local-stats-pixel fb-conv-api

Latviešu TV pērles82

1785 59

Sveiki spoki !

Vakar es ieliku līdzīgu rakstu par pasaulē salīdzinoši populāriem šoviem ,kuri ir salīdzinoši stulbi ,bet es domāju ka arī mums pašiem ir savi šovi un raidījumi ,kuri varētu stulbumā apsteigt visus .

Links uz vakardienas rakstu ---------> http://spoki.tvnet.lv/tribine/Stulbakie-TV-sovi/700728

1785 59 82 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Iz dzīves
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 82

0/2000

Tvaika ielas salidojums emotion

107 1 atbildēt

Magone Burka bija mana kaimiņiene emotion

57 1 atbildēt

Vis vairāk tracina, ka visi tie deju un dziedošie šovi ir iebāzti tad, kad parasti ir jāiet kādai normālai filmai. Bet nē, labāk filmu ielikt pēc tiem garlaicīgajiem šoviem, vēlu naktī, tas nekas, ka nākamjā dienā ir darbs.

41 0 atbildēt

Es "Saimnieks meklē sievu" skatījos tikai dēļ Magones emotion

39 0 atbildēt

Ugunsgrēks, latviešu Hameljonu rotaļas

34 0 atbildēt

Saimnieks meklē sievu ir OK! Magone Burkaa emotion

Un par ugunsgrēku nerunāsim, man šķiet, ka katrs otrais mans draugs viņu skatās emotion (man kkā nepaķēra)

32 0 atbildēt

Man ir kauns par latviešu Ugunskuru un Zentas brīvdienas vispār ir "čau"... Bet latviešiem jau galvenais, ka mūsu pašu produkts, tad jau var skatīties....

25 0 atbildēt

Man šķiet, ka šie visi seriāli vai šovi ir diezgan normāli priekš Latvijas mēroga. emotion

43 21 atbildēt

''Izklausies redzēts'' man atsevišķi priekšnesumi pat patīk, taču vēl līdz šim brīdim es neesmu iebraucis kā pie velna var ''IZKLAUSĪTIES - REDZĒTS"emotion emotion emotion

19 3 atbildēt

Saimnieks meklē sievu ir ok, lai gan neskatos.. bet ideja ir patīkama- uz vasaras sezonu kaudze skuķu (savs harēms) saravēs tev dārzu, izslauks govis un vecim būs kompānija  emotion

15 0 atbildēt

Latvijā vienīgais normālais raidījums ir "Nekā personīga" .

18 3 atbildēt

Cik gan daudz latviešu seriālu pēdējos gados nav uzņemti. Svešā dzīve, Cerību iela 21 u.c. Kamēr tos rādīja, tikmēr cilvēki tos skatījās. Bet pēc tam? Man šķiet, ka retais tik atcerās, ka tādi bijuši. Domāju, ka Ugunsgrēku cilvēki skatās tikai tāpēc, ka to vēl joprojām uzņem. Kolīdz to pārtrauks, tas aizies turpat kur visas Svešās dzīves un Cerību ielas. Manuprāt, latviešiem pēc šīs salkanās mīlestības sesijas ir vajadzīgs kārtīgs komēdijseriāls, kuru katrs zinās vēl ilgi. Dzīvojoties pa trakeru forumiem, secinu, ka Sirdsmīļo Moniku cilvēki joprojām vēlas redzēt, kaut arī to sāka uzņemt pirms vairāk kā 10 gadiem. Savukārt par salkanajiem seriāliem pēc 10 gadiem visi aizmirsīs.

11 0 atbildēt

No visiem šiem raidījumiem skatāms ,, Kas te ? Es te ! ,, pārējie huiņ... emotion

13 3 atbildēt

Tas 2.šovs iet arī Vācijā. Arī es nebeidzu brīnīties, kur viņi tos briesmīgos saimniekus atrod, jo uz ielas tādus neredz. Izcili neglīti. Un dāmas ne sevišķi gudras. 

9 0 atbildēt

Tā Magone mani reāli kaitināja. Kautkāda izmisusi lauķe, sūdzas cik dzive viņai ir slikta, ka viņai ļoti gribas vīru utt. Ja nemaldos viņa pēc pirmās "saimnies meklē sievu" Sezonas, bija parādijusies arī šovā "precamies?" tur viņu neizvēlējās un tad pieteicās 2. "saimnieks meklē sievu" sezonā. Diezgan nožēlojami. Labāk saglabāt pašcieņu un nemeklēt neko, neka vazāt sevi pa TV šoviem..

7 0 atbildēt

Tas ir apbrīnojami kā pa tv var katru gadu rādīt vienus un tos pašus slimos murgus, it īpaši tie dziedoši šovi. Reāli gribas vnk izmest televizoru pa logu, kad viņus rāda.

7 0 atbildēt
Kas te? es te! priekš bērniem ir tīri ok...
8 2 atbildēt

Vai tad nebija Gastons tajās Zentas brīvdienās? :D

5 0 atbildēt

5. Tiešām izskatās ,pēc Tvaika ielas salidojuma emotion

5 1 atbildēt

Lasot komentārus, man galva tik viena doma - Kas nah ir Magone Burka?

5 1 atbildēt
« 1  2  3 »