local-stats-pixel fb-conv-api

$Medaļas.$ 2.daļa no 3!3

15 15

Čaw! 2 daļa klāt. Yayy Jacky man iedeva sarakstu ar medaļām kā var nopelnīt tās,forši!Tāpēc es pateikšu šajā daļā kā var nopelnīt kaut vienu medaļu.;)

Dažas medaļas kuras es uzrakstīšu:

1)Balso par rakstiem 30 dienas un saņem bonusus!Bonusi ir forši!Atlīdzība:Forša medaļa,daudz cepumu laikam 1000!;) un krutuma punkti!

2)Liec rakstus katru dienu un saņem balvu!(30 dienas)Balva arī ir foršā,man ir šitās medaļas.Atlīdzība:Forša medaļa,cepumi un krutuma punkti.

3)Dienas joks.-Par smieklīgu vai labu komentāru.To skatīsies adimistratori.

4)Spoku dzimšanas diena-Spoki.lv bija 10.dzimsanas diena!Oho!Un tad varēja iegūt dzimšanas dienas medaļas,bet man tādas nav,žēl!

Un jā un ir arī daudz, daudz citas medaļas kuras var iegūt! Kuram ir vairāk pa 100 medaļām raksta komentāros (Man!) Citas medaļas ir viegli dabūt citas grūtas,jo katra medaļa liek darīt uzdevumu!Labi kad tu esi jauniņais spokos,tev iedod Jacky medaļu (Spoks) Tas šoreiz viss pa medaļām! Es jums pateikšu noslēpumu.;) Tie kuri nezin........Izdevīgāk krutuma punktus var iegūt taisot melnos rāmjus!Maz jāraksta ;).Attā.

15 15 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

emotion 

2 0 atbildēt

Es neko negribu teikt, bet man tāda sajūta, ka tu gribi nopelnīt tik daudz medaļu, ka datora ekrāns jācērt plašāks, lai tev visas medaļas tur varētu salikt. emotion

0 0 atbildēt
Ko muldi izdevīgāk ir taisīt orgus,ja tev ir spēja orģinālautors
0 0 atbildēt