local-stats-pixel fb-conv-api

Lidostu evakuē seksa rotaļlietas dēļ6

196 2

Kas varētu likties kā 1. aprīļa joks, notika Tallinā. 2017. g. 4. novembrī 10:46 Tallinas lidostā bagāžas kontroles laikā tika atrasts aizdomīgs priekšmets. Drošības apsvērumu dēļ lidosta tika evakuēta, jo bija aizdomas par bumbu. Uz notikuma vietu tika izsaukta policija un sapieri. Aizdomas izsaukušo lietu atrada lidostas darbinieks bagāžas skenēšanas laikā. Kā vēlākā kontrolē tika konstatēts, tad tā bija viltus trauksme, jo aizdomīgā lieta izrādījās tehnoloģiski attīstīta vīriešiem paredzēta pieaugušo rotaļlieta jeb kaut kas tāds, kas atvieglo darbošanos ar roku. Par cik atrastā lietā neizrādījās bīstama tad 13:10 cilvēki varēja atgriezties lidostā un tā turpināja savu ierasto darbu.

Par to, kas bija tas nelaimīgais, par kura privāto dzīvi tieši vai netieši uzzināja vairāki simti cilvēku, ziņās nav precizēts. Tāpat kā vai aizdomīgā lieta tika atrasta atbraucēju vai aizbraucēju bagāžā, bet tas jau nebūtu tik būstiski, jo skaidrs ir viens, ka neatkarīgi no galamērķa ne dienu bez rotaļlietām!

Atliek vien izteikt minējumus, vai šis jautrais starpgadījums ir netieši saistīts ar Igaunijas prezidentūru Eiropas savienībā, jo tai turpinoties Tallinas apmeklētāju skaits ir pieaudzis un ir saprotams, ka apsardze pievērsīs daudz vairāk uzmanības dažādiem sīkumiem, bet šķiet, ka bagāžas kontrolējatājiem būtu nepieciešams papildināt zināšanu klāstu par mūsdienīgajiem elektronikas izstrādājumiem. Kā nekā tie jau sen nav vairs tikai bārdasdzinamie un pārnēsājamie radio

196 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Cerams ka tā rotaļlieta kad to cilāja bija tīra un nelietota !  emotion 

7 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

6 0 atbildēt

Labais, interesanti, ko atradīs nākošo - BDSM komplektu vai ko citu.. emotion  emotion ķer nu +

3 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt