local-stats-pixel fb-conv-api

Manam ēpastam mēģināja uzbrukt ķīnietis...41

279 3

Nu čav visiem! Šodien man bijis daudz darāmā - mācības, ārsts, darbi u.t.t. Taču vakarpusē nolēmu nedaudz "atpūsties" - ieiet ēpastā. Bet tur mani sagaida nevisai patīkams pārsteigums.

279 3 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Man piemēram nesen Spokos uzrakstīja itkā kāds Robins Rends dēvējot sevi par ASV jūras flotes ģenerāli, viņš drīz viesosies Latvijā un vēlās nodibināt kontaktu ar kādu latvieti, lai izrādītu viņam Rīgu un Latviju. Un tad es sāku domāt, viņš ir pilnīgi stulbs vai arī izliekās? Uz ko tādu pat mazs bērns neuzķertos. Ja, kas, es viņam atbildēju, ka man pofig. emotion

36 0 atbildēt
Zini 1 manu paroli un tu zini gandrīs visas manas paroles
25 0 atbildēt

Nākamreiz zināsi, ka savu epastu nevajag atstāt pornosaitos. emotion

18 0 atbildēt

Kā viņš uzzināja tavu epastu un paroli?

 

Kādā no mājaslapām kurā tu esi reģistrējies ar tādu pašu paroli un epastu, datubāze tikusi uzlauzta un ganjau, ka tika meklēti paypal un tamlīdzīgi info. Bieži vien šāda tāda foruma datubāzes arī tiek noleakotas, tur ir gan parole, gan epasts, gan logins ar kuru tu tajās reģistrējies.

End of Story.

10 0 atbildēt

1) "Parsings" tematiskajos saitos vai forumos lai uzzinatu e-pastu 2) "Bruts" e-pasta. Ja parole viegla un vismaz 8GB rams datoram, plus nedaudz veiksme, paroli var uzzinat dazu minusu laika.

8 0 atbildēt

 

Kēpā visus pēc kārtas. emotion

6 0 atbildēt

Man Gmail tas pats bija. Kam manu ēpastu kādam vajag emotion tāpat tur nav nekādas tādas informācijas kuru viņi varētu ļaunprātīgi izmantot emotion

3 0 atbildēt

Varbūt čels izmanto proxy no Ķīnas. Tā jau jebkurā vietā viņš var atrasties.

2 0 atbildēt
Un te es uzzinu, ka uzbrucējs varētu būt nācis no kaut kur tejienes. Ļoti izsmeļoš un palīdzīgs teikums...
1 0 atbildēt

Man tas pats bija, tikai ar Youtube kanālu.

1 0 atbildēt

sukas

1 0 atbildēt

26.0614,119.3061 meklē šitos kordinātus google maps

0 0 atbildēt

var būt tā,ka tās nav konkrētas personas, bet daļa no automatizētas sistēmas, aiz kurām, protams, var slēpties viena vai vairākas personas.

0 0 atbildēt

Man kadas 2x nezinami cilveki ir rakstijusi uz manu darba e-pastu un pieprasijusi naudu, lai spetu izarstet sevi / tuvu cilveku no veeza. Vareja redzet, ka cilveks nav nemaz centies, lai vestule izskatitos kaut cik ticama (acimredzot izmantoja slaveno google translater emotion ). Beigas atbildeju - write to someone who believe this shiz emotion Atbildi taa ari nesanjemu emotion

0 0 atbildēt

apsveicu.

0 0 atbildēt

stealth ,wss ,saes.

0 0 atbildēt

Bez komentāriem . . . 

0 0 atbildēt
Arzemnieku spiegi vienigais ko speju izdomat
0 0 atbildēt

Ar labu paroli varbūt nemaz nepietiek. Manas paroles ir garas un neuzminamas, bet vienalga kāds bija pamanījies ielogoties manā e-pastā no štatiem.

0 0 atbildēt
Man ar draugiem tā bija. Vajadzēja to ip nokopēt, a es tikai pabrīnījos un nomainījubparoli
0 0 atbildēt