokļus par "nepareiziem" un dažas cilvēku grupas par vienlīdzīgākām.
25 0 atbildēt

Varbut Lembergs zinaja ,ko runa ,saucot sorosu par  starptautisko noziedznieku .

18 0 atbildēt

Kāpēc tu anon, domā, ka tā ir nepārbaudīta informācija? DC Leaks savā web-lapā ir publicējuši visus šos dokumentus un WeAreChange izanalizēja tos. Es tikai pārrakstu to, ko 'izraka' WeAreChange. Bet WeAreChange ir tieši ASV balstīts, neatkarīgā žurnālisma grupējums. Un kāpēc tavuprāt tad kad kāds nostājas pret ASV un Rietumiem, tas uzreiz nozīmē, ka viņs ir RU/kremļa trollis? Tavuprāt tad korumpētības Rietumos un ASV pēta un analizē tikai Kremļa troļļi vai Krievi? Iesaku tev mazliet nomierināties  emotion 

17 1 atbildēt
Beidzot kāds raksts par to kā cilvēkiem skalo smadzenes. Vēl šādus, lai arī citi zinātu kas patiesībā notiek.
15 0 atbildēt

Es LTV uzzvaniju ziņu redaktorei un citām presstitūtām... jautājot tieši šo jautājumu...  kā par brīnumu (not) viņi neko par to nav dzirdējuši... un nometa klausuli

7 0 atbildēt

 2014. gada Eiropas savienības vēlēšanas

2. Atbalstījis un ietekmējis Hilārijas Klintones un Angelas Merkeles politiku.

3. Veicinājis bēgļu krīzi Eiropā.

4. Atbalstījis BLM (Black Lives Matter) protestus, kuri vēlāk ir izvērsušies par naidīgiem protestiem.

5. Ietekmējis ASV Augstākas Tiesas darbību lai izmainītu imigrācijas likumus ASV.

6. Finansējis dažādu pušu grupējumus Sīrijā, tāda veidā saasinot Sīrijas konfliktu.

Kā ietekmējis?? Vienkārši pasakot ka ietekmējis neko nenozīmē. Prasās papildus informāciju kā un ko ietekmējis. Kur pierādījumi, vai vismaz ļoti pamatotas aizdomas. No tā te nekas nav.

Tik pat labi es varu uzrakstīt rakstu ka Ķēniņu Rāpslis ietekmēja Latvijas vēlēšans , Atbalstījis un ietekmējis Putina politiku, finansējis Ukrainas separatistus,ietekmējis Vācijas augstāko tiesu.

Tas praktiski ir tas pats, ko tu te esi uzrakstījis.

6 3 atbildēt

Sūdi jau ir tie, ka Krievija nav ne par piecām kapeikām brīvāka. kā ES. Nu nav diemžēl citas bumbiņas, uz kuru pārvākties- visā pasaulē pie varas ir vai nu labējie vai kreisie liberāļi- prodažnajas škuras gan vieni, gan otri. Vēl, protams, ir Āfrikas varianti, kur tevi nositīs un apēdīs bez liekas filozofēšanas.

3 0 atbildēt

 emotion + no manis : )

2 0 atbildēt
Viņi nav RU troļļi. Uz viņiem attiecas cits apzīmējums - noderīgais i@iots! Paši viņi domā, ka izceļas ar baigi analītisko domāšanu, bet absolūti imūni pret norādēm, ka viņus izmanto.
2 0 atbildēt

viens anon trollis 3 niki

pats ar sevi čivina

8 7 atbildēt
Lai pasauli valda līderi,mes nesam zem vinjiem...
0 0 atbildēt
Tieši tā arī ir, ka visi tic tam ko raksta ziņās un tagad visi sazvērestības teorijas, patiesībā visi ir vienlīdz vainīgi, ASV nav vienīgā vaininiece kā visi sazvērējušies te skandina, man liekas jums pašiem sazvērestības teorijas ir smadzenes izsklaojušas...
0 2 atbildēt

Kas visu šito huiņu sacer un lasa?!?

Putins to, Obama šito... Soross tur, Rottenbers šur... Vēl Lembergs pa vidu...  emotion 

Mazāk vajag visu šito figņu lasīt, bet vairāk mācīties, kārtību savā sētā, pilsētā un valstī ievest...

Tad nebūs veltīgi jālasa interneta miskaste, un jāfilozofē kurš kuru drāž... Neviens no malas nekad nerisinās TAVAS problēmas.... Tavas problēmas jārisina Tev pašam...  emotion 

5 10 atbildēt