local-stats-pixel fb-conv-api

Krāpnieks3

19 9

Sveiki, pirms pārs nedēļām redzēju rakstu par personu Jānis Ābele. Es vēlētos arī padalīties kā uzsķēros uz šīs, personas.
Tātad, sākam tikties, viss bija kārtibā, likas normāls virietis. Līdz brīdim kad sākām dzīvot kopā, pēkšņi šij personai, darbs nebija labs, visur nemaksāja aizņēmās no visiem naudu, līdz ar to adevu. Mašīna bija kredītā to arī maksāju, ir parakstīts dokoments, par to kad šī persona kad aizņēmās no manis naudiņu, ados atpakaļ. Pašlaik ne ziņas ne miņas no tās naudiņas, persona vairākiem cilvēkiem ir parāda. Pret viņu tiek ierosināta ties, no parādu piedziņas puses. Naudiņai jau sen vajadzēja būt atmaksātai, bet viņš neliekas ne zins.
Līdz ar to esmu nolēmusi griezsties policija par krāpšanu, jo tā ir ļoti, liela bezskaunība. Summa pat arī nav maza. Tāpēc lūdzu neuzsķeramies uz šīs personas brīdinu visas dāmas. Bet šim vīrietim ir 31gads. Un šī persone meklē meitenes kam ir 18 gadi un nesaprot neko no dzīves vel. Meitenes neuzķeramies.

19 9 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Raksti, ka viņš meklē meitenes ar vecumu 18... Tiešām šāds čalis var dabūt tik jaunu meiteni ? Tiešām tik izmisušas esat pēc vīrieša apskāviena ? Es teiktu ka viņam nespīd sieviete ar vecumu līdz 30, un ne kura katra pēc 30, bet ko  es varu teikt  sievietes nekad neesmu sapratis. 

3 0 atbildēt

pati vainīga. Čalim IQ ap simtu,bet tev pēc rakstības,ap 80.  Tāds tādu atrod!

0 1 atbildēt

 emotion 

0 2 atbildēt