local-stats-pixel fb-conv-api

Mācāmies sadzīvot8

58 1

KO ATBILDĒT RUPJIEM CILVĒKAM UN KĀ AR TĀDIEM NEIESAISTĪTIES KONFLIKTOS?

Rupji cilvēki reizēm mēdz sagādāt galvassāpes, lūk, kā atbildēt rupjiem cilvēkiem!

Šī informācija varētu būt visai noderīga, it īpaši tiem cilvēkiem, kas ikdienā regulāri uzturas sabiedrībā un komunicē ar dažāda vecuma cilvēkiem!

1. Saki, ka viņa viedoklis arī ir viedoklis

Kad cilvēks ir rupjš, pozitīvas emocijas un vārdi ir vismazākais, ko viņš no otra tajā brīdī gaida. Tāpēc, ja strīdaties par kaut kādu viedokli, vislabāk būtu piekāpties, tas viņu, pirmkārt, pārsteigs, un,otrkārt, liks saprast, ka tu neesi zemas šķiras cilvēks, kas nespēj ieklausīties arī citu viedokļos.

2. Esi mierīgs

Pasmaidi un esi vēss! Tas viņam liks saprast, ka esi pilnībā kontrolē pār savām emocijām, un iespējams arī viņš nomierināsies.

3. Saki, ka viņam arī ir taisnība

Tas, ja kāds ir rupjš un uzvedas nemierīgi, nenozīmē, ka viņa viedoklis konkrētajā jautājumā nav pareizs vai loģisks. Kad viņš savu viedokli sāk uzspiest, vienkārši piekrīti. Tas viņu pārsteigs, jo strīdēšanās dažādos jautājumos būs kļuvusi par ieradumu, bet te, tu pēkšņi pateiksi ko tādu, ko viņš negaida.

4. Neiesaisties dziļākās diskusijās un beidz sarunu

Tas nav nekas slikts, ja izvēlies sarunu beigt. Galu galā, tu pats vari izlemt ar ko komunicēt un ar ko ne. Ja tevi kāds neciena, aizej prom. Labāk tā, nekā lieki sev bojāt nervus.

5. Pasmejies

Tas viņu iespējams nokaitinās, bet nenoliedzami nostādīs neveiklā un pat muļķīgā situācijā!

58 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://google.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

a kur variants atdauzit?emotion

8 0 atbildēt

vienkārši nerunāt ar tādiem  ja vien ir iespēja . ...

Un vienmēr turēt kabatā piparu gāzes baloniņu neparedzētiem gadijumiem .

6 0 atbildēt
Ja tev sit pa labo vaigu,krāmē pa pautiem.emotion
6 0 atbildēt

Tie,kas te sola atdauzīt- visus draugus arī sitīsi? Gadās taču arī rupji draugi un paziņas. Par šo rakstu jāsaka vecais labais teiciens- gudrākais piekāpjās.Tā jau arī ir prāta pazīme ,sava miera labad prast kaut vai izlikties ka piekrīti kādam,kas reāli muld muļķības, spēt ieklausītos citos un uzreiz nesākt pašam lamāties ar trīsstāvīgajiem un gāzt pa muti. Tie,kas te uzreiz taisās gāzt pa muti laikam no maskačkas vai arī paši ir tie rupjie ar kuriem jāmāk runāt.

4 0 atbildēt

A kad Vasja pieskries un uzbļaus "bļģ atdod telefonu pdl", man viņam japiekrīt un saprotoši jāatdod viņam telefons sakot ka arī viņam ir pašam savs viedoklis.

2 0 atbildēt
man parasti pietiek ar ja ja ja.ka es saku pajat ar zirgu.
0 0 atbildēt

3. Saki, ka viņam arī ir taisnība emotion

0 0 atbildēt