local-stats-pixel fb-conv-api

Latviešu spilgtākie tvīti par filmu «Nameja gredzens». Tas ir jāredz!23

83 0

17. janvārī pirmizrādi piedzīvoja ilgi gaidītā režisora Aigara Graubas un producenta Andreja Ēķa spēlfilma «Nameja gredzens». Tajā galveno lomu tēlo zviedru aktieris Edvīns Endre, kurš Latvijas skatītājiem pazīstams no seriāla «Vikingi». Pirmizrādē sapulcējušies aktieri pauda satraukumu par galarezultātu, taču ir gandarīti par neatkārtojamo pieredzi filmēšanas procesā. Par to vairāk lasi TVNET rakstā.

Bet tagad - tagad apskatīsim, kādus atzinīgus un ne tik ļoti atzinīgus vārdus mūsu pašu latvieši ir veltījuši filmai, tās aktieriem un režisoram!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
83 0 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Es tā dzirdēju, ka ne visai filma, bet nu jāredz tāpat. Salīdzināt ar Vikingiem ir naivi, kāds tur ir budžets un profesionāla komanda un kāda mums emotion

10 0 atbildēt

cik saprotu tad viņi taupija uz dublēšanu Latviski, bet vienkārši apr paŗis simtiem ierakstija skaņu pa virsu - kauns.. nauda taču nāca no valsts, nevis personīgās kabatas...

5 0 atbildēt

Pēc atsauksmēm spriežot must have gabals, galvenajā lomā - Erlanders! (kurš man besīja vikingos emotion )

5 0 atbildēt

1) upurēšana - ir un paliek upurēšana.. tā ir kautkā atdošana, lai saniegtu kautkādu mērķi. šhā figuru upurē, lai iegutu vajadzīgo figuru izvietojumu - un tikai . Dievam upurē, lai iegutu tā labvēlību - un tikai.  nav tur nekādas dziļākas jēgas..  Burtiski uztverot tas jebkurā gadījumā ir darījums - tātad bizness..

Arī upurējoties bērnu labā - zaudējot kautko, kautkas tiek iegūts - vai nav darījums?

Mainīšu savas domas, ja parādīsi ka tā tas nav - akd var upurēties - pretī neko neiegūstot... 2) jā- fizikas likumi neaizliedz to ka var pastāvēt kautkāda cita veida saprāts, kuru mēs nevaram uztvert. bet tas nenozīmē ka tas mijiedarbojās ar mums - ja būtu ijiedarbība, tad veicot noteiktu darbību - saņemtu pretdarbību. Jo jebkurai darbībai ir sekas - piedevām JEBKURAI DARBĪBAI. nav tādas lietas kurām nebūtu sekas... apmeklējot kautkādu māju, metōt krustus , nekāda mijiedarbība neiestājās..- nu nav cilvēces vēsturē konstatēts fakts, ka lūdzot dievu, tas būtu izdarijies to kas ir lūgts )

3) Ja loģiski secini ka viss ir di^&ā, un lugšnas palīdz, tad visticāmāk ka nēsi izskatijus visus varijantus. Un jebkurā gadījumā - lugšnas nekādi neietekmēs apkārtējos procesus, bet viss nokārtojās - jo iestājās kāda agrāka notikuma sekas .. Jūrā slikstošais lūdzās- lai tiktu izglābts, ne jau dievs atsūta kuģi, bet vienkārši kuģis ir jau agrāk izbraucis no ostas, un tā ceļš dotajā laikā vienībā iet garām notikuma vietai. Ja tic ka lūgšanas izglāba, tad jaizdara loģisks secinājums - dievs jau agrāk zināja ka būs slīcējs, un tad kāpēc viņš neko nedarīja lai tāds nebūtu?  atkal secinājums -> vai nu dieba nav, vai viņš vienkārši izklaidējās - slīcinot kuģus.. un peispiežot sevi pielūgt..  - loģisko secinājumu ķēdīte, nakas vairāk... - vai varī pierādīt  ka lūgšanas palīdzēja tik arā no nepatikšanām? 4) arī kristietība balstās uz bailēm, beilēm no nāves, un no apstarās tiesas..  pilnīgi visas reliģijas balstās uz bailēm, pārsvarā no nāves bailēm.

5) Redzi nevar pierādīt nēsamību objektam kas neeksistē - paradokss bet tā tas ir.. tieši uz to balstās baznīca - uz to ka nevar pierādīt un nevar apgāzt..   tieši tāpēc Hokinsam nekas neiznāca..  radītāja paradokss slēpjās pašā radīšanas faktā, ja visums tika radīts, tad kas radīja dievu? apgalvojums ka dievs ir mūžigs ir apsurds, jo tad rodās jautājums kāpēc viņš neradija visumu agrāk -  

jo ja dievs ir bezgalīgs - tad visumu varēja radīt bezgalīgi agrāk .. - ja esi matemātiķis - tad sapratīsi, par ko runāju ..  ja viņš nav bezgalīgs  ( mūžigs ), tad dievam ir sākums un ir arī gals.. - tad kas radīja dievu?

un vai dievs arī pakļaujās savam dievam, un vai tas savukārt savam .. kur tad beidzot ir sākums...  

1 0 atbildēt

es pirms gada biju ar klasi cinevillā un tur mums bija jābūt klusākiem jo filmēja nameja gredzenu

mēs no attāluma skatijāmies kā filmē fragmentu

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Man besī, ka krustneši uztaisīti par pajoliņiem.. Patisība bija tāda, ka viņi uzreiz te visus izdauzīja, ka maz neliekas. Latvieši tikmēr pielūdza kokus un akmeņus. Mūsu tautas attīstība sākās reāli tikai tad, kad mums iviesa valodu, rakstību un izglītību, un tie bija tie paši "sliktie" kristieši.

4 5 atbildēt