local-stats-pixel fb-conv-api

Latvija, bezdarbs, Doģiku paradīze!18

88 3

Kārtējais idiots! Mums vajag cilvēku, kurš dara visu - nomaina spuldzes lampās, saslauka grīdu, uzskrūvē kādu skapi, un citus saimniecības darbus. Pirms mēneša paņēmu darbā cilvēku, tādu Urlveidīgu doģiku ar šķību degunu. Nu, bet labi, nav jau cilvēks vainīgs un ja labi strādās, tad lai kaut vai vellam līdzīgs.

88 3 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000
Kas par murgu - alga tev 700, saņem 300, bet 100 es tev varu "aizdot" no personīgā konta? Tādā darbā tikai pajoliņi var pieteikties, kas noticēs, ka pēc 3 mēnešiem viņam samaksās 1200, nevis citu muļķi pa 300 mēnesī paņems.
24 0 atbildēt

Šitais jau  2. raksts no tevis, pirmais vēl jā, bet šitais jau sāk mest neticības ēnu..

Un kas tā par "..sarunājām, būs alga", Tad būs aploksnītē jā? Nelegāli algoti darbinieki jā? Patīk dirsināt valsti un darba meklētājus jā ?

17 0 atbildēt
Nav brīnums, ka nav kas strādā un visi brauc projām, ja ir šādi darba devēji.
18 1 atbildēt

«Doģiks», kas tas tāds?

14 0 atbildēt

Izskatās ka rakstījis sū.... uzņēmējs .Skatās pec deguna var vai nevar apčakarēt.

14 0 atbildēt

Darbiniekam ir tāda lieta kā CV. Darba devējs lielākajā daļā gadījumu painteresējas pie viena vai vairākiem iepriekšējiem darba devējiem par darbinieku. Un ja ir labs un vērtīgs darbinieks, tad nekaulējoties maksās pilnu algu jau nopirmās dienas. Šajā gadījumā mēs redzam, ka šim ''darba devējam'' īpaši savādāki darbinieki nemaz nepiesakās, no tā arī pieredze, ka nav vērts nemaz visu naudu maksāt. Un vaina, kā vienmēr, ir darbiniekos, jo viņi ir vainīgi, ka darba devējs ir āzis un nespēj nopelnīt pietiekoši, lai varētu algot sev adekvātus darbiniekus.

 Ko mēs dzirdam šeit? 300 eur/mēnesī? Nopietni? Un tu man apsoli, ka izmaksāsi pēc tam 1200 eur? Nopietni? Neticu! ES NETICU! 

Mūsdienās jaunākajai paaudzei varbūt pat nav zināms tāds jēdziens kā Headhuntings. Tas ir tad, kad uzņēmumi cīnās par vērtīgiem darbiniekiem tos pārvilinot pie sevis ar labāku algu, darba auto, apdrošinšanu, prēmijām un citiem papildus labumiem. Labi, tas varbūt būs nedaudz citā amatu kategorijā.

10 0 atbildēt

Tad es esmu viens no doģikiem... Šāds skaists darba piedāvājums, Latvijas apstākļos, izklausās pēc e-pasta no milionāra, manā inbox paskastītē... 

6 0 atbildēt

Standarta variants - vispirms prot visu, piekrīt da jebkādiem nosacījumiem, nav nekādu kaitīgu ieradumu utt., jeb saka visu, lai tikai viņu paņemtu. Bet tad, kad sāk strādāt, tad tas ne tā un tas neapmierina... Kāpēc nevar vienkārši visu uzreiz izrunāt un nečakarēt smadzenes darba devējam un sev? Lielo naudu gribam uzreiz un visi esam baigie speciālisti, bet parādīt sevi darbā - tā gan ir problēma...

4 0 atbildēt

Tātad, tagad tas ir normāli, savu nekompetenci nopelnīt vairāk par 1800 eur/mēnesī uz katru darbinieku, saukt par negodīgu nodokļu politiku? Nu tad tu vienkārši neesi labs uzņēmējs. Un tādu kā tu ir ļoti daudz. Lielākā daļa, patiesībā. Un visi kā viens cenšās nemaksāt nodokļus un brīnās, ka valdība atkal ceļ nodokļus un jaunieši jau nākamajā dienā pēc izlaiduma jau sēž lidmasīnā, un nav, kas nāk strādat. Bet es, redzies, pats esmu PRIEKŠNIEKS, PATS IZRĒĶINĀJU!!! Tikai neviens negrib pie manis strādāt, jo man nav izdevīgi maksāt labu algu.

Paskaidro man, nodokļu politikas ekspert, kurā valstī un kāpēc uzņēmējiem ir vieglāka nodokļu politika?

3 0 atbildēt

To tev priekšnieks iestāstīja,  ka viņam nav izdevīgi par tevi nodokļus maksāt? Šitie lielie ''nodokļu maksātāji'' parasti vairāk par pusminimālo neuzrāda, bet taurē tā, it  kā visi viņiem būtu parādā!

2 0 atbildēt
Latvijas realitāte! Vecākiem pieder saimniecība nelielā miestā, kur it kā bezdarbs. A nav, kas strādā! Viena meiča tā arī pateica, ka izdevīgāk ir saņemt pabalstu un nekur nestrādāt
1 0 atbildēt

Hmm, nu ja runāts, ka alga ir 700 EUR mēnesī, tad tik arī jāizmaksā, citādi sanāk, ka darba devējs nepilda savas saistības. Ja darbinieks ir sūdīgs un nepilda pienākumus - tad viņu vnk var zaprosta atlaist, priekš tam jau arī pārbaudes laiks domāts. Plus tas, ko Pliiners rakstīja emotion

1 0 atbildēt
Nu redzi, tikko pats sev arī atbildēji. Kā savulaik vienā reklāmā teica Ufo - ir cilvēki, kam nesanāk. Un labi vien ir, ka nesanāk. Ko tu te vaimanā? Nepatīk šeit? Brauc tak uz savu ASV, Liebritāniju, Vāciju un Igauniju, taisi biznesu tur. Nevienam te tevi nevajag. Nopietni! Tāpat tu normālu algu neesi spējīgs samaksāt. Paej malā un nekropļo konkurenci. Pačukstēsu, tur arī tevi nevienam nevajag. Bet nav korekti savā nemākulībā nopelnīt naudu vainot nodokļu politiku vai darbiniekus. Tādu ekspertu mums te papilnam. To gan paturi pie sevis. Brauc kur tev labāk klāsies, bet nesmirdini šeit! Pakonsultējies, kur tādi talanti trūkst.
1 0 atbildēt