local-stats-pixel fb-conv-api

Kuram bezpajumtniekam palīdzētu Tu - vientuļajam tēvam vai narkomānam?33

Nav noslēpums, ka mūsdienu sabiedrībā, kad narkotiskās vielas varētu šķist, ka ir pieejamas uz katra stūra, narkotisko vielu atkarība ir diezgan aktuāla problēma. Tā iepsējams nav gluži lieta, par kuru tiek runāts uz katra stūra, bet apkārtējā vidē netrūkst cilvēku, kuri ir iegrimuši apreibinošo vielu skavās, tērējot neiedomājamu apjomu naudas jaunām un jaunām devām, tādējādi pazaudējot realitātes sajūtu, draugus, darbus un pat pajumti.. un tā pamazām, pamazām no strādājoša cilvēka var pārtapt par bezpajumtnieku-narkomānu, kuram nav kur dzīvot un nav ko durt, jo iztikas līdzekļi kabatā paši nekrīt.

Ekonomiskais stāvoklis arī mēdz ar mums izspēlēt ļaunu joku - vēl vakar Tev bija labs darbs, baroji bērnus, pirki bērniem jaunas drēbīte,s bet sodien vairs nav nekā - esi palicis viens ar bērnu, bez darba, bez naudas, bet pajumtes.. bet kaut kā ir jādzīvo, kaut kā ir jāēd, bet kā?

Un tad rodas jautājums - kurš šajā situācijā ir vairāk pelnījis labdarību no apkārtējās sabiedrības? Vientuļais tēvs-bezpajumtnieks vai bezpajumtnieks-narkomāns?



587 2 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000
Neziedoja jo viņš izmantoja bērnu lai ubagotu...
40 0 atbildēt
Jua avatarsJua

Es nesaprotu ... kāpēc tā? Tas taču ir neloģiski emotion

31 1 atbildēt

nevis cilvēki negribēja ziedot vientuļajam tēvam, bet neticēja ka viņš tāds ir un domāja ka melo.

savukārt alkoholiķim ieziedoja par atklātību

29 1 atbildēt
Neziedoja, jo domāja, ka fake. Bèrni parasti tiek atdoti attiecigajām iestādèm, kur par viniem rûpèjas, ja vecāki nespèj.
21 0 atbildēt
Ja tēvu patiešām uztrauktu ģimene viņš atrastu kaut vissudigako darbu tikai lai uzturētu ģimeni
17 0 atbildēt

Idioti taisa eksperimentus,cilvekiem tas viss noriebjas un, kad tiesham kadam vajadziga palidziba,vinsh to nesanems,jo visiem liksies ka eksperiments...

14 1 atbildēt

Es sad un tad ziedoju. Parsvara tadiem kas spele kadu muzikas instrumentu vai dara ko citu. Tiem kas vienkarsi sez es nedodu naudu. Uzskatu ka naudu var dot tiem kas kautko dara nevis vienkarsi ubago.

12 0 atbildēt
Cilvēku prātu ir "sagriezušies". Varianti tādai attieksmei var būt 100 un 1. Varbūt jādod narkomānam, lai ātrāk "noliek pekas", varbūt, lai neuzbrūk, kā iepriekš minēts, varbūt, jo šķiet bezcerīgāks gadījums, tāpēc jāpalīdz... Bet nedot tēvam varbūt tāpēc, lai pats domā ar galvu, varbūt tāpēc, ka nosoda par tik "zemu nolaišanos", nedomāšanu ar galvu, bērna esamību jaunā vecumā (skatoties pēc puiša vizuālā), varbūt tāpēc, ka nenoticēja situācijai...
13 2 atbildēt

Es nevienam nepalīdzētu.

9 0 atbildēt

cilvēki zemapziņas līmenī labi saprot, ka palīdzot jaunam vīrietim viņi to pataisīs vāju, tāpēc neziedo. alkonautam ziedoja tāpēc, ka viņš jau ir galēji vājš.

7 1 atbildēt

nevienam  emotion 

5 0 atbildēt

1. skaidrs, ka fake, jo to bērnu viņam atņemtu dienesti jau startā

2. Netaisos ziedot kaut kādiem dzērājiem, bomžiem, tas, ka atklāti pasaka, ka vajag dzert, tas apsveicami, bet tāpēc man pret viņu nebūs lielāka cieņa, to naudu viņam nevajag

Kas attiecas uz cilvēkiem, kuri muzicē, vai pārdod pašdarinātus izstrādājumus, tādiem man nav žēl palīdzēt.

5 0 atbildēt

Es ticu otrajam, bet tas ka ziedoja alkoholam- stulbums.

5 0 atbildēt

Es gan domāju ka cilvēki šādās situācijās mēdz būt debīliemotion

4 1 atbildēt
Es šodien iedevu 2€ čalim kurš prasija 50cenri aliņam.
3 1 atbildēt

šitie sociālie eksperimenti.. blaa blaa, par rakstu pluss,bet par domu kā tādu.. mehh

2 0 atbildēt

Nedeva naudu, jo čalim kājās bija flip flop tapas ar zeķēm...

1 0 atbildēt

Jūms nešķiet ka fakes? Nu  nopietni kas dotu naudu dzērājam un narkomānam ,bet nabadīgai ģimenei iedot tikai viens cilvēks?!

1 0 atbildēt
Labi ka ir tādi cilvēki kā tā sieviete
1 0 atbildēt

man tikai rādās, vai tur garām iet viens un tas pats melnais tikai pārģērbies? 100% šitais ir fake

2 1 atbildēt