local-stats-pixel fb-conv-api

Mans viedoklis par bēgļiem.15

243 10

Bēgļi ir diezgan liela problēma.

243 10 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Šis ir atkārtots atgremojums ko visi internetā čīkst , bet tā arī nekas jēdzīgs nav pateikts.Raksta jēga ir vienkārši cilvēkiem pastiprināt iesēt naidu pret bēgļiem. Tu zini ,ka tava raksta dēļ daži var pastiprināti izvērst agresiju pret iebraucējiem?

7 1 atbildēt

Man nav nekādu pretenziju pret bēgļiem, jo cilvēkiem nelaimē ir jāpalīdz.. Bet es nesaprotu, kāpēc bēgļiem pienāksies vairāk kā latviešiem - bērnu nauda lielāka, maksās būtībā par neko, varu derēt, ka daļa pat nemācīsies latviešu valodu un neintegrēsies Latvijā, labprātīgi.

Jebkurā gadījumā, nesaprotu, ko var nenormāli cepties par to...

5 0 atbildēt

Pirkārt tie nav bēgļi bet imigranti kuriem pārbaužu rezūltātā tiek noteikts statuss un personas kuras tiek kvalificētas kā ekonomiskie bēgļi tiek sūtītas atpakaļ. Tie pāri pa 200 euro tiek maksāti tikai uz 6 mēnešiem kā arī tā nav Latvijas naude bet gan to piešķir ES. Protams ir pamatotas bažas par šo personu integrāciju, jo lv nekādas dižas sekmes šajā sfērā nav un es LV uzskatītus par diezgan noslēgtu un konsevatīvu nāciju, kā arī inertu tādēļ brīdī kad šīs personas tiks uzņemtas nekādus dižos protestus neprognozēju. Protams ir pamatotas bažas arī par šo personu nodarbināšanas iespējām ņemot vērā to ka pat valsts pamat iedzīvotājiem nav pietiekoši daudz darba vietas, bet domāju ka daudzi uzņēmumi vai Zs vēlētos lai kāds strādā viņiem par minimālo algu, bet šaubos vai paši iebraucēji baigi to vēlēsies ņemot vērā ka par tādu naudu izdzīvot nevar, tikai daļēji subsidējot no valsts budžeta lielāku algu. 

4 0 atbildēt

Kāpēc mēs nečīkstam par mūsu latviešu ekonomiskajiem bēgļiem, kas dodas uz Īriju? Es saprotu, ka šiem bēgļiem ir jāpalīdz valstīm (Francija, Anglija un citas), jo viņas kādreiz bija konolizējušas šīs valstīs. Viņi ir tāda paši situācija, ka latvieši krīzes laika un mums viņiem jāpalīdz!

1 1 atbildēt

Pa lielam tavs viedoklis ir neargumentēta kaka.

0 0 atbildēt
Nožēlojami. Tas ir viss ko varu pateikt.
0 0 atbildēt

visi te pārdzīvo par bēgļiem!Ļaunāk vairs nevar būt,jo tāpat pilna Latvija ar krieviem!

0 0 atbildēt

neticu ka taa beglu ieplushana notiek bez politiku un oligarhu zinjas.domaju bija pasutijums pec leetaa darbaspeka par ko ari protams tika samaksats kam vajaga emotion

0 0 atbildēt
Tiesi tapat,ka vini tagad to UK dara!!!!
0 0 atbildēt

Latvija vispār iet sviestā. Es neesmu patriots un es pat sāku ienīdēt mūsu valsti. Ceru, ka viss drīz ies uz labu, es patiešām ceru.

0 2 atbildēt