local-stats-pixel fb-conv-api

Labs joks vai debīlisms?64

1465 3

Svētku priekšvakarā lielveikalu apmeklētāji cenšās pēc iespējas ātrāk veikt nepieciešamos pirkumus, steigā nepievēršot uzmanību sīkumiem. Šo izmantoja nezināmais jokdaris, kurš pielīmēja sievieti pie poda.

1465 3 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

ja sieviete būtu padomājusi pa tādu lietu kā higēna , viņa nebūtu sēdusies uz pupliskā poda emotion

96 11 atbildēt
Es pat savā tualetē, lai arī cik tā vajadzība steidzama, noslauku brilli un tad tik lieku pēcpusi virsū. Vnk higiēnas norma.
63 8 atbildēt

Vēl debīlāki par šo tā saucamo ''joku'' ir dažu spoku komentāri, kas tur kaut ko muld par higiēnu vai apgalvo, ka sieviete ir pati vainīga.Jā, tik tiešām, sieviete pati ir vainīga, ka viņai pavisam dabiski savajadzējās izmantot tualeti. Manuprāt katram ir gadījies, ka tik steidzami ir savajadzējies uz tualeti, ka par tādu higiēnu pat neaizdomāsies(un ne visi par to domā 24/7, vienkārši samierinieties ar to), vai arī tev neienāks prātā, ka kāds idiots tevi pielīmēs pie poda. emotion

46 2 atbildēt

tas ir briesmigi nezheligi

32 1 atbildēt

Nabaga Asv pilsone... emotion emotion Putinam deretu prikols,'' kremla tualetes acs'' Putins partrauktu atri karu ko izraisija!emotion emotion emotion emotion emotion emotion

30 5 atbildēt

kurš sēžās uz publiskā poda? emotion

28 5 atbildēt

Man patīk kā visi te citus biedē par to ka tualetes pods ir lielākais bakciļu perēklis, bet ja papētītu veiktos pētījumus jūs saprastu ka uz tualetes poda, pat tādā publiskajā tualetē, ir daudz mazāk mikrobu nekā uz tā objekta kuru jūs katru dienu turat rokā un liekat pie aus, proti telefons.

15 0 atbildēt
Nu nav smieklīgi, joki vispār nav smieklīgi, tas pats joks ar spaini virs durvīm, kad cilvēkam uzkrīt, viņš ir slapš, respektīvi viņa telefons ir izmircis, sanāk ka nauda vējā
11 1 atbildēt

Tagad visi spoki savās sākumskolās šitādus prankus taisīs, tā ka uzmanieties un skatieties kur liekat pakaļu emotion

7 0 atbildēt

Es teiktu debīlisms.

4 0 atbildēt

daudzi joki var pārvērsties lielos sūdos...

3 0 atbildēt

tā ir viņa, kas tur nobildēta?

3 0 atbildēt

Kur tad ir video ?

3 0 atbildēt

Es parasti ļoti rūpīgi nopētu publiskos podus, vismaz 3x ar papīru pārslauku....iznāk, ka tā sieviete pat nepalūrēja uz brilli, un gan jau ka vajadzēja just līmi - kaut ko nedabisku zem ciskas....Ja vien viņa nebija tik resna ka povers.

3 0 atbildēt

"jokdaris" idiots- komentāri lieki

sieviete stulba- būtu vismaz ar tualetes papīru poda brilli slaucījusi- pamanītu, ka līme uzklāta

mediķi vispār dauņi- superlīmi ar acetonu šķīdina, wd-40 tur ne sūda nepalīdz. pie tam- kur problēma atskrūvēt poda brilli un aizvest sievieti uz slimnīcu, nevis čakarēties kaut kāda tualetē

pozitīvais moments- sievietes var vērsties tiesā pret mediķiem un nodrošināt savu turpmāko dzīvi uz gadiņiem 10...

4 1 atbildēt

Kā var uz poda brilles dabūt superlīmi un vēl ātri sagaidīt apmeklētāju - superlīme tak  plānā kārtā izžust 3-5 sekundēs ... stāsts baltiem diegiem šūts!

3 0 atbildēt

Un viņa to noteikti pēc tam ielika Fmylife.com :D

2 0 atbildēt

pirmkārt, wtf kas tā par superlīmi kas tik ilgi kalst,

otrkārt,tas pi***s kurš to izdarija lkm bija nesen no durkas iznācis,

treškārt,komentētāju vidū lkm ir daudz latv,val. skolotāju emotion emotion emotion

2 0 atbildēt

Tie ir parasti stulbie jociņi,pievērsiet uzmanību visām tām idarībām kuras rāda amerikāņi,japāņi,ķīniesi,tie nav joki bet ļoti sāpīgas izdarības. 

2 0 atbildēt

Maciba : Lieto toletes papiru piesardzibai ari, tas pat dirsu var izglabt!emotion

1 0 atbildēt