local-stats-pixel fb-conv-api

Mans pirmais raksts!6

25 1

Šis nebūs īsti kā raksts.. Es piereģistrējos ,un vēlos veidot rakstus par dažādām lietām. Esmu draudzīga,saprotoša. Protams,vēlos iegūt šeit "spoku" draugus . Es centīšos,kā varešu. Tikai lūdzu esam atsaucīgi un saprotoši. Cerams,ka izlabosiet manas kļūdas un mierīgi izteiksieties par tam ,ko labāk ,ko sliktāk. Prieks kopā būt ☺ Gribu lai jūs atbildat uz kādiem jautājumiem.
Rakstat atbildes komentāros.
1.Ko tu ieteiktu man nākamreiz taisīt ?
2.Kāds ir tavs mīļākais "spoks" ?
3. Labākais tavs raksts ?
4 Kad uzsāki savu darbību spokos ?
5. Vai tev patīk šeit būt?
Rakstiet droši , pie reizes uzspiedīšu kādam 👍 ,un piesekošu . ☺ Es visiem vēlu tikai labāko, tāpēc ceru neheitosiet mani ,ka jau daudzi to māk.

25 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Nav jēga taisīt šādus rakstus ar domu iegūt kādu ideju no citiem. 98% Gadījumā Tevi noheitos un saliks mīnusus trakāk nekā Sibirijā.

Meklē savas idejas, oriģinalitāti. Kāds zīmē, kāds receptes taisa, kāds, lai nu dievs man piedod, repo un ir videoblogeris. 

7 2 atbildēt

un ir kāds kurš raksta tikai komentārus emotion

3 0 atbildēt

1.Ko tu ieteiktu man nākamreiz taisīt ? Neko, dieva dēļ, netaisi rakstus. 2.Kāds ir tavs mīļākais "spoks" ? ĢeneralisHansijs 3. Labākais tavs raksts ? nez 4 Kad uzsāki savu darbību spokos ? neatceros 5. Vai tev patīk šeit būt?  nē

5 2 atbildēt

Esi Tu pati, ja Tev ir vīzija un idejas, realizē tās, ja tā būs, tad neviens neliks Tev "-" un atbalstīs, esi drosmīga, tadā veidā iegūsi autoritāti un cieņu. Vēlu veiksmi, esi drosmīga, gaidu no Tevis saturīgus rakstus. emotion  emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 1 atbildēt
1. vienalga. 2. tāda nav 3. visi superlabi 4. pirms gada 5. itkā
0 0 atbildēt