local-stats-pixel fb-conv-api

Lohnesa ezera briesmonis11

Laikam jau būsiet dzirdējuši par Lohnesa ezera briesmoni - Nesiju.

Nu lūk, esmu jaunā rakstniece un šis ir mans pirmais raksts.

Tātad.

Lohnesa ezera briesmonis ir dinozaurs, kas peld Lohnesas ezerā. Nosaukts par Nesiju. Nesija Lohnesas ezerā uzradās 1930. gadā, tiek uzskatīts, ka tas ir mīts. Daži domā, ka Nesija ir īsta.

Es jums atklāšu patiesību. Nesija NAV īsta. Tā ir ūdenī ielaista koka vai kartona lelle, kas pa gabalu kustamies ūdenī izskatās kā īsta. Nesija ezerā uzradās tāpēc, ka presei toreiz, pirms Nesijas iznākšanas nebija ko rakstīt. Nekas interesants nebija atrodams, nekas tāds, kas spētu aizraut lasītājus. Tapēc, daži ģēniji (atvainojos), izdomāja izāzēt cilvēkus, uztaisot lelli dinozaura lielumā, ielaižot to ūdenī, tālu no krasta un nosaukdami to par Nesiju.

Haocinācijas, kas rodas Lohnesas ezera gāzes iespaidā un liek cilvēkiem domāt, ka viņi redz ezera briesmoni, ir tikai mīts. Visi redz Nesiju, nevienam nav nekas jāosta. Pat ja tāda Lohnesas ezera gāze pastāv, tā neizraisa nekādas haocinācijas. Tas viss tika izdomāts, lai cilvēkiem būtu ko klausīties un lasīt, tādā veidā mūs muļķo. Ja tomēr Nesija būtu dzīva un tiešām tur, ezerā peldētos barojoties no zivīm, diez vai cilvēki peldētu tai klāt. Un diezvai Nesija šajos laikos vēl varētu būt dzīva, jo padomājiet paši, šajos laikos dinozauru VIENKĀRŠI NAV. Tie izmira jau daudzus gadus atpakaļ un Nesija ir ūdens dinozaurs, tā pat kā citi ūdens zauri, ja tā būtu dzīva, tad arī izmirtu.

Loģiski domājot, Nesija nevar būt īsta. Skaidrs, ka tā ir lelle. Kapēc tā pārvietojas pa ūdeni it kā būtu dzīva? Viļņi. Viļņi un straumes. Tie nes gan kokus, gan žagarus, gan egles un pat cilvēkus. Tad loģiski, ka Nesija peld pa ezeru. Lelles taču ir nedzīvas, ūdens tās blīvi ness, tapēc arī Nesija negrimst. Ja tā ir no kartona, negrims. Ja tā ir no koka, tad tikai no bērza, jo tas negrimst. Tātad, secinājums: Lohnesa ezera briesmonis nemaz nav īsts.

Šajā video, ir parādīts Lohnesa ezera briesmonis  jeb Nesija.

 

98 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Uz beigām simts reizītes atkārtojies...

3 0 atbildēt

Nu jā, runā, ka no ezera dibena nāk ārā gāze, gaiss, kas iekļūstot cilvēka organismā, rada haocinācijas. Tās protams ir muļķības. 

3 0 atbildēt

Cilvēki uztaisija lelli un ielaida viņu ūdenī, lai peld.

3 0 atbildēt

Nedomāju, ka viļņi to varētu iznest krastā pāris dienu laikā.

3 0 atbildēt

Tā ir īsta!  emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt