local-stats-pixel fb-conv-api

Krievija bez Latvijas pastāvēt nevar.82

582 62

Ja nebūtu Latvijas, Krievijai būtu beigas. Lūk ko Krievija ieguva no Latvijas.

582 62 82 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 82

0/2000

Tu zek, ko tu dirss par Latvijas teritoriju, Krievija attņēma Latvijai Abreni un citas pilsētas, un ja nebūtu tie kropļi uz Sibiriju izsūtijuši un nebūtu pistais karš uznacis butu pie 3 m ja ne pat vairāk.   Kad ir tie uzvaras svētki  90 % maskavā ir Georga lentes  gan mašina, gan pie drēbēm, tak paskaties, video ,kaut vai no Krievu kanāliem, ja netici  Latvijas mēdijiem. Forši, ne  Latvijā, 9.maijā okupanti ar krievijas karogiem braukā, kas pie mašinas piestiprināti staiga dzied Krievu dziesmas, sajūta tāda, ka dzīvotu Krievija, tas georga lentes musarā izmest, kkadas kolorodo vaboles, un šie var mierigi piedzerties vaļaties par struklakām visu pieķēzīt kā cūkas. Kamēr musu paši Leģionāri, kuri cinijas par Latvijas brivinu un bija gatavi nolikt savas galvas par Latviju lai tik komunisti attkal neienāk,  tiem neļauj mierigi aiziet nolikt puķes un pieminēt savus leģiona biedrus kuri krituši par Latviju. ;/ 

19 0 atbildēt

Labs raksts, pacēla garīgo!emotion

10 0 atbildēt

Šis jau ir vairāk tiesa! Latvija ir devusi Krievijai daudz vairāk nekā otrādi.

Pirmkārt, jau okupācijas laikā izsaimniekotie resursi - cilvēkresursi, dabasresursi, intelektuālie resursi. Ļoti nozīmīgas PSRS mēroga rūpnīcas bija tieši Latvijā. Kāpēc? Darbaspēka un intelekta dēļ, jo prātu nokodušiem sibīriešiem nevarēja iemācīt nekādi darboties ar vienkāršām iekārtām. Tāpat, tieši izsūtītā inteliģence faktiski uzcēla tālos austrumus! 

Otrkārt, Latvija joprojām izmitina okupācijas laikā iesūtītos un iebraukušos krievus un to pēctečus. Daudz vairāk nekā Krievija izmitina latviešus.

Treškārt, arī šodien daudz krievu tiecās tieši uz Latviju. Tā ir gan "logs uz Eiropu", gan vienkārši pārticīgāka un mierīgāka vide nekā Krievijā. Šodien uz Latviju brauc daudz vairāk krievu nekā latvieši uz Krieviju.

Ceturkārt, Ļeninu un padomijas pirmsākumus lielā mērā sargāja taisni latviešu strēlnieki, kas bija apveltīti ar lielu cīņassparu. Tāpat Ļeņins būtu sakauts, ja baltiešu neatkarības cīņu armijas dotos dziļāk Krievijā, to atzina pats Ļeņins, tāpēc steidzās noslēgt mieru. Pirmais Sarkanās armijas komandieris bija Jukums Vācietis (latvietis).

Piektkārt, ietekmīgā Krievijas cariene Katrīna I bija no Latvijas!

13 3 atbildēt

izlasiiju pirmo un otro. uzreiz ieliku miinusu, sapratu ,ka autors ir neadekvaats

11 2 atbildēt

Vismaz var pasmieties emotion

11 2 atbildēt

Un padomā kurš izveidoja ES, ja tas latviešu valodā skan kā es?

8 0 atbildēt

Kad krievi pārstās meklēt ārējos ienaidniekus un sāks tā kārtīgi strādāt savā zemē, tad Krievija kļūs par patiešām varenu valsti. Bet pagaidām tā ir kā bezzobains huligāns, kuras vienīgā vērtība ir kodolieroču potenciāls, arī apšaubāms, starp citu. emotion

7 0 atbildēt
Tu zin... es tik ļoti piekrītu!
8 2 atbildēt

Pag ? Šī ir kategorija Joki ? emotion 

6 0 atbildēt

krievu urļiki vēljoptojām siro pa latvijas ielām, yn prasa cigaretes un zog viskautko, klīst leģenda, ka urlam ir kāds valdinieks, kurš liek viņiem iet zagt un dzert, tā viņš uzkrāj spēkus, un sakot ka viņam ir adidas bikses ar 10 stripam, un ka viņam pat uz siemīšu pakām ir adidas zīmols.

6 1 atbildēt

Interesants raksts  emotion 

4 0 atbildēt

LATVIJA 

5 1 atbildēt
2.krievi vēl ogles eksportē. Bet nesankciju laikā Latvija eksportēja uz Krieviju simts tonnas piena mēnesī.
4 0 atbildēt

Aptaujā vajag ielikt punktu: "Neviens to pat nepamanītu." emotion

3 1 atbildēt
Latvija pastāvēs mūžam? sasmīdinājāt emotion
3 1 atbildēt

Ja Latvija nebūtu, kaut kas tak tur pa vidu tāpat būtu. Nepaliktu jau caurums līdz zemes centram. Tur visticamāk tā pati Krievija ar ienāktu un tad tās preces ies nevis caur Latviju bet pa taisno! emotion

2 0 atbildēt

Rakstam protams ir humoristiska nosliece emotion Ja nebūtu latvijas, te būtu kas cits - vienalga: Lietuva, Igaunija, Krievija u.t.t.

Ujj, man riebjas, kad padomāju, ka Krievijā dzīvo "turbokulturāli" cilvēki, kuriem nav cieņas vienam pret otru (īpaši uz ceļiem), kuri šķiro sabiedrību krutajos un ne visai (īpaši pēc mašīnas), kur ļoti daudzi cenšas viens otru ap*ist, kur pasts - tā ir loterija..., bet man riebjas arī tas, ka it īpaši latvieši uzskata Krieviju, par mazu nīkuli, kuram nekā nav? Laikam USAs propagandu pārlasījās. Ja viņi tik nevarīģi, kāpēc ļāvam lai mūs okupē? varēja taču pasūtīt d*rst, lai iet atpakaļ... Ja jau viņi būtu tādi nīkuļi, tad USA sen būtu pie viņiem ar saukļiem "okupētāji, teroristi" un pumpētu ārā viņu gāzi un naftu... viņem nav viss un pats labākais, bet savi trumpji viņiem ir - to nedrīkst noliegt. 

pie raksta var pielikt - ja nebūtu Krievijas - mēs un vēl daļa Eiropas sasaltu ragā (tas notiktu arī tagad -ja aizgriezīs krānus) Ukraina nav tik taudz sazagusi, lai nodrošināt visus emotion

Manas domas ir tādas, ja uzliktu uz svariem mūsu valsts inereses un Eiropas principus, tad mūsu intereses paliek tikai mums, ar tām sankcijām mēs ieguvām ko? - neko... principi? princips - mūsu valstī ir tikai vārds, turklāt šāda izpratne sākas jau no mūsu valdības.

Protams humors ir tikai humors emotion

2 0 atbildēt
Sadaļā "joki"? Nopietni...?
1 0 atbildēt

es ticu, ka bez šī vissa būtu tad cita alternatīva, lol!

1 0 atbildēt
Šis raksts gan ir pilnīgs sviests, man liekas, ka tu esi mazs bērns, kas skolā nezin ko saklausījies un tagad tēlo, ka visu zini...tiešām kauns, ka tādi cilvēki pie mums dzìvo
1 0 atbildēt