local-stats-pixel fb-conv-api

Manas izjūtas pirms skolas.15

Sveiki! :) Ir 28. augusts, varbūt, kad šo rakstu lasi, ir cits datums, bet kāda nozīme, skola tāpat skriešus tuvojas, Izdomāju ar jums padalīties savās pārdomās par skolu, par to, kas mani tur sagaida un mērķiem, kurus vēlos sasniegt. :)

129 2 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Es pats iešu 9. Klasē... un pēc manām domām nav jau ko raudāt par skolu, jo pēc maniem uzskatiem skolas laiks ir vislabākais laiks, tālāk būs tikai trakāk  emotion 

18 0 atbildēt

Ne ne ne ne  emotion 

10 1 atbildēt

jaizbauda skola kamer varu. Nevajag un negribu pieaugušo problēmas. 

8 0 atbildēt

Šogad esmu sajūsmā par 1.septembri.  emotion 

6 0 atbildēt
Negribas uz skoluuuuu...😢😖 Man pirmais septembris liekas visnepatīkamākais no visām citåm mācību dienām, jo tajā ir jācelas atškirīgi no vasaras pierastā laika un jāgērbjas, puslīdz, svinīgi. (nav dažas garumzīmes, jo man telefonā nav.)
6 1 atbildēt
Man žēl tevi skumdināt,bet vienīgās atzīmes,kas tev reāli ko dos, ir 12.klases eksāmena,kuras būs augstskolas konkursā . tākā chill ar to skolu.
4 0 atbildēt

Pfff emotion 1.semestrī gulēšu un atgūšu spēkus pēc vasaras,bet 2.semestrī skraidīšu pie učukiem, savilkšu atzīmes ar 4 gada beigās!Easy  emotion  Un vasara turpinās! emotion 

5 1 atbildēt

Kā man gribās iet no 1.klases līdz 12.klasei atkal iziet. Kā var teik. Mūžu dzīvo, mūžu mācies!

3 0 atbildēt
Es varētu ieteikt jau tagad sāk celties ap septiņiem kā minimums , lai pie grafika pierastu , pats tā dariju , pat palīdzēja ..
2 0 atbildēt
Tiki gimnazija? Forsi, beidzot busi starp savejiem, tici man, ar "pienemsanu" nebus nekadas problemas jo visi tur gudrie ir. Un tu sapratisi ka par skolu un atzimem ir galigi pie kajas. No pieredzes, ari macos gimnazija. emotion
2 0 atbildēt
Vari macities cik velies pamatenee, videnee... Augstskolaa un pec tam darbs dziivee nekas nederees. Vienigi matene un valoda. Skola IR kaka. Tajaa maaca kaa buut labak darbiniekam, ne labak darbs devejam, plus skola nogalina radoshumu. Sistema IR balstita uz viena programma der visiem, bet berni visi IR savadaki AR savadakiem talantiem un iezimem bet mes visus izskoram pec vienas zekes der visiem izmeeiem principa.
1 0 atbildēt

Arī mainu skolu, vienā kursā ar mani ies vēl 33 meitenes... Nepierasti.

1 0 atbildēt

Mājasdarbus izpildi tajā pašā piektdienā un visas brīvdienas būs brīvas. Un ja uz piektdienu tā pavairāk uzdots iepriekš, tad daļu izpildi jau ceturtdien.

1 0 atbildēt