local-stats-pixel fb-conv-api

Lētas izklaides vasarai!2

18 0

Lētas izklaides vasarai!

Savus skolas vasaras brīvlaikus mēs visi atceramies ar jauki nostaļģisku piegaršu. Neskatoties uz to, ka nu esam pieauguši, tas nenozīmē, ka nav iespējams vasaras pavadīt jautrās izklaidēs. Pieaugušo dzīve nenozīmē, ka būs jātērē paprāvas naudas summas, lai atzīmētu mūsu visu mīļāko sezonu - vasaru!

Labākās lietas dzīvē ir bez maksas un ja šovasar budžets neļauj atpūsties Spānijā, tad ir iespējams atrast un saplānot bezmaksas izklaides vasarai, tikai ir jāapbruņojas ar veselīgi pozitīvu attieksmi un jābūt nedaudz radošiem.

Bezmaksas pasākumi Rīgā un citur Latvijā. Ir pieejamas daudz un dažādas lapas, kas apkopo informāciju par bezmaksas pasākumiem Rīga un citur Latvijā. Piemēram šī ir viena no lapām, kur ir redzams plašs klāsts ar bezmaksas pasākumiem par dažādām tēmām. Zvaigžņu skaitīšana vasaras naktīs. Ļoti nenovērtēta aktivitāte, ko ums visiem derētu darīt biežāk. Pikniks pie jūras, ezera vai kādā parkā – sagatavo sviestmaizes, atrodi volejbola bumbu un aidā! Talkas – kopā ar draugiem piesakaties kopā palīdzēt kādā no Latvijas talkām. Vai vienkārsi aizbraucat uz laukiem, palīdzēt omei. Telšošana. Aizņemies telti un dodies baudīt Latvijas dabu. Dari to vienatnē vai kopā ar draugiem! Laivošana. Izbrauciens ar riteni. Joga piemājas parkā. Apciemo radus vai draugus, kuri dzīvo tālu no Tevis. Organizē grilla vakaru. Aizņemies grilu, atrodi kādu smuku vietu dabā un ar draugiem sarīgo kārtīgu šašliku vakaru. Pārgājiens. Velti laiku, lai izlasītu kādu jaunu grāmatu. Fotoorientēšanās. Piesakies kādam no Latvijā organizētajiem fotoorientēšanās pasākumiem vai kopā ar draugiem uzrīkojiet paši savu! Dodies peldēties. Uzspēlē futbolu vai kādu citu sportu vietējajā parkā vai stadionā. Palīdzi mammai dārzā. Piesakies paauklēt savu mazo māsu vai brāli. Ja tāda nav, tad uzprasi kādam no radiem vai draugiem vai vari palīdzēt!Visas šīs ir vieglas un katram budžetam draudzīgas izklaides. Ceru, ka šīs Tevi iedvesmos mesties jestros vasaras piedzīvojumos. Ja nu tomēr ir ļoti grūta finansiālā situācija un ir nepieciešami papildus līdzekļi, lai varētu saplānot ko foršu un to arī varētu atļauties, tad aizņemies no draugiem. Atceries aizņemties atbildīgi!

18 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt