local-stats-pixel fb-conv-api

Mazliet NSFW fakti, kurus skolā parasti nestāsta12

394 1

Laiks iepazīties ar mazliet samaitātiem faktiem, kurus skolā nemēdz stāstīt.

.

.

394 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

17. Bet varbūt Zevs paspēja pirmais emotion

11 0 atbildēt

Šie "fakti" ir ņemti no kurienes? Māc šaubas par to patiesumu?

7. Bija veselības problēmas, bet kas tieši nav zināms.

8. Kas tas par sviestu? Kā var "atcelt revolūciju"?

10. Kad un kur? Ja domāts NKVD kā amīšu filmās par 2.Pasaules karu, tad aculiecinieku stāsti un dokumenti to neapstiprina. Dezertierus, protams, šāva, bet ar to nodarbojās daudzas armijas jau no Senās Romas laikiem. Krass lika katru 10 karavīru nosist no tā leģiona, kas bija bēdzis kaujās pret Spartaka vergu armiju.

14. No kurienes tas?

3 0 atbildēt

8. Blēņas, Ziemas pils ieņemšana jau arī bija revolūcijas centrālais notikums (komplektā ar pasta, telegrāfa utt. ieņemšanu, kas notika paralēli, nevis citās dienās).

10. T.s. NKVD zagradotrjadi jebsprosta vienības pamatā nodarbojās ar to, ka čekoja militārpersonas, kuras devās no frontes uz aizmuguri un tās, kuru pārvietošanās nebija sankcionēta ar vadības pavēli, filtrēja un transferēja uz fronti atpakaļ. Jā, nonāca arī līdz tam, ka vienu otru bez pavēles atkāpjošos karavīru (tātad arī dezertieri) patiešām nošāva - bet tāda nu ir kārtība visās armijās, un arī tās pašas funkcijas, kuras veica zagradotrjadi, citās armijās veic militārā policija.

1 0 atbildēt

8. Vispār bija mistisks notikums, kā visa Bolševiku ''revolūcija'' kopumā, kurā ir daudzas dīvainības, kas liek domāt, ka tā nebija organiski, dabiski veidojusies revolūcija tautas neapmierinātības rezultātā, bet gan ļoti kompleksi un veikli inscinēts politiskais teātris.

Piemēram bolševiki vilcinājās ieņemt ziemas pili gandrīz veselu diennakti, lai gan to praktiski vairs neviens neapsargāja un ''''''revolūcijas'''''' līderi to ļoti labi zināja, kā arī citi notikumi saistībā ar Krievijas revolūciju, kas tika ļoti labi izplānoti, lai 'romantizētu' visu šo bandītisko procesu.. Piemēram pats Bolševiku ''revolucionāru'' brauciens cauri Zviedrijai-Somijai-Petrogradai, kuru jauki apmaksāja Vācijas Impērija un Zviedrija, kā arī citas augsti stāvošu ''revolucionāru'' saistības ar ietekmīgām organizācijām/ārvalstu valdībām.. 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

kas

ir

NSFW?

0 0 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

0 0 atbildēt

4. nes auktu p a r a ttīstību...

0 0 atbildēt

8.,10.,. zin a mi un n a v NSFW; turkl a t 10. tie nebij a  vienk a rši z a ld a ti, bet g a n speci a l a s NKVD vieni b a s, k a s izpildij a St a ļin a  227. p a veli. Plus, a ri dz a n p a r a stie virsnieki (g a lvenok a rt kom a ndējošie) a pš a v a  visus, k a s uzdrošin a j a s p a mest pozīcij a s. a rī p a š u  dēlus, st a rp citu.

12. - pier a d a, k a  Fr a nk a  bij a  cietum a , nevis t a pec, k a  žīds, bet t a deļ, k a  viņ a  bij a   g a rīgi slim a .  T a j a  l a ik a  nezin a j a , k a  t a  ir slimīb a    un uztvēr a  to p a r perversiju, t a pēc lik a  cietumos.

0 0 atbildēt