local-stats-pixel fb-conv-api

Latviju šogad «Eirovīzijā» pārstāvēs Laura Rizzotto47

105 0

Šovakar beidzot tapa skaidrs, kurš tad dosies uz Portugāli, lai aizstāvētu mūsu valsts godu ikgadējā konkursā «Eirovīzija». Par uzvarētāju kļuva neviena cita kā Laura Rizzotto ar dziesmu «Funny girl». Protams, ir cilvēki, kuri uzskata, ka šī dziesma varētu beidzot atnest Latvijai ilgi gaidīto uzvaru šajā konkursā, bet ir arī tādi cilvēki, kuri labprāt redzētu uz Eirovīzijas skatuves kādu citu mākslinieku no Latvijas ar lielākām cerībām. Tad nu redzēsim, kas notiks šogad un cik tālu Laura tiks!

Bet tagad nedaudz par to, kāda bija latviešu reakcija sociālajos tīklos, kad tika paziņots uzvarētājs:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
105 0 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

Varat teikt ko gribat un pukstēt, bet priekšnesuma ziņā un vokāli, Rizotto bija visspēcīgākā no visiem dalībniekiem. Dziesma kā tāda man personīgi nepatīk, arī ikdienā neklausītos, bet vismaz nav kauns sūtīt uz eiroviziju. Nu un, ka nerunā latviski, labāk aizsūtīt kādu kurš māk perfekti angliski un protugāliski, nevis latvieti kurš angliski pat savu dziesmu īsti nemāk nodziedāt. Un pieredzes ziņā viņa arī ir vispieredzējušākā.  Nesaprotu, ko var ņemties sociālajos, ka jāsūta bija rižā  latviete, tādu dziesmu var baznīcā dziedāt bāreņiem.  

16 0 atbildēt
Salīdzinot ar visiem priekšnesumiem, Lauras bija visprofesionālākais - balss netrīcēja, no skatuves nebaidījās, var just pieredzi. Un ko padarīs, ka īsti labi nerunā latviski? Mūsu prezidents nerunā angliski, kaut arī ir valsts tēla nesējs starptautiskajā arēnā. Nekad jau visiem neizpatiks emotion Veiksmi Laurai!
16 2 atbildēt

Par cik nesekoju un neko nesaprotu no tā - Veiksmi! emotion Bet uzvārds tiešām Rizzotto? ... sagribējās ēst.  emotion 

12 0 atbildēt

Vismaz labi, ka Riva ar savām viensvītras treniņbiksēm neuzvarēja emotion

11 0 atbildēt
Kāda jēga no cilvēka latvijā, ja tas pat latviski nerunā? Viņa var teikt sev, ka aizstāv latvijas godu, bet ne man. Uzvarēs, zaudēs - viņa nepārstāvēs latviju. Latvijā jārunā latviski un viņa to nedara.
11 1 atbildēt

dziesmu esmu kādas divas reizes dzirdējis, atmiņā nepalika, tāpat kā visu pārējo dalībnieku dziesmas  emotion bet nu, lai veicas, noteikti nav sliktākais variants.

7 0 atbildēt

cilvēks, kas runā latviski pāris vārdus un pateicās faniem angliski. urā. 

ps. par spīti, ka Markusa fans, būtu bijis priecīgāks, ja tiktu uz Eirovīziju tiešām, kas talantīgs. piemēram, Sudden Lights.

6 0 atbildēt
Šitā Lauriņa ir Latvijas patriota Herberta Cukura mazmeita!!!emotionTiešām smukiņa!!!emotion
6 0 atbildēt

Saprotu, ka latviešiem nekad nekas nebūs labi, bet vai gadījumā Eiropai nebūs "pie kājas" vai viņa māk runāt latviski vai nē? Neatceros, ka kādreiz mēs būtu saņēmuši daudz balsis, jo "šis čalis perfekti pārvalda latviešu valodu, pat zin, kur kā atdalīt divdabja teicienus ar komatiem"  emotion 

6 0 atbildēt

Laura tikai atzimejaas,ka ir parstavejusi Latviju eirovizijaa kas pieversiis lielakas iespejas kaapt pa karjeras kaapneem,tas buus labs atspeeriena punkts,jo...ir noveerteeta,ir smuka,ir laba balss,ir atraktiiva,taadas producentiem patiik,par Latviju kaa plekjiiti baltijas juuras krastaa vinjai pajaat,kam ir pikjis,tas arii regulee,un man zheel to cilveeku,kas to nesaprot,taa ja....uga

5 0 atbildēt
Tāda samākslota un neīsta šogad tā supernova bija, daudz vairāk priecātos kā uzvarētāju redzēt Madaru vai Sudden Light. Varēja jau kleitai citu krāsu izvēlēties, atgādina Aminatu.
5 0 atbildēt

Prieks, ka neuzvarēja Madara ar savu garlaicīgo dziesmu.

7 2 atbildēt
Garlaiciigi. emotion alus garshiigaaks.
5 0 atbildēt

Dziesma tiesam garlaiciga, bet vismaz ir pupi.

9 5 atbildēt

Pa lielam Eiro varavīksnes un mājsaimnieču auditorijai pilnīgi pie kājas vai Laura Rozīte runā latviski vai angliski. Normāls variants, lai nepaliktu pašā pēdējā vietā. A to ka Eirpā latviešu īpašo humoru - elands, triādas zirgs, pirāti utt nesaprot, par to jau esam vairāk kārt pārliecinājušies

4 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

Apsveicu uzvarētāju! Lai gan es pats būtu priecīgāks, ja uzvarētu Madara, kas jau bija daudzu ārzemnieku favorīts. Taču Laura arī nav slikts kandidāts, lai veicās Eirovīzijā!

3 0 atbildēt

Labi, ka ne MADARA, gaudo kā vilks. Plovam nav ne vainas

2 0 atbildēt

ammm...kas viņa tāda ir? emotion 

2 0 atbildēt

Garlaicīga dziesma, ar neko neizceļās, atmiņa nepaliek ! Man vienalga , ka viņa ļoti labi nodziedāja un bija labs priekšnesums. Atkal būsim kaut kur beigās, ja ne pēdējie !

2 0 atbildēt