local-stats-pixel fb-conv-api

Mākslīgā apaugļošana, jeb kāpēc mazulis nofotografēts šļirču ieskauts?18

89 0

Sievietēm, kuras vēlas kļūt par māmiņām, bet nespēj ieņemt bērniņu, bieži vien jāapsver doma par mākslīgo apaugļošanu.Taču mākslīgā apaugļošana ir ilgs un sāpīgs process, kas ietver vairākas ikdienas injekcijas, dažreiz simtiem šļirces, kas tiek izmantotas vairākos ciklos. Tā tas bija arī Andželas no Sentluisas, ASV, gadījumā, kura nesen kļuva par māti.emotion

89 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://topraksti.lv/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Redz, ka ir lemts un ir izdevies.

7 0 atbildēt

meitenes rij hormonu tabletes PRET grūtniecību. Bija pētijums ka vissi tie hormoni protams izvadas un nonāk pēc tam kanalizācijā, pēc tam upēs, jūrās. zivis kļūst neauglīgas. Un apēdam kādu tādu hormonālu zivi.

6 0 atbildēt
Zināšanai. Vesela čupa šļirču jāsaņem arī olšūnas donorei. Proti,veselu mēnesi,katru dienu. Un pats ziedošanas process ir zem vispārējas narkozes.
3 0 atbildēt
Tipiska nīkuļu atbilde.
0 0 atbildēt
Nu tu gan lkm neko nedajēdz no dzīves 🙏
0 0 atbildēt

es nevēlos sāpes un nevēlos, lai uz šīs planētas būtu tik daudz cilvēku, ka būs kā "soilent green" filmā. jo vairāk bērnu dzimst, jo vairāk pasaule tuvojas pie tā, ka uz tās būs tik daudz cilvēku, ka neviens nespēs normāli padzīvot.

0 0 atbildēt

kāpēc sievietes izvēlas sāpes, nevis adopciju? ja ģimenes adoptētu bērnus, nevis tos tupi dzemdētu, visiem kļūtu daudz labāk, un it īpaši pāsam bērnam.

2 4 atbildēt