local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas Krievu Savienība Izglītības pāreju latviešu valodā salīdzina ar nacismu17

Sveiki, spoki un spocenes! Es internetā nejauši atradu video, kuru ir publicējusi LKS, jeb Latvijas Krievu Savienība. Video saturā tiek attēlots, ka pašreizējais izglītības ministrs Kārlis Šadurskis ir nacists, kurš vēlās nolikvidēt visas grāmatas krievu valodā, "izslēgt" krievu valodu kā saziņas valodu no Latvijas, kā arī, pec video spriežot, apspiest Latvijā dzīvojošos krievus. Video rediģēšanas un izstrādes līmenis ir ļoti augsts, līdz ar to var spriest, ka video ir izstrādē ir ieguldīta liela nauda. Video ir diezgan vecs, bet ir aktualizējies tagad.
Došu tagad Jums noskatīties šo video un izdarīt secinājums par to.

52 3 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000
Lai tie krievu okupanti ārdās!!!emotionPrieks skatīties,kā piektā kollona ir zaudējusi jebkādu ietekmi Latvijā un sāk masveidā asimilēties!!!emotion
27 1 atbildēt

 emotion Kārtējā valstij naidīgā organizācija. Izskatās ka labi kremļa apmaksāta. Kur skatās DP? emotion 

25 1 atbildēt

Es nudien brīnos kāpēc krievi vervelē, piemēram, angliski, esot Lielbitānijā. Pat laiž savus knēveļus vietējās skolās. Un nekādas problēmas netaisa.  emotion 

18 0 atbildēt

a lai ārdās..

Suņi rej, karavāna iet tālāk. Krievija pat īsti nevarēs neko bļaut, jo Latvija pieņems likumu, kāds ir visās pasaules valstīs, ieskaitot krieviju.. Valsts apmaksāta izglītība ir tikai valsts valodā..  Sen varēja pieņemt likumu, un viss, jo savādāk sanāk ka Latvijā valsts atbalsta divvalodību. Visi bērni kas šobrīd iet skolā, ir no vecākiem kas dzimuši Brīvā Latvijā, kad jau bija pieņemts valodas likums. Tātd vai nu viņi ir debīli, vai ar lieku hromosomu.  

16 1 atbildēt

Tas, ka visiem krievu valoda jāzin, kur vien kāds krievs dzīvo - to Krievija sauc par saskaņu un tautu draudzību, bet tiklīdz ārvalstīs dzīvojošiem krieviem svešvaloda jāmācās - tas ir rasisms..  

15 0 atbildēt

Lai pako koferus un mauc uz savu fāterlandi. 

12 1 atbildēt
Lasot komentārus tomēr var saprast, ka video nav velti taisīts, jo latvieši uzķeras, video ziņojums ir tāds vēl lieki tautas savā starpā kūdīt. Protams atbalstu izglītību latviešu valodā, jo te tomēr ir Latvija!!! Vislabākais veids kā reaģēt uz šādiem propogandas video ir ignorēt, tādēļ, ka jo vairāk cilvēki par to cepies jo lielāku efektu panāk video veidotāji! Neko īsti nevar padarīt tajā faktā, ka ir krievu sabiedrības daļa, kas neizprot to, ka pasaule negriežas ap viņiem.
9 0 atbildēt

Ha kur skatās DP? , kā gan šis klips varēja tapt, un vai klipa doma nebija iebiedēt cilvēkus ar to kas varētu notikt, ja reformu īstenotu, bet ko lai dara, laikam nav spējīgi aizdomāties tik tālu ka visi nebaidās no viņiem, bet ko gan var gaidīt no tiem ,kuru smadzeņu funkcijas nav spējīgas apstrādāt vairāk kā vienu valodu

8 0 atbildēt

Lai brauc tie krievi uz Krieviju,tad nebūs problēmu. Bet vienīgā lieta,ka tur viņi arī nevienam nav vajadzīgi!

13 6 atbildēt

interesanti kas to butu teicis

un vai pasai krievija kautkas labaks butu

2 0 atbildēt

bulshids neka tur nebuss... Visa herņa ir tā pat mūsu valstī kura nespēj aizstāvēt savus pilsoņus, tapēc arī Krievi neasimilējās, un tapēc ar'i viss ļembasts..

2 0 atbildēt

Viņi jau var protestēt, bet kur gan ir skolotājas, kas mācīs krieviski? Kāpēc gan, lai Krievija tiešām neatbalstītu savus tautiešus un nepiedāvātu skolotājas no Krievijas? Bet, nē, tam naudas nav, labāk to iegrūst propagandā

2 0 atbildēt

Visur krieviem nacisms rādās. Kiseļtelevīzija ukraiņi  eiropieši nacisti, fašisti... bet nezin kāpēc viņi neko nesaka par vienu no saviem militāriem sabiedrotiem Indiju, kur hitlera kults populārs...pat ātras ēstuves ir ar hitlera nosaukumu.

1 0 atbildēt

video klips loti  patika, bet neatbalstu krievu valodu skolas

0 0 atbildēt