local-stats-pixel fb-conv-api

Latvija plaukst - 19. oktobris8

19 0

Vispār nepārprotiet, es netaisos "spokus" pārtaisīt par vēl vienu ziņu portālu. Vien jūsmoju, ka Latvijā notiek arī pozitīvas lietas. Tamdēļ pie attēliem ir tikai paraksti, ja gribas konkrētās ziņas lasīt pilnībā - tad jārokas tālāk (un ne jau man mācīt, kā tas jādara). Šodien pēkšņi esmu izbrīnīts - lai savāktu kādas 3 pozitīvas vēstis rīta laidienam, tā izrādās mēreni grūta problēma.

19 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.latvija.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Ļoti izsmeļoši emotion

1 0 atbildēt

1. Man šorīt trāpijās ļoti garšīga sviestmaize.

2. Paspēju arī laicīgi uz autobusu.

3. Priekšnieks mani nesabāra.

Cilvēka darbi un rīcība var būt pozitīva, nevis bezjēdzīgi uzpūsti notikumi. 

Ja tiešām gribam būt priecīgi un justies labi teritorijā, kurā dzīvojam, tad jāsāk ar savu būtību- respektīvi jāizvērtē sava loma, darbi un rīcība. 

1 0 atbildēt

6 miljonu zaudējumu segšanai ir mazs prieks (nezināsu tieši par šo gadu), bet parasti, kad tiek atrasta summa ar ko palīdzēt zaudējumu segšanai tā ir daudz mazāka kā reālie zaudējumi - spilgtākais pēdejo gadu piemērs, dažādie zaudējumi dēļ Krievijas Embargo. Tie vairākām nozarēm bija vairākos desmitos un pat simtos miljonu, bet , piemēram, piensaimniecība ar visu ES atbalstu saņēma tikai 9,76 miljonus..

Citās reizēs, veidojot rakstu, būtu jauki aprakstīt sīkāk, jo varbūt esmu kāds mežonis vai mucā audzis, bet, kas tas IFF, piemēram, neko neizsaka, un nezinu, kāpēc ta ir pozitīva ziņa.

0 0 atbildēt