local-stats-pixel fb-conv-api

ĻOTI SVARĪGI: Pēc iespējas ātrāk atjaunini savu datoru! Globāls hakeru uzbrukums23

218 2

Gigantisks kiberuzbrukums ir skāris visu pasauli. Lieli uzņēmumi vairākās valstīs ir tikuši skarti un tas izplatās ļoti ātri. Varas iestādes brīdina arī privātpersonas.

218 2 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Tas ir Valsts ieņēmumu dienesta izstrādāts programmatūras modulis, kurš pārbauda lietotāju datora „dzelžus". Ja tiek konstatēts, ka lietotājam ir „nikns" dators ar SSD disku, I5, I7/Ryzen līmeņa procesors, nedod Dievs, LGA 2011-3 platforma, GTX 1060/1070/1080/1080ti/Titan vai Radeon Fury/RX480/580 videokarte, operatīvās apmiņas apmērs virs 8 Gb, tad visi dati tiek šifrēti. Atšifrēšanas atslēga tiek iedota tikai tad, kad lietotājs iesniedz deklarāciju, par kādiem līdzekļiem dators iegādāts, un samaksā nodokli. emotion 

17 0 atbildēt

Kad tu sēdi uz Linux.  emotion 

14 1 atbildēt

 emotion Ja ir prāts,nekas traks nebūs.

10 0 atbildēt

Kad tu esi Mac lietotājs  emotion 

9 0 atbildēt

Tikai Mac lietoāji tupi domā,ka viņi vienmer ir aizsargāti. šis vīrus uz jums neatticas, bet tas nenozīmē, ka jūs esat kruti. Ir tāda lieta kā Kali linux.

9 0 atbildēt
Ta teikt - dabiga atlase. Ja vari but pietiekami tizls un nokert sadu zarazu, tad tev pie datora nav ko darit...
9 3 atbildēt

Da visi ejiet dēt! es sēžu spokos no kalkulatora!  emotion 

5 0 atbildēt

Neesmu vīrusus redzējis... emotion

4 0 atbildēt
Man ir DOSemotion man nedraud nekas
2 0 atbildēt

pats esmu lietojis dažādas sistēmas un vel jo vairāk instalējis  operetājsistēmas,realitatē ir tā,ka Linux utt uzkata par drošāku tikai tāpēc,ka to daudzreiz mazāk lieto emotion

man nav pat antivīrusa,bet regulāri pārbaudu datoru,bet vienalga vīrusus nēsmu saķēris

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Cilvēki cilvēki...

No vīrusiem nav aizsargāts neviens. nu... Ja nu pats vīruss vienīgais. Kas MAC, kas windows. Pietiekami prasmīgs cilvēks kas prot rīkoties ar youtube ir spējīgs izveidot vīrusu kas salauž jūsu datoru. Pietiekami prasmīgs cilvēks kas ir kaut nedaudz mācījies kaut ko saistībā ar programmēšanu ir spējīgs inficēt gan jūsu MAC gan windows un njā... Tas ka līdz šim vīrusi MAC nav skāruši nenozīmē ka tā būs vienmēr. Un nav atšķirība uz kāda linux sēdi. Pielāgor var visu.

4 6 atbildēt