local-stats-pixel fb-conv-api

Latvija šokē pasauli. Iesaistamies atkal vergu biznesā!!!43

Sveiki spoki, spocenes un visi pārējie, kas nolēmuši apskatīt šo rakstu. Tajā centos aprakstīt ES aktuālo tematu "bēgļu kvotas", kā arī to ciešo sasaisti ar verdzību.

Nu tad lai labi lasās!!!emotion

902 16 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000
Un + bēgļu ģimenēm grib maksāt pa katru bērnu 300€ un vairāk. A turpretim latviešu ģimenē pa katru bērnu maksā tikkai 11€ vai cik tur bija. Bļāviens ar ko Latvijā dzimušais latviešu bērns ir sliktāks par kautkādu āfrikas bērnu. Sākumā būtu savējos pabarojuši nevis kautkādiem no citas valsts un + bēgļiem maksātu tādu pabalstu.
95 3 atbildēt
I avatarsI

Man ir tāda doma, ka Latvijā ienāks tā problēma ar rasismu, tas izpaudīsies ka kāds  nelatvietis izdarīs ko nelikumīgu un viņam uzliks kādu sodu, visi sāks kliegt ka tas ir rasisms, viņam tā smaga dzīve un še tev vēl cietumā ieliks. Sāksies iebraukušo visatļautība, jo visu varēs norakstīt uz smago dzīvi un savu rasi. Ļoti ceru ka šī iespējamā problēma paliks tikai man prātā nevis ienāks realitātē.

75 2 atbildēt
Uznāks ziema un mellie piparkūku vīriņi raus fraku no šejienes.
36 2 atbildēt
Uzreiz pasaku ka nezinu konkrēti, bet pieļauju ka ir noteiktas ES direktīvas par to kas un kā valstij tiek uzlikts par pienākumu uzņemot bēgļus. Lūk šis man kaitina. Jo gala beigās "tūrists" te dzīvos labāk nekā cilvēks kurš visu mūžu nostrādājis un maksājis nodokļus. Un ko nozīmē bēglis? Cilvēks kurš pamet savu valsti jo tur viņam slikt... Kur garantija ka viņam te būs gana labi?
30 1 atbildēt
Domāju, ka Latvijā un citās valstis ir daudz vairāk, šo saucamo vergu, kas sanem tikai minimumu, lai izdzivotu. Tas pats notiek ari ārzemès ar latviešiem. Man ir pazistams chalis, kuram ir ap 20-30 cilveku uz kuriem vinš pelna. Cilvèki strādā, sanem naudu un vins tikai parazitè uz viniem. Atstādams tik kādu kapeiku izdzivošanai. Ar laiku, jau cilvèki saprot, ka tas nav pareizi un kautko dara lietas labā, bet tik pat ātri atrodas jauni cilvèki vietā. Vinš lasa cilvèkus, kas nemāk valodu, nezin likumus un, kam nav nekādas pieredzes ar dzivi ārzemès. Kā ari liek internetā sludinājumus, ka piedāvā darbu ārzemès, būvniecibā, nekas nav vajadzigs, pat cela naudu gatavs atmaksāt. Tā, ka starp mums pašiem, latviešiem ir vergturi, kas gatavi savèjos dublos midit, lai varètu labi padzivot.
21 0 atbildēt
Pēc Tava definējuma sanāk, ka liela daļa Latvijas iedzīvotāju ir vergi. Es dažus pazīstu. ):
14 1 atbildēt
Njergus nevajag, jau ar krieviem pietieka
12 1 atbildēt

ja kads ir padzivojis arzemes,tad zina ka negeris ir slinks ka maita.loti reti kurs no viniem strada smagu darbu

11 1 atbildēt
Un tā sāksies labi laiki šeit dzīvojošajām *****ām un slikti laiki tādām meitenēm, kuras negrib tikt izvarotās kaut kādu melno bēgļu dēļ....
5 0 atbildēt

Bēgļi ir cilvēki kuru majas ir izspostitas karadarbibas dēļ,Latvieši arī bija bēgļi kuri bega no PSRS un Nacistiskas vacijas,laigan uzskatu ka  pirms uzņemam begļus vajag savest kartiba musu valsit es neuzkatu ka begli baigi uzkavesies latvija,driz vien sanemot eiropas pasi tie dosies uz valstim kur ir labaka dzive un kuras valodu tie zin,visticamak Francija,Vācija,ītālija,Spānija un Apvienota Karaliste.

5 2 atbildēt

Man parasti patīk tavi raksti ,bet šis manuprāt ir auzas ,jo mums ir arī jāuzņemās kkāda saistība ar ES . Mēs nevaram gribēt ,lai mums tikai dot ,bet paši neko nedot pretī . Tikko Vācija uzņēma 9000 un Francija 6752 bēgļus  un cik jau viņi ir uzņēmuši pirms tam ???? Ko tad tu iesaki ? Sūtīt viņus atpakaļ vai vnk nogremdēt tās laivas ,tad bēgļu problēma būtu atrisināta 

4 2 atbildēt

Nu vvienkārši nošaujiet tos bēgļus un vēl ienākošos, un vairs šeit tie nelīdīs  emotion

2 0 atbildēt

Mēs atbalstām verdzību pērkot kafiju.

1 0 atbildēt

5 bilde ļoti patīkma emotion

0 0 atbildēt

Vispār nesaprotu kur viņi izrauj to naudu lai bēgļiem sanaksātu tādu summu, bet kad tauta prasa, tad nekad nav!

0 0 atbildēt

 

Ak Tu drāztā viņķ,elītes pežiņa , kā ir būt Streipa pakaļā ņemējam ? Drāstais liberāli kad nākamreiz mētājies ar konvencijām neaizmirsti, ka mūsu valstī ir jau 260 000 nepilsoņi, kas tik pat labi pēc definīcijas var būt sen mūžam aizmirstie PSRS imigranti, neaizmirsti pieminēt tos 270 000, kas klaji ir pretvalstiski, balsojot referendumā par krievu valodu kā otro valsts valodu, ak jau kopā 530 000 , a kas paliek no LV , cik tad mēs spēsim uzņemt ? 

Vai ak jel es tka aizmirsu pieminēt liberāļu noklusētos pētijumus, kur Francijā atklājas viņiem neglaimojoši fakti , ka dažus varu minēt. 

49% kā uzsēdās uz pabalstiem , tā ar nekad nav strādājuši. 80% uzskata, ka pirmajos dzīves gados jaunajai valstij, kura viņus ir uzņemusi ir janodrošina viņi. 66 % neuzskata par nepieciešamību apgūt valodu( ok bišķiņ diskutējami , ja zinam , ka daudiz ar var nākt no bijušajām Francijas kolonijām un to valodu jau zina) un 60 % neuzskata par lietderīgu mācīties jaunās valsts kūltūru, kur nu vēl pieņemt.

 

Kā man tavs teksts uzvilka, reāli es Tev iekrāmētu .

2 2 atbildēt

cik es no ziņu portāliem sapratu, tad šie bēgļi saņems pagaidu ES pases un viņi varēs doties uz kurieni grib. Bēgļu kvotas ir domātas tikai tam, lai sadalītu starp valstīm naudu- kura valsts kuram bēglim maksā pabalstu. Man šķiet ka šī bija viena no retajām reizēm, kad Straujumai, tomēr, ir taisnība, jo mēs iestājāmies ES un ir absurdi domāt ka tas mums neuzliek nekadus pienākumus, turklāt mēs uzņemsim 250 bēgļus, lai gan sākotnēji bija plānots ka mēs uzņemsim 750 bēgļus. Neviena ES valsts negrib uzņemt bēgļus, tas tiek darīts, lai atbalstītu Itāliju, kas tāpat nav nekāda bagātā valsts.

2 2 atbildēt
Lai tie niggas nāk, palīdzēt vajag, bet lai necer, ka varēs dzīvot uz mūsu kaklu. Vajadzētu tos pabalstus samazināt, lai latviešiem tiek, niggām mazāku naudu vajag. Lai niggas mācāl mūsu valodu un lai ciena mūs, un mēs viņu un tad viss būs okemotion Cieņa ir draudzības pamatsemotion
0 0 atbildēt

Laba versija! emotion Esmu lasījis arī citus iemeslus par to kāpēc bēgļi tiks uzņemti! emotion

1 1 atbildēt

Labs centiens. 3. grupas invalīds nozīmē, ka Tev varbūt alerģija no miltiem vai jebkāda cita sūda. Muļķi domā, ka invalīds tātad bez rokām, bez kājām. Muļķības. 1. grupa ir par sevi nespējīgi parūpēties. Bet Tu, 3.grupas slaist, ej strādā, Tev dod papildus 65EUR un Tu sūdzies, ķēms gatavais!

1 2 atbildēt