local-stats-pixel fb-conv-api

Mainam spoki.lv noteikumus? [PAPILDINĀTS]234

252 68

Ja admini, superadmini vai kādi vēl ir izredzētie trīspadsmitgadīgie, paskatās konta izrakstā, un viņiem nepatīkt, ko viņi to redz, tad ir BALSOŠANAS LIEGUMS. Pateikšu atklāti - "administrācija" liedza iespēju man balsot par rakstiem uz nezināmu laiku, jo ieliku viņa rakstiem mīnusus. Darīju to speciāli, lai panāktu šādu reakciju. Rakstu nebija daudz, iemīnusoju ~10 viņa gabaliem :) Pēc pirmajiem trijiem sākās draudēšana ar IP banu. Pēc nākamajiem jau bija bļaustīšanās un bez ziņas man tika atslēgta iespēja balsot.

PAPILDINĀTS: Tātad, beidzot būs iespēja redzēt, kā darbojas mūsu admini un citi, kam ir teikšana. "Heitošana" ir slikti no lietotāja puses (kaut gan pasvītroju, ka pietiek ar minimumu, lai izraisīt visnotaļ vētrainu Administrācijas reakciju), bet pavērosim, kā tiks paskaidrota/sodīta tā pati "heitošana" no "plato" (adminu) puses. Andone man deva iespēju publicēt pāris skrīnšotus no balsojumu statistikas. Vērtējiet (skat. 1. un 2. bildi).

252 68 234 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://spoki.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 234

0/2000

Nu tad tā. Adminiem ir redzams jebkurš balsojums, jebkurā profilā, no jebkura lietotāja, nav nozīmes, vai ir nopirkta spēja "neredzamais", un tas ir tieši tā dēļ, lai admini varētu tikt galā ar tādiem ļaunprātīgiem balsotājiem, kas ielien profilā, lai ieriebtu, negatīvi novērtējot rakstus. Nevienam no zemākas pieejas spokiem nav šādas spējas - redzēt visus negatīvos balsojumus. Nav nozīmes, vai ieriebšana ir izdarīta adminam, vai kādam citam lietotājam - ja par to ir saņemta sūdzība, lieta tiek izskatīta un tiek piemērots attiecīgs soda mērs. Viss notiek objektīvi, izvērtējot apstākļus. Ja cilvēks neprot balsot, tad arī nevajag. Jāpiemin vēl, ka tikai superadmini var uzlikt balsošanas liegumu. "Administrācija" informēja mani par notikušo, un es biju tas, kas uzlika balsošanas liegumu, un palūdzu "Administrācijai" pašam paziņot vainīgajam par soda mēru (2 nedēļu balsošanas liegums). Vēlos vēl pieminēt, ka liegums ir jānoņem manuāli, tādēļ pēc 2 nedēļām vēlams man par to atgādināt. Un vēl - mēs labi zinam, ka tu, Kindzadza, Gurkjis, Andone, un vēl bariņš citu augsta līmeņa lietotāju bez rakstiem un komentāriem, esat no vienas IP, un pēc visām šīm izdarībām ir nopietns pamats domāt, ka jūs esat viens cilvēks (vai divi cilvēki) ar vairākiem viltus profiliem (protams, varu arī kļūdīties, varbūt esat vienkārši liela ģimene, kura darbojas kopīgi, ieriebjat kādam kopā), kuri tiek izmantoti ļaunprātīgos nolūkos (apzināti apmeklējot kāda cilvēka, kurš nepatīk, profilu, un samīnusojot rakstus). Šādas darbības var novest pie atsevišķu profilu deaktivācijas. Tāpat man arī nav problēmu vienkārši ieiet jūsu profilos un noņemt nepamatotos negatīvos vērtējumus, tādēļ lūdzu turpmāk padomājiet divreiz, pirms izgāžat naidu pret kādu, kurš jums nepatīk. Šādi situācijas nav jārisina. Ja ir vēl kādi jautājumi, tad lūdzu, atrisināsim radušos konfliktu šeit, publiski.

71 0 atbildēt

"...Darīju to speciāli, lai panāktu šādu reakciju. ..." Nu tas jau visu arī izsaka.

Šeit nav runa par vienkāršu negatīvu balsojumu bet gan par mērķtiecīgu negatīvu balsojumu izdarīšanu ieejot caur profilu. Tās ir dažādas lietas un par to ir jāsoda. Tur vairs nav vietas "vienkārši nepatika", tas tika darīts ar nodomu kaitēt.

Paši mīnusi būtu vairāk vai mazāk nekas, jo cik tad saklikos mīnusus "ļaundaris"? Tik cik rakstu, sliktākajā gadījumā. Runa ir par pašu rīcību un par to, kā tas tiek darīts.

Veiksmi!

47 6 atbildēt

Likt mīnusus ,lai ieriebtu arī ir debīli emotion

39 2 atbildēt

Vēstules studijā! Mums ir tiesības zināt savus varoņus.

25 0 atbildēt

MD sindroms...emotion

13 0 atbildēt

BTW varat izgudrot tādas kā patruļas - fiziski saskaitīt, cik cilvēki sēž un viena kabeļa...

11 0 atbildēt

"Adminiem"  tak sestdienas īsās dienas :)

12 3 atbildēt

OoooOO! Es tak esmu operators vismaz 3 profiliem.... Tā man pateica.... Hmm, KUR MANI PLUSI!!!?!???!!! Es laikam pieviļu sevi..

10 1 atbildēt
Jaa, izraadaas, ka par mineetaas personas "rakstiem" driikst likt tikai pozitiivu veerteejumu. Arii no manas puses esot veikts paarkaapums ar noluuku kaiteet, kait arii tikai ar balsojumu izteicu savu viedokli. Un veel - kaada jeega pirkt speeju "neredzamais"?
11 2 atbildēt

Uzņemos vainu uz sevi:) Gribu redzēt, kā mani aizvērs, vai cik ilgā laikā atgriezīs balsošanas iespēju. Lai varētu ieiet Arizon un "Administrācija" profilā un ielikt 50 plusus (Mīnusus tak nedrīkst) hehe :D

http://24hoursofhappy.com/ pirmais 24h mūzikas video :)

8 0 atbildēt

Admini izlabo, kas jālabo, atlaiž kas jāatlaiž, pārējie : http://chickenonaraft.com/

8 0 atbildēt

Hmm paskatījos noteikumos - tur nekas nav minēts par aizliegumu likt mīnusus cik grib, kā grib un kuram grib. Pieminēji, ka tas tika darīts ar nodomu kaitēt (mīnusu likšana), bet turpat zemāk raksti, ka paši mīnusi ir vairāk vai mazāk nekas. Viņš jau tikai lika vairāk vai mazāk mīnusus. Bet izskatās, ka kādam ir aizskartas jūtasemotion Ja jau tika sodīts viens " pārkāpējs", tad kāpēc nekāds sods nav tiem, kas tīši mīnuso kāda parasta lietotāja rakstus, lai "ieriebtu"? Protams viņa rīcība ir mazliet bērnišķīga, bet tieši to pašu var teikt arī par Admistrācijas rīcību - sava statusa izmantošana savdabīgos nolūkos.

7 0 atbildēt

Man gadījās līdzīgi. Bet es ieliku mīnusu tikai tāpēc, ka tieši tāds pats raksts bija ielikts citā mājaslapā pirms publicēšanas šeit un autors bija cits(copy paste ar nejēdzīgiem attēliem)...Un sākās...kā es tā varēju ''ne par ko'' ielikt mīnusu un, ka konkrētajai personai ir personīga pazīšanās ar pašu jacky un varēšot viņu uzsūtīt...KAS NOTIEK? JA NODOD RAKSTU PUBLISKAI VĒRTĒŠANAI UN IR IESPĒJA LIKT TO MĪNUSU, TAD ES ARĪ TO DARU(protams ar iemeslu, kādēļ es tā daru)

7 0 atbildēt

Nja, "administācija" pacentusies. Gribēju ielikt Maximas rakstam plusu, bet nekā, man saka, ka esmu vienlaicīgi uzkāpis adminam uz visām sešām varžacīm...

8 2 atbildēt

HAHAHAHA, cepumi tak dažam ir svarīgāki par ēst, tpc tā streso, ahahaha! emotion

5 0 atbildēt

HA. salīdzinoši ar citiem es šeit jau laikam skaitos pensionārs,un tā kā īsti nepārzinu tehnoloģijas kas nav saistītas ar mehāniku,domāju ka > Sasniegts balsošanas limits< ir kaut kāds sistēmas gļuks,

Tagad zināšu,ka esmu izbanots.emotionTagad tikai jāsāk domāt kam esmu uz varžacīm uzkāpis.Bet spriežot pēc teksta,liekas par adminiem ir mazas meitenes-tātad viņām varžacis pēc likuma nemaz nevar būt.  Man prieks ka esmu kādu adminu pagodinājis ar savu necilo personību,ka mani arī nobano.emotion

5 0 atbildēt

Es tev piekrītu. Administrācija šeit ir galīgāsūdā (pēc pieredzes).

4 0 atbildēt

Un, tavai zināšanai, administrācijā nav neviena 13 gadnieka, no adminiem uz augšu, nav neviena nepilngadīgā. Tāpēc nerunā, ja nezini. 

4 0 atbildēt

Un atkal sākas bezjēdzīga cīņa. 

3 0 atbildēt
Paag , ja tgd es iemiinusoju kaadu no Administraacijas rakstiem , mani par to izbanos IP ? Sviests ...
3 0 atbildēt
« 1  2  3 »