local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas veiksmes stāsta realitāte199

1792 30

Šoreiz raksts par pasaku valstības veiksmes stāstu un realitāti, jeb abu iepriekš minēto salīdzinājums. Centīšos apskatīt manuprāt samilzušās problēmas valstī, secinājumus un ieteikumus izsakiet komentāros.

Neaizmirsti, ka iesakot šo rakstu sociālajos tīklos, Tu saņem +10 cepumus, kā arī sniedz iespēju saviem sekotājiem paspriest par "veiksmes stāstu".

Ja kādam ir vēlme, tad rakstu var arī pārpublicēt, norādot atsauci!

1792 30 199 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://daudz avotu
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 199

0/2000

" ...bet nākotne ir sūdos." ir par ko padomāt.  Jūtos kā interesants_cilvēkss, vīlies sistēmā un vispār nesaprotu uz kurieni mēs ejam. Cik gaišas domas un cerības bija janvāra dienās un naktīs, kad riskējot ar dzīvībām stāvējām pie televīzijas, bijām gatavi pat krist no OMONiešu lodēm dēļ Latvijas nākotnes... pāris desmiti neatkarības gadu un tagad labprāt pats ielaistu kādam lodi pierē... emotion

    

134 3 atbildēt

Piereģistrējos, lai tev ieliktu plusu...

84 4 atbildēt

diemžēl nepaguvu visu izlasīt, bet ap ko lietas grozās, sapratu. Nu nevar gaidīt, ka pēc 20 neaktarības gadiem un 50 okupācijas gadiem būsim tuvu Eiropas līmenim. Tās zemes tiecas uz labklājību jau pārsimt gadu, kamēr mums tie bija nieka 20 gadi starpkaru periodā un tikpat tagad, bez tam okupācija iznīcināja visu Ulmaņa sasniegto. Mēs esam tur, kur mēs esam dēļ okupācijas, un tādēļ asi nosodu visus, kas grib kaut ko labu par to rēžīmu pateikt. Tas režīms nesa TIKAI sliktu un tā sekas jutīsim vēl ilgi. Tika sačakarētas paaudzes, sačakarēta domāšana un taisni tādēļ ta viss ir tā, kā ir. Ir jānomainās paaudzēm. Un jādzīvo šeit un jātaisa lietas labākas nevis jābēg prom. Gudras zinātnes rāda, ka no problēmām aizbēgt nevar, tā ir tikai ilūzija, ka citur ir labāk! Tie kas bēg - vāji cilvēki, un lai bēg, paliek stiprākie.

65 10 atbildēt
Civilizetas valstis cilveki sen buutu izgajushi ielas, bet Latvija labak paklaigat komentaros. Nejau tikai valdiba ir pie vainas bet pati tauta ari. Delj taa ka visi kluse, valdibai vienkarsi nav bails no mums un vinji var atljauties uz vissatljautibu. Latviesi labak izbrauks neka daris ko lietas laba, bet domajat ka valdiba ir stulba? Protams ka ne, ljaujot izbraukt cilvekiem vinji apzinas to ka nebus jauztraucas par siem cilvekiem, nebus vinjiem jaarada darba vietas UN ka daudzi no viniem sutis atpakal naudu radiem un gjimenei. Reali izbraucejie ir viens liels faktors kas vel tur LV pie dzivibas, ja atminos pareizi izbrauceji gada uz lv atsuta vairakus millionus. Lv interesee vairs strada tikai retais politikjis. Un lv vispar sak zaudet savu nacionalitati, it ipashi delj ta ka mus ievilka taja EU kas pats ir uz sabrukuma robezas un tulit jau eiro. Kas nakamais? Varbut ari karogu un himnu mainisim?
45 5 atbildēt

Mahitoo tu redz to saproti un lielaka dala jaunatnes ari to saprot , bet izdarit neko isti nevar jo pie teiksanas netikt kamer tie visi vecie korumpetie galus neatdos... bet iespejams latvija tad vairs nebus ko glabt un iespejams ari kas glabj...

vis lielako krizi latvija rada uznemeji kuriem vards krize ir pelnas avots... Lv stradaju uznemma alga bij ap500 ls bet tad naca krize un alga palika mazaka un mazaka nu tur alga ir apmeram 200Ls uz rokas , tik zel  razo par saviem 50% vairak ka kad bij alga 500Ls , darbinieku skaits nau palielinajies, uznemuma vaditajs gan savu1996gada ford maverck nomainijis pret bmw x6...

lielakajai dalai uznemeju neaiziet ka palielinot algas (tas gan jadara visa lv ne tik viena uznemuma) cilvku pirktspeja palielinasies un lidz ar to uznemeju pelna iespejams paliks nemainiga...

29 0 atbildēt

ceļa nodoklis=  120Ls/gadā cik Latvijā ir mašīnu? 1x 3 gados vismaz var nevis salabot ceļus(ieliet piķi un uzbērt akmeņus) , bet gan uzliet svaigu kārtu. Bet kādēļ gan labot ceļus , ja uz vairākiem cilvēkiem sadalīt pāris miljonus.

17 0 atbildēt

uztaisi savu firmu un pamēģini pastrādāt Latvijā kā darba devējs, tas tev atvērs acis...

15 0 atbildēt

Ko lai saka kamēr Latvijā korpurācija nebūs novērsta PAVISAM tikmēr neko labāku par sūdiem nesagaidīsim.

++ par anekdoti ( baigi uzlaboja garīgo pēc raksta) :D

15 0 atbildēt

1. Arī piereģistrējos, lai ieliktu plusu.

2. Esmu ļoti pārsteigts, ka ir vēl ir kāds, kas vēl nav sazombēts caur masu medijiem un tiešām redz galvenās problēmas mūsu valstī. Nevis akli taurē līdzi vadošajiem politiķiem. - "Krīze pārvarēta", "Uzņēmējdarbība attīstās", "Krievi nāk"... utml.

3. Ja parādītos politiskais spēks (partija, domubiedru grupa utml.), kuras programma būtu vērsta uz minētu problēmu novēršanu, es, un vēl bariņš domubiedru noteikti vēlētos iesaistītes, lai kaut ko darītu lietas labā.

18 3 atbildēt

es nezinu, strādāju, dzīvoju, nesūdzos, ko Ta cilvēkiem Zimbabvē teikt! 

19 6 atbildēt

emotionNevienu nepatiesu vārdu neizlasīju. 

12 0 atbildēt

Labais raksts.Beidzot kāds izpildījis manas domas rakstveidā.Ceru ka kāds no maznodrošinātajiem deputātiem arī reizēm lasa spoku rakstus.

8 0 atbildēt

Skarbi, bet patiesi ... !!!

5 0 atbildēt

No manis kā no dzelzceļnieka liels + īpaši par vilcieniem un ražošanu  RVR forever

4 0 atbildēt

Tagad vajag tikai plānu, kā panākt ideālo variantu :)

4 0 atbildēt

Lūk mani risinājumi!

1) Ierobežot visu ārzemju banku darbību Latvijas teritorijā

2) Izveidot banku kuras galvenais akicionārs ir Latvijas valsts, tādējādi valsts spētu Finansēt sev nepieciešamo nozaru attīstību, kā arī veikt valūtas konvertāciju, apkalpojot cilvēkus, un nopelnīto naudu savukārt atkal ieuldīt tautsaimniecībā

3) Tādus kā uzņēmumsu Kā liepājas metalurgs, kuros ir vairāk kā 1500 darbinieku bankrota vai maksāt nepsējas draudu gadījumā parņemt savā kontrolē ( tas ļaut precīzāk novērtēt uzņēmumsa stāvokli, un pieņemt lēmumu vai ļaut to izņīcināt vai arī turpināt atīst'ti jau par valsts līdzekļiem un laika gaitā protams pret atlīdzību to atgries īpašniekiem, vai pārdot tālāk Fiziskām un juridiskām personām kuras ir Latvijas teritorijā reģistŗetas vai ir Latvijas Valst pilsoņi.

4) Atvērt visus Ofšorus

5) Dividenžu un vērcpapīru tirgus spekulantiem kā arī visām bankām piemērot parasto ienākuma nodokli, nevis kā ir tagad ka Visi kas strādā normālu darbu maksā 24% a visi šitie spekulanti laikam 10 vai 11% maksā.

6) Atteikties no eiro ieviesšanas.

7)Aizliegt pārdot Ārzemniekiem Lauksaimniecības zemi un Mēzu teritorijas, vai sliktākajā gadījumā pārdot to kompānijām kuru līdzīpašnieks ir Latvijas valsts piederīgais, kā tas ir piemēram Lietuvā..

8) Veikt investīcajs zinātnē un izglītības sitēmā..

9) Madicinas optimizēšanu( tas ietver sevī sistēmu ka katra slimnīca daļē specializējas noteiktā jomā, nevis kā tagad musm ir ka ir visās slimnīcās ir mežonīgi dārga aparatūra teiksmi galvas izmeklēšanai kura nespēj sevi atpelnīt jo nav cilvēku kuriem to vaidzētu, tā vietā būtu vien slimnīca kura speciālizējas uz neiroloģiju, cita savukārt uz Onkoloģiju cita savukārt uz traumām)

10) tautas vēlēts prezidents( Tas atrisinātu šā brīzā problēmu ka musm saeimā sēž 100 mūdži kuri rāda viens uz otru ar pirkstu, a vainīgo nav...)

Ja kādam ir kādi jautājumi kapēc tieši šie punkti, drošio jautājiet...

Bet uzreiz atbildu Neviens no šiem punktiem netiek ievērots, jo Mūsu Valsts vīri ir nopirkti... Un viņi sen jau vairs nepārstāv Latviešu tautas intrese, neticiet pārliecinieties paši

Veiksmes stāsts mums jau ir palīdzējsi tikt vaļā no 300 tūsktošiem civlēku tas ir vairāk nekā meš zaudējām abos pasaules karos kopā ņemtos?? Luiela daļa Latvijas zemes nepieder latviešiem nu jau runa ejot par 20 pročiem, vai mēs gribam atpakaļ barona laikus?? Un te var turpināt un turpināt.

5 1 atbildēt

Wow! Mazliet esmu šokēts par to, ka spoki.lv ir publicēts šāds sakarīgs raksts, kas diemžēl ir retums! Visu cieņu raksta autoram - pats sekoju politikai un ekonomikai jau 5 gadu garumā un varu absolūti piekrist autora paustajam viedoklim. 

4 0 atbildēt

Un arī par to darba atrašanu ir smieklīgs stāsts, es nezinu nevienu savu paziņu, draugu, radu kuram būtu problēmas ar to, es zinu daudzus studentus kuri strādā 2 darbos pelna 500-600 Latus mēnesī un dzīvo zaļi, tikai sliņķiem kas grib ātru naudu šeit nepatīk. Par politiku gan ir vienā vietā viss, diemžēl nākamo Ulmani vēl nekur neredz, jāskatās un jāgaida. Dombrovskis savu darbu dara godam, pat daudz labāk nekā cerēts zinot situāciju un laiku kurā viņš tika izvirzīts par Latvijas PM.

3 0 atbildēt

Vārdu sakot, tas, ko Tu iesaki, ir pilnīgi un absolūti atjaunot sociālismu? Nu nu...

Ja Latvijai varētu kaut kas līdzēt, tad - nomest visus liekos izdevumus, kas nav nepieciešami sabiedrības eksistēšanai un nominimizēt visus nodokļus. Kaut kādi atvieglojumi kādai grupai nepalielina naudas daudzumu kopējā sistēmā.

Tad visi šitie feodālā stila uzņēmēji būtu dziļā trubā, jo varētu attīstīties sīkie uzņēmēji, kuri tagad ir līdz ārprātam piežmiegti, un slikti apmaksāts darbinieks vnk tītu makšķeri un pats vai kopā ar kolēģi uzsāktu kaut ko citu. Mēs barojam jūru parazītu, un da jebkā izmaksas valsts sektorā pārsniedz katras saprāta robežas. Piemēram, uz 1000 studentiem Latvijā ir 2 reiz vairāk pasniedzēju nekā Somijā, kopumā ņemot, Somijā ir 2 reizes vairāk studentu nekā Latvijā, bet uz trešdaļu mazāk augstskolu. 

Tikai Latvijā pēc inerces visi visu gaida no valsts, kura pati neko neražo, tikai pārdala.

ASV nav kultūras ministrijas, bet kultūra gan ir! 

3 0 atbildēt

Tu maz ko saproti ko runā. Nu nevar tā vienkārši tagad visiem pacelt algas par 100% un būs OK. Treknajos gados kautkas līdzīgs notikās un redz kādas bija sekas. Veiksmes stāsts nenozīmē ka visi tagad būs bagāti drukās naudu un dzīvos pārlaimē. Ar to jāsaprot tas ,ka neesam grieķijas vietā!

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »