local-stats-pixel fb-conv-api

Lai padarītu savu meitu laimīgu, viņa piekrita dzemdēt pati savu mazdēlu17

312 2

Dzīve ir pārsteigumu pilna. Elisai Hohenhausai jau 4 gadu vecumā tika diagnosticēta leikēmija. 8 gadus pēc slimības diagnosticēšanas, viņa dzīvoja salīdzinoši normālu dzīvi, bet devītajā gadā leikēmija deva par sevi zināt.

Ārsti paziņoja, ka meitene nekad nespēs palikt stāvoklī, bet pēc 14 gadiem notika brīnums - Elisa palika stāvoklī. Diemžēl 15. grūtniecības nedēļā viņa bērniņu zaudēja. Kad visas cerības kļūt par māti bija zudušas, 46 gadus vecā Elisas māte piedāvāja meitai iznēsāt viņas bērnu.

312 2 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Mamma kļuva par surogātmāti, atdeva dēlu savai meitai, kurš sanāk viņas brālis, taču tajā pašā laikā dēls.   emotion 

34 2 atbildēt

Es ceru, ka viņi lieki netērēja naudu un laiku , bet vienkārši meitas draugs pārgulēja ar viņas māti  emotion 

17 2 atbildēt
Kāds bērnam būs šoks, kad savos tīņa gados uzzina, ka viņa "mamma" ir īstenībā māsa, bet viņa "vecmamma" īstenībā ir viņa mamma...wtf...
15 2 atbildēt
Es nosaukumu lasīju trīs reizes... emotion
8 1 atbildēt
Mindfuck. Grozos kā gribu, bet tāpat nevaru saprast. Ja dzemdē vecākā sieviete, tad taču tam būtu jābūt viņas dēlam un jaunākās sievietes brālim. Saukt jau to var kā grib, bet ģenētiski tas nebūs viņas dēls. Lai tur vai kā, prieks lasīt, ka cilvēks pārcieš grūtniecību tādā vecumā meitas dēļ.
4 1 atbildēt

Cimon surogāmātei veic mākslīgo apaugļošanu, nekāda fiziska kontakta nav.  

2 0 atbildēt
Māte Terēza.😂
2 1 atbildēt
Jēziņ
0 0 atbildēt
Nē.... Nedariet tā, ir daudzi pamesti kopš dzimšanas, lūdzu paņemiet tos, nevis ļauj savam džekam gulēt ar tavu mammu. Nešaubos, ka tā viņai bija interesanta pieredzeemotion
3 3 atbildēt