local-stats-pixel fb-conv-api

Manas pārdomas par latviešu youtuberiem.74

381 11

Sveiki Spoki !
Šo rakstu es vēlējos uztaisīt jau ļoti sen, jo man vienkārši gribējās, lai cilvēki sadzird manas domas, jo šis ir ļoti aktuāls temats manu vienaudžu vidū.



381 11 74 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 74

0/2000

Nu vispār youtubes kanāli un kautkādi video Latvijā bija krietni senāk kā pirms 2 gadiem. Lielais bums varbū sākās pirms 2-3 gadiem. Lielākā daļa Latvijas YT kanālu ir tādi kuri saskatās vai nu ārzemniekus vai vietējās "zvaigznes" un tad sabliež kanālus,dara sviestu un pelnīs ar to lielo piķi.Tas nekas ,ka visbiežakais autori ir pusaudži ,humors nošpikots no kāda cita un nav garantijas ka pat smieklīgs,bet citiem to cenšās iebarot kā nu vismaz Oskara cienīgu lietu.

p.s. Kāpēc ieliki CAK bildi ja par viņu šeit nebija ne vārda?

37 0 atbildēt

tas video gāž no kātiem emotion

22 0 atbildēt

Par naudu varu tev piekrist- visi salasās par to cik PewDiePie vai citi Youtube lielie tēli pelna ar video, un domā, ka atverot savu kanālu pēc mēneša bus miljonāri. Bet neviens reāli neizlasa partneru programmu un  nesaprot kā skatījumi ietekmē to, cik tu saņem un ka pat šeit kāds atņem procentus. Pie tam Latvija ir par mazu, lai video latviešu valodā savāktu pietiekošu auditoriju.

13 0 atbildēt

un ko tad pats CAK savādāks vai?

pāraudzis tīnis.. būtu par ģimeni un darbu domājis neatliktu laika video filmēt par muļķībām

12 0 atbildēt

Pēc šī visa man vairs negribas iet youtube.Es zinu kā tu jūties. It īpaši pēc Latviešiem  emotion

Video ir  Ļoti labs man patīk 

11 0 atbildēt

Visas trīs pievienotās sejas = pieckapeikas.

cak nav seja, bet ruksis.

15 6 atbildēt

Latvijas youtuberi ? YOUTUBERI? Atvainojiet , bet latvieši un youtuber neskan un neder. Visi Latviajs youtuberi ir kautkādi 8 - 13 gadīgi sīči , kuri filmē savus "Minecraft piedzīvojumus" vai kko citu , vnk nezinu kas tiem tur tagad modē. Un saucās YOUTUBERI , da skaipā kautkādi āmuri reklamē gaming kanālus atveru redzu , ka 1 vai 2 abonētāji un tie pāsi geyumēra klasesbiedri. (Gramatika utml. man ir ppc zinu pats)

Bet galvenais , tas ka visi gaida naudu,slavu,fanus  emotion  pirmajās nedēļās bez jebkāda ieguldīta laika vai darba. Šīs bij +/- manas domas par šo tematu. Varbūt man nav taisnība , bet es nezinu pa latviešu video nestaigāju varbūt kāds "populārs" ir dzimis.

9 0 atbildēt

viģiks labs, sasmējos emotion . lai arī nepretvienulatvijasjūtūberi man nekas nav pretī.

  un ieteiktu acterētie s tādu legendu, kā mr Andersons ar savu dziru + pētera dzīve. tas tomēr aŗī ir pieskaitāms pie Lv jūtūbes .

9 0 atbildēt

video ir vienīgais iemesls, kādēļ plusu ieliku emotion

8 0 atbildēt
Video labs..emotion
6 0 atbildēt

Piekrītu. Tagad ieejot youtubā uz katra otrā video sānā var atrast kādu mazu meiteni ar "SWAP" vai citiem sūdiem. Un par to "Max" vai kkā viņu tur, tas vispār ir vāks. Labi, uzfilmēt kā graizies varbūt tu vari, bet ja to liek internetā tad tas ir pārkāpts pāri līnijai, a ja nu čista kāds mans bērns to saskatās un tagad mammai rāda savas asiņainās rokas? Visa tā latviešu jūtub padarīšana (SindijaLo, makeuparevelinu vai kkādi citi tādi) ir viens liels sviests. 

5 0 atbildēt
Tagad jau pat 6gadīgās domā, ka parādīs mammas lūpu krāsas un dabūs 10k subskraiberus, jo visas jau redz krāsojās un tas ķip ir ļoti kruti. Un tas stulbais unicorns vai kā viņu tur sauc baigi brīnās par to, ka viņu abonē tikai heiteri, bet pats jau nav labāks, viņam realitātē ir labi ja 3 fani, jo pārāk lecīgs gejs un Latviju sauc par sūdu
5 0 atbildēt
14 gados reti, kurš tā domā par to cik youtube ir ēnas pušu .
4 0 atbildēt

eu, es tev pilnīgi piekrītu. beidzot kāds uztaisīja sakarīgu rakstu par LV mazgadīgajiem youtuberiem, krasava. emotion 

4 0 atbildēt
Latviesu youtuberi nav vienigie, kuri taisa menesa favoritus. Tas Max Diaz ir totals lohs, man nekas nav pret gejiem, bet to ka vins izturas pret citiem...pilnigs stulbums. Skatamakais kanals ir DorotheaTV, tur nav neka, par ko varetu tik loti nosodit. Nepazistu vinu, bet liekas, ka meitene grib kaut ko iemacit citiem, kamer tie skatas, ka uzmalet acis tumsi bruna krasa un galvenais tai Evelinai, cik vinai 13? 14? Krasojas ka pieaugusi. Kaza! emotion
3 0 atbildēt

Tu stulbs esi?   emotion  Vispirms izlasi autisma definīciju un tad raksti. Viņiem nav autisms tieši pretēji.

6 3 atbildēt

Uzspiedu + jo tā pārsmējos par videoklipu! emotion  emotion 

3 0 atbildēt

Es domāju, ka Cilvēks ar kameru bilde šajā rakstā neiederās, jo viņš ir normāls youtuberis.

4 1 atbildēt

diez kādās ir spoku pārdomas par CAK ? emotion

3 0 atbildēt

Po man tie youtuberi, bet par video smējos līdzi līdz asarām!!!    

Jū meid mai dei! Tenks...   emotion emotion

3 0 atbildēt