local-stats-pixel fb-conv-api

Kustība KnZ2

16 2

2017. gada jūlijs Latvijas vēsturē iezīmēsies ar bezprecendenta gadījumu, kad tūkstošiem brīvprātīgo no visas Latvijas apvienojās, lai meklētu Liepājā pazudušo Ivanu Berladinu.

Diemžēl vairāk kā nedēļu ilgusī meklēšana nevainagojās ar veiksmīgu iznākumu, tomēr tā apvienoja daudzus līdzīgi domājošus cilvēkus no dažādām Latvijas pilsētām, novadiem, kuri meklēšanas laikā konstatēja virkni nepilnību pastāvošajā sistēmā un likumdošanā, īpaši jautājumos, kuri skar sociālo jomu.

Tā radās jauna kustība – tautas kustība “KNZ”, kuras pirmās lappuses aizpildīja brīvprātīgie Ivana meklētāji. Iespējams, šo kustību varētu salīdzināt ar Latvijas tautas fronti, kurai bija skaidri definēts mērķis atjaunot Latvijas neatkarību.

Mūsu mērķis ir apzināt valstī esošās problēmas sociālajā jomā, izglītībā u.c. sabiedrībai, mums, svarīgajās sfērās. Mēs vēlamies redzēt savā pulkā visus, kuriem rūp mūsu bērni, mūsu vecāki, mūsu nākotne un kuriem ir ko teikt.

Pašreiz mēs pulcējamies aplikācijas “Zello” kanālā “knz.lv”, kur ir aicināts ikviens, kuram ir ko teikt!

Mēs ceram kļūt par spēcīgu tautas spēku, kurš pāraugs spēcīgā politiskajā kustībā, tādēļ nepaliec malā – nāc, pievienojies, izsaki savu viedokli, diskutē, oponē, argumentē, runā par visu, kas aktuāls, sasāpējis, nepamanīts, bet svarīgs – jo kopā mēs varam vairāk!

16 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://ww.knz.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

tu labāk domā par to kā latviešu bērni te dzīvojot latvijas ārējo parādu atmaksās emotion sakārto sociālo sistēmu lai bēgļiem te vieglāk ievākties emotion latvieši tikai izvācās

0 0 atbildēt

Varbūt pietiks taisīt uz nelaimes rēķina savu reitingu?

0 0 atbildēt