local-stats-pixel fb-conv-api

LATVIETIS – Mīksts čīkstulis !103

346 70

Šis raksts priekš - Latviešu mīkstajiem čīkstuļiem. emotion

Normāli cilvēki var nelasīt, bet profilaksei noderēs.

Ja esi čīkstulis par Latviju, saeimu, politiku, Latvijas ceļiem, bēgļiem

utt, tad Šis raksts ir domāts tieši Tev – ČĪKSTULI!

.

.

Tātad sākam !

Čau manu mazo ČĪKSTULĪTI, šis rakstiņš būs domāts tieši Tev.

Es visu uzsveru, jo zinu, ka Tev ar domāšanas un uztveres spējām, ir pašvaki emotion

>>>Lai kāds nepārprastu, tad esmu Latvietis, pilsonis un patriots. BET !<<<

Kāds, tad ir Latvijā dzīvojošā Čīkstuļa, nīkuļa portrets ?!? emotion

.

Jūs jau droši vien esat ievērojuši, ka viņi ir visur un vienmēr.

Neatkarīgi, lai kas notiktu viņi būs klāt un visu n*dirsīs.

Ja jūs esat īpaši un neesat viņus pamanījuši, tad visticamāk, pietiek, ka palasīsies

šī raksta komentārus un jau atradīsiet.

Pagaidi ! – Nē ! Varbūt nemeklē. Varbūt tieši TU esi šis ņerga ! Un tici man lielāka iespēja, ka tu esi šis Čīkstulis, nekā neesi.

Citi saka, Latvija ir strādnieku, dziedātāju, dejotāju utt tauta.

Man ar vien vairāk nostiprinās pārliecība,

ka mēs Latvieši, vot tā ir viena riktīga ČĪKSTUĻU TAUTA ! emotion

Kas tad pie visa vainīgs ?

Saeima ? Valdība ? Prezidents ? Kaimiņiene ? Kaķi varbūt vainosi ?

Pasaki, kas ir vainojams, ka Tava dzīve ir tāda kāda tā ir ?

?

Atbilde …………………………………..! ?

Kā tu pats domā, kas atbild par TAVU DZĪVI ! ………..?

Tad F*cking, kāpēc, ja jau TU PATS APBILDI PAR SAVU DZĪVI, tad blēj kā slima kaza par visu.

Pie visa, kas tavā dzīvē noticis un notiks, esi vainojams, tikai un vienīgi tu pats.

Tie laiki ir beigušies, kad mamma slaucīja pakaļu, kāpēc tu domā, KA TEV KAUT KAS PIENĀKAS PAR VELTI !? 18gadi jau sen kā ne!

Cik nav dzirdēts, bērnu naudas par mazu, algas par mazu, ceļi slikti utt.

Mēs dzīvojam brīvā demokrātiskā valstī, kur ikvienam ir vienādas tiesības un vienādas iespējas. Tad kāpēc cits ir gudrs, centīgs, pārticis, bet tu esi Idiot*s ?emotion

Kad Jūs sapratīsiet, ka nevienam jūs neinteresējat un neviens, Jums nepalīdzēs

Ak tev grūti, jo esi vientuļā māmiņa ar trim bērniem ! „Ak tu manu nabadziņ, tev droši vien grūti, vai varu kā palīdzēt” Valsts droši vien maz tevi atbalsta utt bla bla bla.

Gribi es tev varu iedot atbildi par velti– valstij tu esi pie D*rsas un ne tikai valstij, bet visai sabiedrībai. Kāpēc ? Tāpēc, ka tā ir tava dzīve, kāda man daļa gar tavu dzīvi, kāda man daļa gar taviem bērniem. Kad cilvēki sapratīs, ka vienīgajam, kam interesē tava DZĪVE, ĢIMENE, TAVS MATERIĀLAIS STĀVOKLIS, un galvenais TAVAS PROBLEMAS --- esi vienīgi tu pats.

Nevienam neinteresē tev tur redz grūti, tev tur tāda problēma, tev kāda slimība, tev daudz bērnu utt. Tā ir tava dzīve, un pie tā kāda tā ir esi 100% atbildīgs, tikai un vienīgi tu. Tu nīdi, ka tev grūti, esi 3 bērnu māte, kam nav izglītības, a kas Saeima nāca tev kājas pleta vāļā, ka tu tagad, bļauj uz viņiem. emotion

Varbūt tu esi 40 gadus vecs čalis, bet

domā, ka kādam interesē, ka redz tev tur grūti, jo pa 200eur jāpašī un nav izglītības.

Kas vainīgs, ka tev nav izglītības – Tu gribi teikt, ka tev nav bijušas iespējas iet mācīties.

Ej mācies tagad, nevis kliedz jā, bet man jau nav izglītības. Nevienam neinteresē un kas vēl svarīgāk – NEVIENAM NEITERESĒ TAVI ATTAISNOJUMI emotion

Šādus attaisnojumus meklē vāji cilvēki, kuri dzīvē nezin kā dzīvot, vienkāršāk sakot nemāk dzīvot, tu esi patērētājs, kas visam atradīs attaisnojumu –ĀRPUS SEVIS.

Un tad sāksies, tas ko jūs visi darāt - ieslēdzas – ČĪKSTĒTĀJS.

Tu jau vari teikt: „Bet, tu jau nezini, kā man dzīvē gadījās, vai, tu jau nezini, kā tev dzīvē gadīsies” „Tev jau nav šitāda problēma, kā man” vai „Man jau nebija tādi apstākļi, iespējas ” utt.

Jāsaprot, ka nevienam arī tas neinteresē, nevienam neinteresē tavas problēmas un vēl jo mazāk tavi attaisnojumi. Zini japāņiem ir tāds teiciens „Attaisnojums neattaisno”

Padomā dziļāk, kāda ir attaisnojuma jēga ? Tu cīnies ar sevi, netiec galā, bet kā attaisnojumu izmanto vispār kaut ko citu. Ar kādām tiesībām tu savas problēmas, attaisno uz citu rēķina. Tu saki, valsts tev nedod šo un to, bet pats pie pirmās izdevības tu apčakarē valsti.emotion

Valsts sākas no cilvēkiem, nevis no Saeimas. Kā lai valsts samaksā skolotājiem,

mediķiem utt, ja valstī ir korupcija, nemaksā nodokļus, ko tad tu brīnies, ka tavam bērnam 11 eiro atmet.

Nevar uz valsti blēt kā kazas, ka valsts nerūpējās par bērniem, pensionāriem utt, ja mēs paši nerūpējamies par valsti. Galu galā no kurienes tad valstij maksāt, ja ne no tā ko mēs samaksājam nodokļos.

Ja esi izlēmis dzīvot čakarējot valsti, tad nečīksti, ka valsts tev nesniedz tādu atbalstu, kādu arī nemaz neesi pelnījis – ar kādām tiesībām tu zvani ātrajai palīdzībai, ugunsdzēsējiem ?

Loģiski ka, zviedrijā, cilvēki dzīvo zaļi, tur nav korumpēta tauta, loģiski viņi dzīvo daudz aukstākā sociālā vidē, viņiem nav pus tautai salmi galvā.

emotion

Šī čīkstēšana vēl turklāt ir ar tik lielu, informācijas atpalicības devu, ka

ka tā čīkstēšana ir ne tikai stulba pati par sevi, bet jūs paši čikstam nezinot par ko jūs īsti čīkstat. . emotion Viss ko mākam ir izlasīt virsrakstu un jau sākam Čīsktēšanu

Piemēram komentārs ”Ja viss ceļu nodoklis tiktu izlietots, ceļu būvei, tad mēs brauktu kā pa galdiem ”

Un tā vai līdzīgi Latvijā bļaustās visi. Kas jūs stādāties priekšā cik izmaksā ceļu būvē.

1.kārt – Ar to naudu neviens ceļus nebūvē, jo par to naudu, labi, ka ziemā sniegu var izvest no Rīgas. Jūs domājat, ka tā ir milzīga nauda :D Ar to naudu ko tu tur pa savu izgrabējušo, 320 bembi, ceļu nodoklī, 100eurikus samaksā vari precīzi izvest vienu kravu sniegu, no savas durvju priekšas, VAI vienu ceļa zīmi uzlikt, vai papļaut vasarā gar ceļiem zāli, vai ar auksto asfaltu kādas divas palielākas bedres aizlāpīt. Kas jūs domājat, ka pa to naudu būvē ceļus, ceļu uzturēšanai tur labi, ka kaut kas atlec, nerunājot, ka visu gadu tūkstošiem cilvēku jāmaksā algas.

Lielākā daļa ceļu būvēšana notiek par ES naudu, nebūtu ES naudas, varētu graņķeni vien ostīt.

Tak drusku pieslēdzies smadzenes, kad komentējiet. emotion Savādāk man bail sametās iedomājoties cik pamatsabiedrība ir stulba, dažkārt man šķiet, ka bērni ir dzīves gudrāki, racionālāki un spriest spējīgāki.

Varētu saderēt, ja jums čīkstuļiem būtu, jādiskutē ar katras nozares ekspertiem, jūs apmēram 2 minūtēs aizvērtu mutes, jo saprastu, ka tiešām neko nesajēdzas.

Viņš pateiktu vārdu konsolidācija, un jūs jau bikses pieliktu :D

Jūs tiešām domājat, ka esat gudrāki, piemēram, par ministriem ?

Jūs tik kliedzas šis stulbs, tas stulbs. Jūs tiešām domājat, ka esat gudrāki par piemēram, ekspremjeru Dombrovski . Protams priekš čīkstuļiem, jau neviens nekad nebūs labs.

Pat ES viņu atzinuši par kompetentu, bet tu jau esi tik liels ģēnijs, ka paņem viņu nosauc par l*hu. Latviešu ģenialitāte. Nu un, ka Straujuma, Bērziņš nemāk angliski, tāpēc jāzviedz kā tādiem zirgiem. Reāli cilvēks ar vidējo izglītību, kas saņem 300eur, vai čalis, kas dzīvo pie mammas, ir spējīgs nodirs*t cilvēku, kurš ir miljonārs un valsts prezidents. emotion

Tu galviņu atsiti, kad spaisu ievilki ? emotion

Saeima zog ?

Šis topiks man viss vairāk kretinē.

Ieejiet Latvija.lv mājas lapā un apskatieties cik saņem Deputāti ?

Tā algas es teiktu pat ir smieklīgas, salīdziniet ar algām, ko saņem ES valstu

deputāti. Jūs tiešām domājat, ka cilvēks iet tur sēdēt dēļ algas, ja viņi gribētu vārīt piķi, tad vāktos prom no turienes, man kaimiņiene ar 35 ģovīm nopelna vairāk. Tu neko vairāk pa 300 eirikiem neesi redzējis un domā, ka tā pelna visi, - simtiem tūkstoši Latvijā pelna vairāk nekā tās 100galvas.

Visu laiku jūs runājat, ka viņi tikai tur sēž un saņem nenormālo algu, kaut ko zog utt.

Un tev skauž ka viņi 1-2 tūkstoši pelna, tu no tā nabagāks paliec ? Nē nepaliec, tu vienkārši skaudīgs l*hs esi, kas dzīvē neko negribi un nespēj sasniegt. Strādā, sakrāj naudu, izmācies un ej sēdi tur pat un pierādi, kā tu māki uzcelt šo valsti, jo nu komentārus palasot, liekas, ka jūs baigie eksperti visi.emotion

EIROPAS SAVIENĪBA

Kādam neandertālietim jābūt, lai pateiktu, ka ES Latvijai nav izdevīga.

Bez ES mēs šādas naudas nekad nebūtu dabūjuši, mēs neko neceltu, nebūvētu un nekas nenotiktu, viss lielākoties notiek par ES naudu, būvē ceļus, siltina mājas, visu dara ar ES projektiem un līdzfinansējumu.

Ko jūs varat ķērkt, ka mēs esam zem ES tupeles utt. Tas ir tāpēc, ka TEV GALVIŅĀ NEKĀ CITA NAV KĀ SALMI, TEV NAV ZINĀŠANU, SAPRAŠANU- emotion ! Un tur nekā arī nav – tu tik ķērkt māki. Padzird vienu rakstu, ka jāuzņem tur 700 bēgļus, un sāk ņuņāties. Saeima idioti, ka piekrita utt – neviens jau arī neprasīja vai piekrīt kaut kam vai nē. Piedāvājumu izteica, lai nav uzreiz jāliek kvotas. Mēs esam ES un tie bēģļi būtu jāņem tā pat uz 100% . Viņi izdarīja 100% labāko lēmumu, ka solidarizējās, jo tā pat būtu uzliktas kvotas un būtu jāņem tā pat.

Latvija apliecināja savu kompetenci. Un ticiet man tā bēgļu krīze ievilksies un paliks ar vien trakāka un kvartas uzliks tā patās.

NATO nekam neder, un ir vāji.

Komentēt, ka NATO Lavijai nav izdevīgi vispār ir absurds.

Pat Zviedrija un Somija grasās iestāties.

Iekļūšana NATO, manuprāt, ir pats lielākais un nozīmīgākais Latvijas sasniegums Latvijai,

jo tieši NATO , ir vislabākais mums iespējamais Neatkarības balsts. Un bez valsts, jēga pazūd arī visam pārējam. Ja tu joprojām uzskati, ka ES un NATO nav tā labākā izvēle, tad aizbrauc uz Ukrainu vai Gruziju un paskaties, kas notiek ar „NEATKARĪGĀM”emotion postpadomju valstīm. Starp citu Baltkrievija ar gadiem būs nākamā.

Jūs tiešām domājat, ka Latvija, bez ES, NATO un ar Latiņu kabatā būtu labāk ? Pateikšana nē ES ir automātiska pievienošanās Krievijai. Varētu justies laimīgs zem atgriežoties padomju laikos. Aizbrauc paskaties, kā cilvēki dzīvo un kā izskatās postpadomju un bijušās Varšavas līguma valstīs. Aizbrauc un apskaties, tu savos 20-30 gados, vairāk neko par Angliju redzējis neesi.

Neviena valsts, vai pat valstu grupa pašlaik nav spējīga konvencionālā karā

uzveikt NATO (ASV). Kā jūs vispār iedomājaties Latvijas neatkarības iespējamību bez NATO.

Ja runa iet par kodolkaru, tad uzvarēt jebkurai valstij ir nulle. Kodolkarš ir automātiska pasaules bojāeja.

Cik nenormāli slikti dzīvo cilvēki Latvijā ! emotion

Šāds teksts vai ideja ap šo lietu es redzu, katru dienu.

Vācijā šitā, Anglijā šitā – TU TIEŠĀM SALĪDZINI LATVIJU AR VĀCIJU emotion

Atradis ar ko salīdzināt – palasi pasaules ekonomisko vēsturi, kaut elementāru pasaules vēsturi un padomā, ko tu salīdzini. Tas ir kā salīdzināt MC DONALD ar Rīgas AO belašs bodi.

Vai iesēdināt otrklasnieku , vidusskolā un pateikt „bērniņ tu taču esi galīgi stulbs”

Latvija kopš 1991. gada priekš sava lieluma, vēstures utt, ir ekonomiski, sociāli augusi pietiekoši labi, lai mēs varētu ar sevi lepoties. Ja mēs sevi salīdzinām ar postpadomju un Varšavas līguma valstu attīstību, kopš 91. gada, tad par Latvijas attīstību mūs apskauž un citas valstis tikai sapņo.

Nerunājot, ka mēs varam salīdzināt Latviju ar pasauli, pret kuru mēs esam starp tiem laimīgajiem. Latvija ir starp tam 20% valstīm, kas pieskaitās, pie pārtikušajām.

Lielākā pasaules daļa dzīvo izteiktā nabadzībā un ap 850000 cilvēku ciešs badu, iedomājieties, gandrīz 1miljards, tas ir katrs septītais pasaulē. Liela daļa pat elektrību nav redzējuši. Ap 36 miljoni cilvēku dzīvo verdzībā.

2010.gadā pasaulē kā bēgļi bija spiesti dzīvot 101 miljons cilvēku. Miljoniem iet bojā dabas katastrofās un simtiem miljoni katru gadu pazaudē mājas. Liela daļas pasaules karo, tas mums te Latvijā tik tā šķiet, ka karš ir beidzies, karš uz zemes noris visu laiku un nepārtraukti. Ukrainā miljoniem cilvēkiem iznīcinātas mājas. Pēdējo 4 gadu laikā nogalināti 240,000 Sīriešu. Utt utt

Bet mums taču ir lielā MAXIMAS traģēdija, kas šitās pasaules nebūšanas aizēno. Vaineemotion

Mēs to neredzam, MĒS TIKAI BLĒJAM KĀ KAZAS. Mēs redzam tikai to, ko mēs gribam redzēt.

STULBI MĒS ESAM – kad mēs iemācīsimies novērtēt to, kas mums ir dots ?????

Man ir prieks dzīvot Latvijā, man ir prieks būt starp savējiem, svinēt mūsu svētkus.

Jā, mēs esam maza valsts un tur neko nevaram padarīt, bet mēs esat - Skaista, zaļa, NEATKARĪGA,, demokrātiska valsts, mums ir vārda brīvība, un esam pārtikuši.

Mums NAV kara, nav dabas katastrofu, Tev ir visas iespējas, lai kļūtu par jebko.


Bet tu esi izvēlējies būt - ČĪKSTULIS….emotion



Cilvēki vienkārši nemāk dzīvot, ko tas dot, ka tev 40 gadu, ja tu pilnīgs āmurs esi.

Ko tu vari iemācīt saviem bērniem, kā būt āmuram pa dzīvi ?!

Paklausieties kā bērni runā, viņš nesaprot par ko runā, bet saukā jau visus par zagļiem, idiotiem un ir jau ieprogrammēts par neveiksminiekiem. Ar tādu attieksmi ne tu ne tavi bērni dzīvē netiks nekur.

Cilvēki dzīvo liekulībā, aizvainojumā, dusmās grūžot paši sevi bedrē, bet mēģinot līst ārā neko citu nemāk, kā BLĒT, kā ēzelītis. Beidz taču čīkstēt un pieaudz, neaudzini nākamos nīkuļus.


Jebkas, ko tev vajag un viss pēc kā tu alksti ir tevī pašā, tikai tu to nemāki paņemt.

Iespēja dzīvot laimīgi ir visiem, tā jau ir tevī, pakustini drusku smadzenes un sirdi.

Pasaule var izmainīties vienā mirklī, tas notiks tiklīdz izmainīsies pats, tā nekad neizmainīsies ārpus tevis.

Neviens nevar dzīvot tavu dzīvi.

Veiksmi emotion !!!!!


346 70 103 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 103

0/2000

Phe... Kārtējais čīkstulis par to, ka Latvijā visi ir čīkstuļi.emotion

63 1 atbildēt

Autor tu esi neizglītots. Runājot par tavām pieminētajām 35 govīm laukos.Tu esi vispār govi redzējis? Man ir 26 galvas kūtī,nudien nedzīvoju kā miljonārs. Zini kā gadus10 atpakaļ par lauksaimniekiem izņirgājās liekot kūtis flīzēt,grāva tauku saturu pienam,falsificēja somatisko šūnu skaitu pienā,likvidēja mazās pienotavas? Tā ka turi muti ja neko nezini. Lai savu saimniecību uz grunts noturētu es arī pa ziemu braucu uz ārzemēm piepelnīties,un nečīkstu. Un mani tiešām tracina valdības nodokļu un subsīdiju sistēma.

45 4 atbildēt

Diezgan bezjēdzīgs un neko neizsakošs raksts. Un dažādas problēmas, apskatītas arī tikai no vienas puses, neiedziļinoties tikai bla bla bla. Man ir augstākā izglītība, darba pieredze jau vairāk kā 15 gadi, pirms nodokļiem es saņemu 500 eur, jo mūsu miestā īpaši lielas izvēles nav. Čīkstēt nečīkstu un ko es varu mainīt? Piemēram emotion jā, piekrītu, ir varianti, es varētu laist uz Īriju vai Angliju sēnes lasīt par 700EUr mēnesī. tā kā izslasīju tavu gara darbu un sasmējos, radās sajūta, ka apvainota pusaudža domas lasu emotion

34 1 atbildēt

mīnuss no manis godam nopelnīts!

24 1 atbildēt
Spriežot pēc tava segvārda 1991 tu puika vēl sēdi vecākiem uz kakla,un neko ne no politikas,ne dzīves nesajēdz.
24 2 atbildēt

Viena lieta ir, ka jebkuram ir iespējas uzlabot savu dzīvi un Latviju, ir daudz veidu kā.

Bet pavisam cita ir tā, ka tu esi uzrakstījis pilnīgu sviestu - valstij nedrīkst būt vienalga par saviem iedzīvotājiem, un valstij ir jādomā, kā uzlabotu iedzīvotāju dzīvi. Tad jau nav vajdzīgi pabalsti, pensijas, varbūt nevajag algu vispār, un atgriezīsimies laikos, kad viss tika sadalīts nevienlīdzīgi, jo parastajam cilvēkam pienākas viens kartupeļu maiss? 

Īsāk sakot, murgu esi sarakstījis... Ja te būtu pilnīga vārda brīvība, tad netiktu cenzēts tas, kas augstākajiem nepatīk, ja šeit būtu īsta demokrātija, tad tauta, nevis Saiema izlemtu, piemēram, par bēgļiem, kur tautai un valdībai viedokļi atšķiras. Un ja Latvija patiešām būtu neatkarīga, netiktu darīts tā, kā liek ārēji spēki.

emotion

22 1 atbildēt

varēja vismaz iztik bez "f*cking" (tā vietā - sasodīts), "l*hs" (tā vietā - muļķis) un "topiks" (tā vietā - tēma). ja tu esi patriots, vai kas tur, tad vismaz iztiec bez latviskotiem citu valstu vārdiem. vai vispār citu valstu vārdiem.

20 1 atbildēt

Slims cilvēks esi. Kad atiesi no mātes krūts,veidosi ģimeni un atsitīsies ar galvu pret sienu,tu būsi 10x lielāks čīkstulis. Viss ko varu pateikt. Un bērniem vienmēr nekas nešķiet traki. Māte baro,padzirda un noslauka dibenu. Gan nāks tava dzīves skola.

20 2 atbildēt

Šim galdiņam vairs nelejiet!

18 1 atbildēt

Tas, ka saeimā strādā daudz gudru cilvēku, to nevar apšaubīt, bet tas absolūti nenozīmē,  ka viņi tur visi godprātīgi strādā sabiedrības interesēs. Kad paklausās televīzijā tos sarunu raidījumus, tad daudzi tik pareizi un pratīgi runā, izvirza labas idejas valsts izaugsmei, bet kur tad tie darbi paliek? Katru gadu maļ vienu un to pašu, bet es kā parasts iedzivotājs nejūtu, ka man kautkas izmainītos uz pozitīvo  pusi! Cik es darbu iegūldu, tik saņemu pretī! Es ,piemēram, vispār nerēķinos ar valdību, man viņa asociējas ar barčiku, kur uzturās savādāk domājošie un tusē tur savā starpā. Par tiem ceļiem toč ir reāla dirššana! Es pats braukāju ar mašīnu un kaimiņzemēs ir nesalīdzināmi labāki ceļi un tad man sāk uzreiz rasties jautājums - ja mums ir gudri cilvēki, kuri strāda attiecīgajā sfērā, tad kāda velna pēc, piemēram, Lietuvā, ceļi ir daudz labāki nekā pie mums? Ar ko šī valsts ir labāka par mūsējo? Viņi tur zeltu no zemes tonnām rok vai? Un man baigi interesē šī ziema! Pagājušo ziemu vispār praktiski nebija ziemas! Tad teorētiski,tai paredzētajai naudai ceļu tīrīšanai vajadzētu saglabāties!Ja šogad būs tāda  normāla ar sniedziņu un aukstumu un vēl dirssīs, ka naudas nav, tapēc nevar notīrīt, tad toč kādam pa ausi vajag!

13 1 atbildēt

Ieliec savu bildi, sociālo statusu, izglītību un tad es varēšu novērtēt tavu rakstu. 

9 0 atbildēt
Tā ir dzīves uztvere. Kāds čīkst, kāds neņem pie sirds. Es uztveru dzīvi viegli, priecājos par katru nieku un esmu laimīga. Katra izvēle kā dzīvot, lai jau čīkst, man netraucē. Tāpat visiem novēlu Jauku dienu veikalā un pasmaidu garāmgājējiem.
9 0 atbildēt
Jā, izklausās, ka autors pats ir liels čīkstulis. Nespēju pat to rakstu izlasīt līdz galam..
9 0 atbildēt
Godīgi sakot tu esi sarakstījis tādu sviestu, ka man pat pusē nonākot vienkārši apnika lasīt. Par daudz tās čīkstēšanas no tavas puses. Iemācies izteikties īsi konkrēti un tā lai ir ko lasīt nevis "hu*ņu" garos penteros aprakstīt. Tu savu domu pazaudēji laikam pusē. Un tālāk sākās sviest.😐
9 0 atbildēt

Jā! Čīkstuļu pie mums daudz un kas par to tie ir bijuši un būs vienmēr!! Tie kuriem pustdienlaiks darbā ir kā normāliem cilvēkiem iesaku paklausīties LR1 Brīvo mikrafonu! Nevaru beigt smieties!

Problēmu pie mums daudz čīkstuļu daudz vairāk, bet visvairāk izbesī tie kuri čīkst par pašiem čīkstuļiem! Tas tā informācijai, lai nepārprastu manu mīnusu! emotion

8 0 atbildēt

aaaah, ffs, lieliski!! Pilnībā piekrītu šī raksta idejai! Ne velti ir teiciens - "katrs pats savas laimes kalējs"! emotion

9 1 atbildēt
I avatarsI

Bet es esmu alkoholiķis emotion

8 0 atbildēt

TREILERIS::Man driz būs raksts: Valsts no taviem 100 eiro paņem 70e un atstāj tikai 30e !  ...  ja tu maksā nodoklus, PVN, pērc aliņu  un lej benzinu benzintankā!  

 

 

 

 

 

 

 

 

Gaidam visi jau šoziem!

7 0 atbildēt

Idejiski varētu pat piekrist, bet pasniegšanas veids ir tik nepatīkams, ka tā vien liekas, ka autors nav nemaz tālu ticis no paša aprakstītās čīkstēšanas..

7 0 atbildēt

Veci tu esi mazohists..Saeima saņem adekvāti? Tiešām? simtiem tūkstoši saņem vairāk kā viņi? Latvijā ,vismaz oficiālās algās  algas virs 1,500 eiro ir aptuveni 10% iedzīvotāju, virs 2000 aptuveni 2%-vai tie tiešam ir vairāki simti tūkstošu? Un vai Saeima,MK dara kautko baigi labu? Vai likumu peiņēmšana par labu mazākajai tautas daļai kādā veidā atvieglo dzīvi? Paskaties uz to pašu Zolitūdi..Lai izspriestu,kas bija vainīgs ,jāspriež 3 komisijām ,kuras pa visām spēj nosaukt "morāli vainīgos". Zolitūde neder,labi paskatīsimies uz ,kādu citu gadījumu. Latvijā iebilst pret eiro ieviešanu-par tautu paņirgājās,nosauc par pamuļķiem un pasaka ,ka par to jau ir nobalsots iepriekš-par to 2004.gada referendumā nebija neviena teikuma. Arī nav labi ,ok.Administratīvā reforma-regulāri pārreformējamies,tik novadi,piemetam klāt,nometam nost ,un nekas nemainās-tapat Latgale sēž astē un Rīga ir uzblīdis tauku blāķis. Slavē NATO un Es.Jā naudas no viņiem nāk,nenoliedzu..Bet dēļ tā mums arī tiek visi Embargo,kvotas,kas neļauj realizēt savu produkciju.Vēljoprojam nepietiek-paskaties uz satiksmes ministriju -jau cik gadus nevar nopirkt jaunus vilcienus,visu laiku nolažojot ar konkursu vai veselības ministriju ,jo īpaši patreizējo "gudro" Belēviču,kas savos izteikumos un idejās pasniedz apmēram tā-ja vienreiz maksāji,tad gan jau vienmēr varēsi par visu samaksāt..Arī tas neapmierina,ķersimies pie statistikas. Pamatm ņemot EUrostat datubāzes (ceru,ka zini,kas tas par zvēru)

1.Latvijā līdz 2013.gadam ir 3 lielākais sīko un vidējo,seksuālo noziegumu skaits Eiropā ,mūs pārspējot tikai Igaunijai un Lietuvai.

2.Latvijā ir viens no augstākajiem džinī koeficentiem (nevienlīdzība) Eiropā - 35 %

3.Latvijā Eiropas līmenim ir ļoti švakas sociālās garantijas,pabalsti un pensijas.

4.Latvijā medicīna iznāk rēķinot uz vidējā ienākumu līmeņa 10-20% dārgāka kā lielākajā daļā Eiropas.

domāju turpināt nav vērts.. Protams,katrs pats savas laimes kalējs un ja pats neko nedarīs būs grūti ko sasniegt..Taču ne visa kritika Es,NAto,Saeimai,MK utt. ir tikai čīkstēšana.TO tev būtu jāsaprot

6 0 atbildēt
« 1  2  3 »