local-stats-pixel fb-conv-api

Manas domas par 16. martu13

13 19

Sveiki, latvieši!

Šo rakstu biju domājis publicēt 16. Martā, bet sanāsa agrāk. Nesen saķēros ar vienu cilvēku no ārzemēm, no Spānijas.

Viņs man jautāja ''Ko tu domā par Leģionāru Dienu Latvijā?''

Es pateicu ''Es, personīgi, nepiedalos, bet man nav nekādu problēmu un es neesmu par Leģionāru Dienas aizliegšanu. Katram ir sava brīva izvēlē.''

Viņš man pajautāja ''Tu svini Uzvaras Dienu?''

Es atbildeju ''Jā, es pieminu Latvijas Sarkano Armiju.''

Viņš man atbildēja ''Sūdainais komunists, ceru ka tu nosprāgsi.''

Tā nu es izlēmu izviedot šo rakstu ātrāk.

13 19 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
Bet autoru nav jēgas aplikt. Tas ir kāds sīkais, kuram ietekmīgi cilvēki izskaloja smadzenes. Ir garā vāji cilvēki, kuri seko kādam viņa izraudzītam " līderim". Daļa no tādiem izaug par normāliem cilvēkiem, bet, tomēr, lielākā daļa nosprāgst smirdot, savā žultī. Es autoram tikai varu ieteikt - izglītoties. Pašam jau dzīvē grūti ies.
4 0 atbildēt

Šaubos vai tev vecais tēvs bija leģionārs, neticās ka  Latviešu leģionāriem butu tādi komunisti mazdēli, viņi bija gatavi nolikt galvas par Latviju, un sagraut komunismu, un tu viņu slavini. 3. bildē tie laikam kkādi ģenerāļi paskatities cik medāļi sarkanajiem varoņiem, laikam žukovs attnacis ar valutinu emotion emotion emotion  

6 3 atbildēt

Kaut kā to domu par 16.martu nesapratu, izņemot ka autoram tas viss PO... un ka viņš svin uzvaras dienu?!? Un visiem jābūt laimīgiem... WTF?!?

Ja "nepiemini vēsturi" un neieņem nekādu pozīciju(nesvini nevienus no minētajiem svētkiem), es vēl saprastu...

Bet ja cilvēks ir ar mieru dzīrot kanibālu svētkos, un grib arī brāļoties ar kristiešiem (vai, manispēc, otrādāk) - WTF?!? Tu nesaredzi PRETRUNAS vismaz savā personīgajā morālē?

Par IDEOLOĢIJĀM un to "ietekmi uz massām" nerunājot...

P.S.: Riktīgi iespārdīja uzsvars uz "Leģionu- Waffen SS daļu". 16.martam nav nekāda sakara ar Waffen SS.

Kāpēc tad nerakstīji: es svinu Uzvaras dienu- vācu civiliedzīvotāju izvarotāju un masu slepkavu piemiņas dienu?

Raksts sviests, vārdu sakot...  emotion 

4 1 atbildēt

What is the fooking Tramp doing there?   emotion  Mans vecaistēvs no mātes puses tika iesaukts leģionā. Kad kara beigās bija jau skaidrs, ka sarkanie uzvarēs, pārbēga pie padomju karaspēka. Pēc kara saņēma suņu izstādes medaļas un 70's varēja iepirkties kā kara veterāns. Viņam nebija pārliecības ne par vienu, ne par otru iekārtu. Viņš nomira 1988. gadā, kad es vēl biju pietiekoši jauna un stulba. Nožēloju, ka neuzprasīju, kāpēc viņš tā darīja. Iespējams, ka viņš bija konformists. 

3 0 atbildēt

...,,Ja ,es pieminu Latvijas Sarkano Armiju,, ....  Par tadu kaut ka nav dzirdets,jo tadas nav bijis.

2 0 atbildēt

Vairākas dienas bija miers no Tevis. Atkal sāksi? emotion

2 1 atbildēt
Nu no šitā murga neko nevar saprast. Te tu saki, ka tu svini uzvaras dienu, bet tad tu saki, kā tavs vecvectēvs ir bijis leģionārs. Kaut kā tas nejiet kopā. Mans vecvectēvs gan bija leģionārs. Ir jāsaprot, ka cilvēks nevar būt neitrāls. Cilvēki vienmēr būs vai nu krievu pusē vai arī leģionāru pusē.
2 1 atbildēt

Nav jau tik traki ar to demokrātiju, kaut arī tevi liela daļa neatbalsta, tomēr neviens tev neaizliedz svinēt Latvijas okupācijas dienu, represiju sākuma dienu, tūkstošiem ģimeņu sāpju un ciesšanu sākšānās dienu, ak vai, ko es te runāju, tā taču ir "UZVARAS DIENA".

0 0 atbildēt

No spānijas draugu emotion Viņš diez vispār zina, kur ir Latvija ? Uz pasaules fona esam ļoti maza tauta. 

0 3 atbildēt