local-stats-pixel fb-conv-api

Latvija tomēr piedalīsies 2015. gada Eirovīzijā.20

Rakstā nav Končitas attēli un video ar viņa seju. Balstoties uz iepriekšējo rakstu, kurā minēju, ka Latvija varbūt nepiedalīsies 2015. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā, Latvija tomēr apstiprina dalību.

61 3 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Esctoday.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Labāk būtu ēduši.

13 1 atbildēt

JAuki, aizsūtīs kārtējos PER līmeņa klaunus, lai apkauno valsti emotion

9 2 atbildēt

Es neko neteiktu sliktu par Eiroviziju ja vina butu joprojam tada limeni ka pirms saviem 15 gadiem... Bet tagad izskatas ka uzvaretajs jau ir noteiktspirms konkursa sakuma un katrai valstij izdalitas lapinas kuras janolasa balsosanas laika... Jo nu pagajuso gad bij pilnigs sviests... Transiks dabun 12 puktus no valstim , kuras vinam paradoties uz ielas  uzreiz butu atskaldits...

Ja kads grib taja farsa piedalities tad lai maksa no savas kabatas nevis no nodoklu maksataju naudas... Suma nau nekada astronomiska , bet nu ir daudz veidi ka nodoklmaksataju naudu var izteret daudz liederigak...

4 1 atbildēt

Ha, GEYYYYYYYYYYYYY! emotion

2 0 atbildēt

Pi-d-arasu manifestu essat lasijuši? Viņi tajā solās panākt to kad likums būs viņu pussē un kad parastajiem būs jābaidās no viņu vārda vien. Izskatās kad viņi smagi pie tā strādā.

1 0 atbildēt
Labāk nevajag..
1 0 atbildēt
Labāk nepiedalīties un neko nesūtīt! Es nākošgad to geju saietu neskatīšos, tā izdomāju pēc pagājušās Eirovīzijas
2 1 atbildēt

Kopš pagājuša gada vairs neskatīšos eirovīziju. Lai tak tā austrija iet dirs*t ar saviem fetišiem.

4 3 atbildēt

 

Bet ir maziņš mīnusiņš - gandrīz visi Eirovīzijas dalībnieki paliek mums nezināmi. Tajā skaitā uzvarētāji (izņemot ABBA).

0 0 atbildēt

Labāk lai nepiedalās.Pietiks apkaunot valsti.Jau pietika ar tiem pēdējiem idiotiem ar savu ''Bake the kake,Cep to kūku''.Esu pārliecināts,ka nākamie kandidāti būs ar vēl stulbākām dziesmām,es pat nebrīnītos ja bermudu divstūri aizsūtītu kur viņi par savu muļķību dziedātu.

4 4 atbildēt
10000000000000000-------
0 0 atbildēt

Latvieši sevi uzskata par dziedātāju tautu... izskatās ka tomēr tā nav! Šis nav konkurss mūsu "dziedātājiem". Balsis nav un nauda šovam arī nav...Kopumā, ik gadu izredzes pasliktinās.

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Nožēlojami,ka 

0 0 atbildēt

Dikti negatīvs viedoklis. Ir daudz lietu un vietu, kur tiek nelietderīgi tērēta nodokļu maksātāju nauda. Šis trādirīdis nav ļaunākais no tā visa. Un diez vai tagad homoseksuāļu pārsvars pasākumā būs lielāks kā iepriekš, ņemot vērā, ka arī iepriekšējos gados ir uzstājušies netradicionālas orientācijas pārstāvji un pat transvestīti. Galu galā, vai pēc Dana International uzvaras kaut kas īpaši mainījās? Viņa arī ir transeksuālis, tas nekas, ka bez bārdas. Arī bārdainām sievietēm ir tiesības dzīvot! emotion

0 0 atbildēt

Es iesaku paņemt TV un palaist pret sienu. Tas dranķis vienkārši baro iekšā gaļu. Aizmirsti par tādiem pasākumiem kā eirovīzija, dejo ar zvaigzni, koru kari un visu pārējo zombiju barību. 100% būsi ieguvējs.

Labāk izvēlies ko tu gribi.

1 1 atbildēt