local-stats-pixel fb-conv-api

Manas pārdomas - kāpēc Saeimas deputāti guļ?20

278 0

Pieļauju domu, ka neesmu iepazinies ar pēdējiem Spoku rakstiem, bet man ir velēšanās izteikt savas domas, kā mūsu Saeima pieņēma nākoša gada budžetu, pašu svarīgāko likumdošanas aktu, kurš attiecas uz visu mūsu tālāko dzīvi. Tas nav normāli, ka tik svarīgu likumdošanas aktu pieņem 20 (divdesmit) stundu laikā, bez pārtraukuma, kaut gan darba dienas laiks ar likumu ir noteikts 8 stundas.

Pēc savas pieredzes zinu, ka svarīgu (būtisku) līgumu apspriešana ir produktīva aptuveni pirmās 2- 3 stundas, tad ir jāņem pārtraukums, vismaz līdz nākošai darba dienai. Pēc manām domām, priekš tautas tika izspēlēts teātris, kā mēs strādājam, rūpējamies par mūsu tautu, kā mēs cenšamies.

Kāds ir rezultāts? Pilnīgi iznīcināti mikro uzņēmumi, it kā ir palielināta minimālā alga, bet īstenībā nekas nemainās, tikai palielinās nodokļi u.t.t.. Bet ne par to ir runa, vel nav publicēti šī sēdes pieņemtie lēmumi. Viens ir skaidrs, ka sēde tik gara bija nepieciešama kādai deputātu grupai, lai nogurdinātu deputātus, un nobalsotu par viņiem nepieciešamiem lēmumiem.

Tāpēc es nemaz nenosodu, tos deputātus, kuri gulēja šīs sēdes laikā, jo ietekmēt neko nevarēja (iespējams, ka šajā situācijā es darītu to pašu, vismaz izrādot protestu pret notiekošo, parādot bezspēcību pret grupas vienošanos).

Lasīju par aicinājumu atlaist Saeimu, iespējams, ka es tam piekrist, bet jautājums, ko tas mainītu?

Nepredentēju uz patiesību, bet tās ir manas domas.

278 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://juris1604
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Parlamenta ekai vajag uzbuvet velvienu stavu, kura atrastos kopmitnes. emotion

23 0 atbildēt

Tas nav normāli !!!  Ko var izlemt samiegojies vai aizmidzis cilvēks ? Interesanti, kurš pants likumdošanā pieļauj šādu darba stilu. Tādā veidā pat visdzelžainākā veselība sabruks.

17 0 atbildēt

Žēl,ka es nevaru darbā pačučēt!

15 0 atbildēt

 emotion Tie ir mērkaķi. emotion   

13 0 atbildēt

Čigāne un Viņķele arī gulēja! Saeimā strādā tikai krāpnieki, nacionālsociālisti un agrākie čekisti. Tāpēc mūsu valsts ir pakaļā! Vajag laist godīgus vīrus un sievas, tādus kā Artuss!

13 1 atbildēt

Kas guļ tas negrēko emotion 

11 0 atbildēt
Tā kā loģiski, ka pēc 20 stundu darba vismaz viens deputāts aizmigs, viņi arī nav roboti, bet tikai cilvēki. Kādi sakarīgi lēmumi var tikt pieņemti, ja cilvēks ir noguris, samiegojies un ātrāk grib tikt prom no darba. Un par to Saeimas atlaišanu, kāda jēga, ja vēlētāji tie paši, un atkal kāpj uz tiem pašiem grābekļiem. Kaut arī nesekoju politikai īpaši aktīvi, tomēr īpašu atšķirību nemanu pirms un pēc Zatlera rīkotās Saeimas atlaišanas un atkal ievēlēšanas. Turklāt visam klāt tie referendumi tiek rīkoti par tautas naudu. emotion
9 0 atbildēt

Labi pateikts, ka 20 stundu darba diena visticamāk ir shēma. Šādu variantu šodien lasu ne pirmo reizi. Kurš liedza deputātiem lemt tik atbildīgu lēmumu, kā valsts budžets laicīgi un pakāpeniski nevis vienā forsētā sesijā?

8 0 atbildēt

Lai cik negatīvi, tev ir taisnība. Bet ne jau visi tur ir profesionāļi zagļi, daži zog, jo tikai ir izdevība. Ja arī mums izdosies atlaist saeimu, tad tāpat lielie zadzēji būs atpakaļ. Varam ierosināt referendumu or smth, lai vecie purni atpakaļ nenāk. Bet kā jau zinam, liela daļa no 100 vīriem ir ielikteņi, izmetīsim šos, dabūsim atapakaļ tādus pašus ar citām sejām.

5 0 atbildēt
Visu cieņu jau, bet domāju, ka viņiem biku pa šerpu tiek krists virsū. Un lūk, kāpēc- šie cilvēki nav raduši 24+h būt nomodā. Tas ir fiziski grūti sevišķi tad, ja nav fizisku aktivitāšu. Es katru otro nedēļu vismaz vienu sutku esmu nomodā un pat tad pamanos pa reizei norubīties, kaut šādā grafikā strādāju vismaz 3 gadus... vispār nesaprotu, kāpēc viņi turpina budžetu skatīt naktī... ar to būtu jārēķinās, ka cilvēki vairs nedomā loģiski.
3 1 atbildēt