local-stats-pixel fb-conv-api

Man sāk apriebties dzīvot491

2564 190

Man jau ir piegriezies, ka es dzīvē netieku atzīts ne dzīvē, ne spokos. Varbūt vairs nav jēga dzīvot?

Atzīšu, man ir 14 gadi un šogad paliks 15. Mani skolā bieži izsmej tikai tāpēc, ka es nesmēķēju, nepiedzeros, maz smaidu un vairāk zinu, kā citi. Ja godīgi, liela daļa klases ir pīpmaņi un dzērāji. Daži uz skolu nāk pamatīgi pietempušies, ka pat kājās nevar nostāvēt.

Es nevienam nesitu un negribu to darīt, bet mani ienīst ļoti daudzi cilvēki. Es nezinu, kāpēc...

Es neklausos visu dienu LMFAO un Bermudu Divstūri, kā to dara citi, es labāk novērtēju citus māksliniekus. Mūzika pašam ļoti patīk, klausos un spēju atšķirt katru skaņu, bet, tā ir pārspīlēta lielība...

Daudzi džeki man piekasās ar gejiskiem jautājumiem: būsim kopā, vai tu mani mīli, gribi ar manīm seksu? Es nēesmu gejs, bet nevienam tas nepielec, ka man patīk sievietes, nevis vīrieši. Bet joprojām man sūta noslēptas homo adreses...

Es gribētu draudzeni. Man tādas nav. Man patīk viena meitene klasē. Es saņēmos ar viņu kādu dienu pajautāju kļūt vienkārši kā draugi... Viņa mani pasūtīja trīs mājas tālāk un pateica, ka viņa ir kopā ar citu, kas izskatās pēc Bībera. Nu gandrīz uz mata!

Mani pirmajā septembrī, 2011 gadā gandrīz klasesbiedrs nopīpējies un apdzēries mani nosita, bet jums tāpat viss vienalga.

Es gribētu, lai mani atzīst. 2009 gadā kļuvu atkarīgs no datora, lai tik nomierinātu savas bēdas... Datorā es sāku spēlēt pārlūcenes un drīz piereģistrējos forumā. Es sāku kļūt atkarīgs no foruma.

2010 gadā atradu saitu Spoki.lv... Tur es piereģistrējos. 2011 gadā. Es gribēju kļūt par labu spoku, kas grib palīdzēt, bet diemžēl mani te arī ienīst un dod mīnusu armijas pēc katra raksta.


Jā, es esmu pesimists, jo neredzu prieku šajā dzīvē. Varētu teikt, ka man ir mazvērtības kompleksi, bet kuram tas rūp?

Es taču esmu visiem nevajadzīgs un pat ar dažiem maniem komentāriem, kas varbūt ir uzmundrinoši, es nejūtos priecīgs...

Varbūt jāpārtrauc dzīvot, jo kam es esmu vajadzīgs? Nevienam! Laikam kādu dienu es pateikšu ardievas pasaulei :(

Ceru, ka dabūšu vismaz vienu plusiņu, kas mani bišķiņ uzmundrinās.

Jūsu DaavisH

2564 190 491 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 491

0/2000

Klau, skola un spoki.lv, tas jau nav viss kas dzīvē pieejams. Vari apmeklēt ārpusskolas nodarbības, atrast hobiju, sev līdzīgi domājošos un un vēl viss kaut ko citu, būs jauni cilvēki, savādāks redzesloks. Tad tev skola būs tikai kā vieta, kur tu vnk mācies, nopelni atzīmi un ej tālāk. Uzspļaut visiem tiem kas tevi nodirš, jo nejau viņu dēļ tu dzīvo. Uzkačājies, ja tu fiziski izskatīsies spēcīgs, tevi neviens negribēs aiztikt. Aizstāvies, nevienam nepatīk, ja tiek sanemts sitiens atpakaļ. Parasti cilvēki nodirš vājākos, bet ja tu parādīsi ka tu esi spēcīgāks un tavā pusē ir arī tavi cilvēki, dirsēji kaut cik nomierināsies. Es arī kkam līdzīgam esmu gājis cauri. Šie ir tikai nelīdzenumi kam visi iziet cauri.

19 0 atbildēt

Ignorē viņus un dzīvo tālāk. Pašnāvība ir gļēvākā rīcība, ko cilvēks maz var veikt.

19 0 atbildēt

Zemteksts : '' Nelieliksi ''+'' , uztaisiishu pashnaaviibu!??

emotion 

18 0 atbildēt

Tu nīdi un raudi, ka dzīve ir netaisnīga. Nav brīnums ka tu nevienam nepatīc. Uzliec visiem mīkstu, atrodi domubiedrus. Internets tev to uzdevumu atvieglos. Galu galā paies kādi 5 gadi un viss nostāsies savās vietās. Arī man ir pietiekami daudz pazīstamo, kas savulaik pamatskolā bija nejēgā kruti un stilīgi, un populāri, jo bija vienkārši pakaļas. Tagad viss ir nostājies savās vietās. Tie kas bija kruti jo dzer, joprojām dzer, tikai tas vairs nav kruti. Tie kas bija kruti jo viņiem bija divciparu skaitlis ar nesekmīgām atzīmēm, ravē vagas Īrijā labākajā gadījumā. Savukārt cilvēki kuriem bija normālas intereses, hobiji aizraušanās tagad normāli dzīvo un bauda dzīvi. manā paziņu lokā daži studē savu mīļāko priekšmetu, daži strādā labi atalgotu darbu, ir pārītis aktieru un mūziķu. Un tā notiek ar visiem. Tev tikai jāsaprot, ka bērni (uzskatu ka 14 gadi vēl ir bērns) mūsdienās ir ļoti nežēlīgi un pēc pāris gadiem viss nostāsies savās vietās. Bet tu galvenais nebaidies!!! Ja tevi sit ziņo policijā. Izklausās pa gļēvulīgo, bet tici man, kad redzēsi, ka tavs sitējs nopuņķojies un nobimbājies sēž policijas mašīnā viņa autoritāte tavās un citu acīs strauji nokritīs!  

 

GALVENAIS NENĪDI!!!  GET YOUR SHIT TOGETHER!!! 

17 0 atbildēt

Kā sakās: "Aitas ganās baros, ērgļi lido vienatnē"

13 0 atbildēt

Es atceros, ka vienam, kas piekasījās kādu dienu iedevu pa purnu, viņš mani piekāva un pēc mēneša uzsūtīja savu fāteri, kas diezgan smukus vārdus lietoja. Pats policists...

15 2 atbildēt

Turpini nedzert un nepīpēt. Turpini labi mācīties, pabeidz skolu un drīz vien tie diršļaki strādās pie Tevis. :)

12 0 atbildēt

Pašnāvību izvēlās tikai vājie un atceries - panākumi dzīvē ir labākā atriebība.

12 0 atbildēt

Gribi es tev pateikšu pozitīvo šajā visā? TU VIENKĀRŠI ESI NORMĀLS! (tas ir labi) emotion

12 0 atbildēt

Ieteiktu vispirms aiziet uz citu skolu, kur ir normāli cilvēki.Pēctam vnk mājās atslēgt internetu uz kādu pus gadiņu, lai beigtos atkarība.Un nedomā ka esi niecība.Katru rītu piecelies un pie sevis saki ,,JAUNA DIENA..JAUNA DZĪVE...JAUNAS IESPĒJAS  /kashers/.

10 0 atbildēt

es jūtos neērti, bet uzmācās viena doma - tu vienkārši gribi nopelnīt daudz "+". es zinu, ka ir ļauni domāt tādas domas (ka tu vienkārši pelni "+"(, bet lai tev paskaidrotu kādēļ tā domāju ,pamatojums - cik zinu - neviens, kuram ir šāda tipa problēma, kurš vēlas uztaisīt  pašnāvību ,nekad nedalīsies ar citiem, kur nu vēl www.spoki.lv. visi , kuriem ir šāda problēma, parasti iekrīt depresijā, noslēdzas un klusē par šo tēmu

9 0 atbildēt

Kāpēc šis raksts vispār ir pacelts, ja pats lietotājs jau ir fosīlija?

8 0 atbildēt

Arī esmu izgājusi cauri šādai ellei, galvenais ir turēties un nepadoties, lai cik nebūtu slikti ir japiespiež sevi dzīvot un spert soļus uz priekšu - tālāk būs vieglāk.

Tagad man tas viss ir cauri un es priecājos, ka nepadevos.

Atrodi dēļ kā dzīvot - kaut vai lai redzētu kāda būs nākotne, vai pienāks pasaules gals šogad vai dēļ saviem tuvajiem... dēļ jebkā...

Gaišāka un labāka rītdiena, nākotne pastāv - bet tai arī ir jātic.

8 0 atbildēt

Dzīve ir skaista! Lai arī neesmu bagāts, pašam smagi jāstrādā, utt, tā ir vienkārši superīga! Es to mīlu! :P

8 0 atbildēt

Kādā skolā tad tu mācies gribētos zināt!? 

8 0 atbildēt
Es tevi saprotu ,kad bija 11 gadi sadi bija ,visi mani apsmeja,sita,pat apzaga,bet tad es saku treneties ,un izmainojos kad fiziski ,gan morali,saku domat ka saka ka"pieaudzis" tad ari sanemos,un paradiju vietu klase ,un no vienas puses labi,kad baidas no manis tagad,bet atkal ne,jo citi tik "aiz muguras dirs" tagad jaunaja skola ari bija tads tipins,bet paradiju vinam kad neesmu tas ar ko jokos sadi ,un viss ir labi galvenais sanemies!!
7 0 atbildēt

Būtu man tavas problēmas.  emotion 

7 0 atbildēt

Pff. Reāli, visi tie, kas te raksta kko stulbu un nodirš raksta autoru, padomājiet, ja čalis ir tādā situācijā, ka pat tik tālu aizdomājies - tas vairs nav smieklīgi. Okē, moš viņš vnk sev grib pievērst uzmanību,bet tomēr. Tas var beigties slikti. Viņam tikai 15 gadi būs un viņš jau domā par pašnāvību. Varbūt es te izklausos arī nezinu pēc kāda loha,bet nu vienkārši padomājiet vai ir normāli apsmiet un nodirst Dāvi? Nez kā jūs viņa vietā justos, ja būtu tādā situācijā kā viņš? Psc. 

7 0 atbildēt

Nu vecīt...jūtu līdz...zinu kā tas ir,kad esi atstumts un itkā nevienam nevajadzīgs...ar mani ir līdzīgi,arī esmu f'cking tizls tizlenis un īsti nevienam nepatīku!

7 0 atbildēt

Pat nedomā par pašnāvību. Man patīk, ka tev nepiemīt tas bara sindroms, varbūt vienīgais, ko es tev ieteiktu, kļūsti komunikabls, ja tāds vēl neesi, pēc pārēja spriežot tādiem cilvēkiem, kā tev pieder nākotne, jo visi Bīberi ir vienādi un neko nesasniegs.

7 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »