local-stats-pixel fb-conv-api

Krievi sapņo vaļējām acīm!52

478 2

Baltija ir sena slāvu teritorija, Latvijas karogs ir cēlies no slāviem, Rainis ir krievs utt.

478 2 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://rodina.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

Labs , nekopēts , ar savu viedokli  , patriotiski pareizs raksts . 

23 1 atbildēt

Vakar skatījies nekā personīga?emotion

Tas vienkārši ir sviests-krievi paņem vēsturi,pagroza mazliet vēsturi,lai izskatītos krutāki..

15 1 atbildēt

Šis jau sāk atgādināt to kā kristīgā ticība un tās aizstāvji pārgrozīja, un pat veidoja jaunus faktus, lai būtu likumīgs iemesls iebrukt saracēņu zemēs un protams mūsu senču zemēs arī. Kautko orģinālāku krievi nav spējīgi izdomāt!

12 0 atbildēt

* Balti un Somugru tautas jau apdzīvoja Baltijas austrumu piekrasti pirms slāvu tautas kā tādas eksistēja. Ja nemaldos tas senie romieši vai grieķi sauca šejienas tautas par aestiem (dzintaru vācējiem).

* Slāvi kā tauta parādijās Barbaru invāzijas laikā ~ 400 g. m.ē. Pirms tam ukrainas teritoriju apdzīvoja skifi un sarmati; balkānos bija trakiešu un iliriāņu tautas, krievija teritorijā baltu un somugru tautas (eiropas daļā).

* Izskatās ka krievi uzskata sevi gandrīz vai par vienīgām slāvu tautām. taču ir arī rietumslāvi , dienvidslāvu un austrum slāvu tautas.

* krievus par slāviem varētu uzskatīt pie baltu tautu apdzīvotām teritorijām dzīvojošus krievus. Moskoviti vispār ir somugru, tatāru un slāvu miksējums. 

10 0 atbildēt

Tas ir Putins.Ko no muļķa vairāk var gribēt? Lai dzīvo savā pasaulē.Galvenais ,lai tagad neuzsāk arī atgūt savas kādreizējās zemes.

9 1 atbildēt

Nu ja viņi šitā par mūsu karogu melo... emotion

Bet tā jau amizanti, zinot, ka Krievijas karogu izveidoja holandieši, bet tik Pēteris pirmais tad nolēma krāsas pamainīt. Tātad Krievija holandes zeme? emotion

7 1 atbildēt
Neapvainojies, bet rakstu nelasīju, jo riebjas viss, kas saistīts ar krieviju. Bet plusu ielikšu
7 1 atbildēt

Ve redzēt ka krievija neko no vēstures nesaprot emotion

6 0 atbildēt

Pērle tā, ka viņi savā melu vēstures izklāstā minējuši, ka Vendi ir slāvi, ne somugri. Tālāk nemaz nevajadzēja skatīt lai zinātu, ka ja tā melo, tad pārējais jau ar vien būs meli. emotion

5 0 atbildēt

Driz Krievija bus ka Ziemelkoreja.

6 1 atbildēt

Njā pēc šī visa var pateikt kurš ir bastojis vēstures stundas jau no pašiem sākumiem.emotion

5 0 atbildēt

Krieviem vienkārši negribās atzīt, ka viņi ir dr...ti visos laikos un visi pēc kārtas emotion Barbari , musulmaņi , vācieši un daudzi citi, kas krievijā un tajās zemēs ir pabijuši var*ja sievietes un tapēc viņi ir tik naidīgi, jo paaudzēs dzīvojuši bez normāliem seņčiem ar izvar*tām mātēm emotion tagad arī vienā  galā krievi šķībām acīm un otrā galā krievi kurdi un afgāņi. Pilna maskava musulmaņu emotion Kur tur vairs krievi. Viņu asinis ir var*tas un krustotas krustām šķērsām un tapēc tādi ir izveidojušies emotion Melo un ir padibenes tauta krievijā, jo savas kultūras nekādas emotion Viss ienĒsāts no visām pasaules malām emotion

5 0 atbildēt

Tu domā tos citātus, kas ir ielikti pēdiņās?emotion

4 0 atbildēt

Lielkrievu šovinisti savā marazmā ir radījuši tādus melus, ka paši tam sāk ticēt...

4 0 atbildēt

Saits kur sutiit virusus-rodina.lv

3 0 atbildēt

Kadījumā valsts drošības instancēm navajadzētu kka ierobežot tadu saitu ka rodina.lv? Ārprats, nezinu man ir daudz paziņu krievvalodīgie, bet nu neviens nav tik debil... ka rodina.lv saita apmekletaji un vel jo vairak autori!

3 0 atbildēt

Putina Krievijas pamati sāk grīļoties...

Pēdējais salmiņš- lielkrievu šovinisma radīta Impērijas ilūzija debilizētai tautai... Nekā cita, reāla un taustāma,  Putinam viņiem nav ko piedāvāt... Viss sen ir izzagts un aizskalots uz aizrobežām.

Saprātīgākie indivīdi mūk pāri robežām redzot, ka kāršu namioņš sāk grīļoties...

Jaunkrievu miljonāri arī labprāt gribētu aizmukt ar visu savu sazagto kapitālu, bet tos nelaiž... Kad "caram batjušķam" no tautas vairs nav ko plēst, plēš no bajāriem... emotion

Redzēsim cik ilgi tiem būs dālderi kabatās... Domāju, ka vēl max 5 gadus Putins varēs atļauties lidināt lidmašīnas, peldināt kuģus un vizināt tanciņus...

Pēctam būs "defoults"...

emotion emotion

3 0 atbildēt
Krievija ir valsts, kurai nevajadzētu eksistēt...vismaz tādai, kāda tā ir tagad..
2 0 atbildēt

Lābs! Krievija grib atgūt savas teritorijas, kas tai piederējušas. Protams, tikai nekad Baltijas valstis nav piederējušas officiāli krievijai. Viņi mūsu teritorijas brutāli iekaroja un uzdeva tās, ka mēs labprātīgi to vēlējāmies, lai Krievi ienāk. Lābs joks Putinam izdevies emotion 

2 0 atbildēt

Šis ir kārtējais murgs no RU, kas liek tā smagi sāpēt manām smadzenēm un ausīm asiņot. Nu vienkārši nekaunīgums viss augstākajā mērā, tapat kā murgi ka eiropā lielākoties valda nacisms pat mūsdienās un tas ka nacistus martā var redzēt pie brivības pieminekļa uttt, lab ja šo pasakumu tiešām atceltu tad vai šie prokrieviski noskaņotie un parejie urlas būtu gatavi atcelt maija svinības un nojaukt sasoditu pieminekli uzvaras bulvārī, un varu derēt ka nē. Tātad ja šie mērkaķi taisa šādus murgus tad kāpēc nedot viņiem pretī ar to pašu, jo šī ir kartēja situācija kur nav jēgas skaidroties visai pasaulei kā bija patiesībā, jo viņus tas neinteresē un nekad nav interesējis. Tātad nevajag sēdēt malā un dot ar tādiem pašiem murgainiem faktiem un biedrībām pretī, jo tas ir tas kā darbojās mūsdienu politika. Re ku viens labs fragments no teksta-"Kā galvenais postulāts tur ir apgalvojums, ka Latvija ir slāvu teritorija jau kopš senseniem laikiem, ka Rīgu dibinājuši slāvi, ka ar vikingiem karojuši slāvi, nevis kurši, ka latviešu valoda cēlusies no  slāvu valodas, ka varjagi, kas dibināja Krievzemi, nākuši no Baltijas teritorijas, kā arī vēl neskaitāmi citi absurdi apgalvojumi." un lūk vietā, kur rakstīts, ka varjagi, kas dibinājuši Krievzemi, nākuši no Baltijas teritorijas , tātad dārgais Putina kungs apgalvo ka mūsu senči ir radījuši Krievzemi, tad šis fakts mani apmierina, jo tad jau snāk ka vēsturiski Krievija ir Latvijas, Lietuvas vai pat Igaunījas vēsturiskais īpašums, redz cik labi tagad faktus var sagrozit. Tagad tikai jasaraksta pāris grāmatas, jāveic pāris izrakumi jānodibina kaut kāda sasodita biedrība un tad ar to jau pasaulē viss arī ir kārtībā. Un vienreiz šitam murgam punkts ir jāliek, cik var mani jau sāk kretinēt šī sasodītā tolerance attiecībās ar Kremli un tas ka mūsu prezidentam nav savas nostāja par to, kas notiek Ukrainā, jo tas ir smieklīgi ka Ukrainas jautājumā no baltijas valstīm savs viedoklis ir Lietuvai un kaut cik arī Igaunijai.

2 0 atbildēt