local-stats-pixel fb-conv-api

"Latgaļskaja narodnaja respubļika" jaaptur!69

647 5

Jau labu laiku atpakaļ bija ziņas par cilvēkiem Krievijas pierobežā, kuri aģitē par Latgales pievienošanu Krievijai. Tagad atkal jaunums- drošības policija sakusi pārbaudīt krievlatgales aktīvistu darbošanos sociālajos tīklos- parādījies saits, kurā redzams karogs ar uzrakstu "Latgaļskaja narodnaja respubļika" un redzama karte, kurā Latgale vairs nav Latvijas sastāvā.

647 5 69 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 69

0/2000

     Ko tur auklēties ,arestēt un neitralizēt ,kamēr nav par vēlu!Diez ko dara drošības policija?Ā nu pareizi,tak no drošības policijas ir tikai nosaukums.

47 3 atbildēt

 

 Tā kā mana Alma Mater bija Maskavas universitāte, un praksēs sanāca pabūt arī vietās, kur tūristi neiegriežas, tad Krieviju pazīstu, iespējams, krietni labāk kā Tu. Tavs trūcīgais izglītības līmenis ir redzams no Taviem komentāriem un argumentācijas trūkuma, kas ir aizstāts  ar kaut kādam jocīgam deklarācijām. Krievija ir vairāk Āzija, nekā Eiropa, ar visu no tā izrietošo- laba izglītība, zinātne un labklājība- tas ir lielajās pilsētās. Nomalēs ir trūkums, nabadzība un mežonība, kādu Latvijā neieraudzīsi. No otras puses, vadošās Krievijas augstskolas un LVU arī ir nesalīdzināmi lielumi. Katrā ziņā tautas vairums ir trūcīgāks, apātiskāks un tagad vēl propagandas nozombēts. Tas arī ir novedis fantastiski bagato valsti pašreizējā krīzē, un pārrēķinot patreizējo rubļa vērtību uz bijušā Latvijas rubļa vērtību (100 Krievijas rubļu = 1, 03 Latvijas latu= aptuveni 200 Latvijas rubļu) kuri sākumā tika mainīti 1:1, redzam, ka, kā Tu saki, mazās kalpu tautiņas ekonomika ir precīzi 2X labāk funkcionējoša kā Krievijas ekonomika- tas pie fantastiskajām Krievijas bagātībam un jau norietējušā intelektuālā potenciāla ( Nobeļa prēmiju gan svaigi dabūja krievs, bet šis krievs jau bija no Anglijas, ne vairs no krievijas, un ka pasniedzējs strādā Anglijas ne Krievijas studentiņu labā)  Faktiski Krievija drīz vairs pat nebūs lielvalsts, jo gan Krievijas armijas virsnieki, gan ģeologi ir pārliecināti par vienu un to pašu- SIBĪRIJA JAU IR PĀRDOTA ĶĪNAI. Vienkārši tas jau ir ļoti labi redzams. Es domāju, ka no visa šā izriet, ka par kaut kādu pārākumu ir galīgi garām runāt.

31 1 atbildēt

Reiz lasīju, ka ir iespējams (un to arī dara) iekodēt attēlos, skaņās un video slēpto informāciju, kas apiet visus prāta filtrus un nonāk zemapziņā. Šādā veidā ārstējot šizofrēnķus, tiem dod klausīties skaņas, kurās slēpti iekodētas pavēles kaut ko (ne-)darīt. Varbūt šis paņēmiens tiek lietots arī Krievijas TV kanālos?

24 1 atbildēt

Un kas tad ir krievi? Tu esi palasijis vesturi, ariesu ciltis bija vienas no vecakajam un specigakajam ciltim, slavi bija pabiras, bomzi un degenerati. Orginali, krievi bija izraidita cilts no baltijas regiona, del ta ka vini bija parak primitivi. Vienigais kas notika, krievs saka vairoties ka prusaks. Aizbrauc uz to savu sapnu zemi Krieviju, paskaties ka tur ir, tadus krievinus ka tevi, vini ienist un slana regulari. Tie krievi kas ir latvijā, ir cilveki, kuri netika pienemti atpakal Krievija pec cccp sabruksanas, jo bija pilniba nevajadzigi, jus izmeta ka vecus vienreizejas lietosanas traukus! emotion

21 0 atbildēt

 

 Es un mēs latvieši varam brīvi izteikt savus viedokļus un tici man čali ne sūda tu nevari kādam likt aizvērt muti. Vienīgais iemesls kāpēc mēs vispār atļaujam visus šos mēslus ko cilveki saka un organizē , ir tāpēc ,ka mēs cenšamies būt demokrātiski un respektēt visu cilvēku viedokļus atšķirībā no fašistu krievijas. Tikai mēs nesaprotam ,ka jēgas nekādas nav.

21 0 atbildēt

Saja raksta ir vistiesakais sakars ar krieviem un krieviju. Pēc taviem komentāriem, zinu ka neesi krievs, tas ir redzams. Vienkārši, visiem kas tik loti patriotiski skatas uz krieviju, doma ka vini ir tik gudri, spejigi utt... Iesaku aizbraukt kaut reizi muza uz krieviju, tiesi maskavu (ta tacu ir jusu sapnu pilseta). Sapratisiet, cik krievijas tauta ir stulba, vini nejut sudu deguna gala, ka aklas vistas seko vienam cilvekam....

+ visiem Imantas rusijas patriotiem nav skaidrs ka vini ir krievijas nodeveji un bus pirmie, kuri tiks iznicinati!

15 0 atbildēt

Ja krievi grib ar fašismu cīnīties,tad tas viņiem ir tik fucking viegli izdarāms.

Daudz vieglāk,kā jebgurai citai tautai.

Vnk jāpaņem šaujamais un jāielaiž lode sev ''bēniņos''.

14 0 atbildēt

 

Neizskatās, ka tu varētu palielīties ar prata spējām. Zābakam ir vairāk intelekta nekā tev, jo viņš nerunā muļķības kā tu. Un apsveicu tu esi rasists, bet tādas utis kā tu to nesaprot un citus saukā par "fašistiem" emotion Aizej iepird dīvānā kareivi emotion

13 0 atbildēt

Kaut kā neredzu ne argumentāciju, ne loģiku tevis paša murgojumos.

12 0 atbildēt

 

Iemācies rakstīt intelektuāli emotion

Tu ne tikai nemāki likt garumzīmes, bet nezini, kad jāliek pēc skaitļiem punkts un kad nē emotion Nezinu, kas bija tavi priekšteči, bet pieļauju, ka tikai nesen no kokiem esat nolīduši. Drošivien esi pirmais savā ģimenē, kas kaut kā ir iemācījies rakstīt emotion

11 0 atbildēt

 

Tavi  komentāri savukārt galīgi nav par tēmu. Vēsturē tautas uzplaukst, noriet, izzūd,  sadalās un kas tik vēl nenotiek - un šobrīd tauta, kas ir lēmusi pasaules likteņus, noriet. Ja kas, es par to nepriecājos. Ķīniešiem ir tāds teiciens - ka mazais un vājais ir tas, kas aug un pieņemas spēkā, un varenais un stiprais ir tas, kas nokalst un iet bojā. 

Bet ar balsstiesībām ir tā, ka cik tās ir pat varenai tautai, bija redzams Brisbenā - Putins tur lāga nevienu neinteresēja, tur visiem bija interesants Ķīnas prezidents un tā bija viņa zvaigžņu stunda. Rainim ir foršs teiciens: "Jūs būsiet lieli tik, cik jūsu griba" - šobrīd šī griba liela ir Ķīnai - parējie nīkuļo. 

11 0 atbildēt

 

emotion tāda sajūta, ka runāju ar pilnīgu cirvi, kurš uzskata, ka viņš ir neiedomājami gudrs. Tu saki, ka latvieši nespēj saprast sarežģītas lietas, bet pats nesaproti pat ļoti vienkaršas lietas. To vai cilvēks sapratīs sarežģītas lietas nosaka viņa izglītība, bet kā skatos, tad tev viņas nav, jo vienu pēc otra izsaki absurdus apgalvojumus. 

Kas bija tavi senči? Pastāsti, varbūt viņi bija kalpi un pabiras, jo kā gan mēs varam zināt vai tu izproti šīs lietas emotion Es liktu uz to, ka tavi senči bija pabiras emotion

11 0 atbildēt

 

Tu vienkārši nespēj saprast, ko tev saka. Nevienu no saviem 20+ komentāriem tu nespēj pamatot. Vai tu vari pamatot apgalvojumu, ka latvieši kā tauta ir stulbi un pabiras? Tu jauc ģenētiku, vēsturi, psiholoģiju vienā katlā. Tev vēlreiz saka, ka to cik cilvēks ir inteliģents nosaka viņa izglītība un audzināšana nevis tas kāda ir bijusi vēsture. 

Kāpēc es apgalvoju, ka tu esi idiots? - 1.)Tu pieļauj elementāras kļūdas gramatikā. 2.) Lieto vardus, kurus tu nesaproti. 3.) Lieto jēdzienus, kurus tu īsti neizproti.

Tas, ka tavā runā parādās tādi vārdi kā "premise", "fallācija" utt., kā arī teicieni latīņu valodā ir pateicoties vienīgi google. Bet ar to ir stipri par maz, lai tie iekļautos kontekstā. Par cik tie lec laukā no konteksta, tad tavs zemai izglītīas līmenis ir acīmredzams.

11 0 atbildēt

viens "maskavas trollītis" jau noreaģēja.....

11 1 atbildēt

Krievijai ir bijušās "Padomijas" visai labi attīstītā smadzeņu "čakarēšanas" tehnoloģija- nav brīnums, ka labi kontrolētie ziņu dienesti spēj cilvēkus novest līdz vājprātam.

Nav vērts diskutēt ar garīgi slimu cilvēku, arī ar traku cilvēku pūli ne. Vienkārši sāp sirds, ka cieš nevainīgi cilvēki, bet šādi pretīgi provokatori kā " dīvāna karapulks" vēl lepojas ar to, ka vairo cilvēku ciešanas.

Kādreiz Roberts Gobziņš pasākumā "Roks Pret Pirātismu" teica, ka viņš vispār nekad necīnās "pret", bet tikai "par". Es pilnībā atbalstu šo ideju un kopš dzirdēju Roberta apgalvojumu, es tā arī daru- sākot ar savu ģimeni.

Kā varam lasīt šinī rakstā tad šis "dīvainais karaspēks" lepojas ar to, ka ceļ cilvēkus CĪŅAI PRET.

10 0 atbildēt

Argumentāciju joprojām neredzu!!! Ja jau ir tā, kā tu apgalvo, tad no kurienes tu tāds "gudrinieks" esi uzradies? Un kā tad ir ar tādiem izciliem latviešiem , kā piemēram:

Krišjānis Valdemārs, Kārlis Irbītis, Valters Caps, Oskars Kalpaks, Andris Ambainis.  

u.t.t, u.t.t.Es domāju, ka šo sarakstu varētu turpināt ļoti ilgi.

9 0 atbildēt

Latviesi nav ne pabiras ne kalpi, gribi argumentu, kas gaaziis tevis teikto?

Te buus... viss ko krievs saka par latvieshiem, nav veeraa nemams, jo juus muus neieredzat viena iemesla pec - nespejat paklaut un iznicinaat!

9 0 atbildēt

Interesanti, kāpēc pie raksta par šiem "dīvāna kareivjiem" tu sāki izteikt apvainojumus uz latviešiem? Kā saprotu, tu uzskati, kavari iet offtopic, kad vien vēlies emotion

8 0 atbildēt

 ierakstīju google vārdu idiots un izsvieda tavu niku emotion

8 0 atbildēt

Ļoti labs raksts respekts tevemotion .

7 0 atbildēt
« 1  2  3 »