local-stats-pixel fb-conv-api

Krāpnieks Jānis no Jelgavas!5

28 1

Jānis no Jelgavas, kas nodarbojas ar automašīnu tirdzniecību nesniedz patieso informāciju par auto vēsturi. Jānis ir kopts vīrietis, kas labprāt koķetē ar auto pircējiem/ām un sastāsta pilnas ausis.

28 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Pilna Latvija tādu "Jāņu", vienkārši nevajag katram pretimnācējam akli uzticēties un reizēm ieslēgt smadzenes.

17 0 atbildēt

Man situācija tikko tāda pati, pierunāja pilnas ausis un panēmu nojātu tačku. Nevainoju ne Jāni ne Tomu ne Juri. Pats vien esu vainīgs un tagad tik jālabo! MĀCĪBA : Neticēt katram, kurš tev kaut ko stāsta skatīdamies acīs ar sista suņa skatienu!

9 0 atbildēt
Kartejais raudatajs. Iesledziet tacu smadzenes un saprotiet to ka labas madinas nekad neviens nepardod. Bet ja gribi idealu auto vai nu perc no salona jaunu vai ari perc to kas patik un taisi tadu kadu gribi lai pasam prieks. Ari man bijusi tadi raudataji kuriem pardodu auto un pec nedelas vai divam raud ka vot kkas nav ta ka vajag. Bet lai pardotu auto protams stastu par pozitivajam un labajam lietam, ja es saktu runat ka vot kkas nav taka vajag un ka nebrauks tik labi ka ja butu no salona tad es auto nekad nepardotu. Pa lielam cilveks pats vainigs ka ir debils un neparak laimigs. Nejau es vinam spiezu auto pirkt. Parasti lielie raudataji ir tie kas menesi no vietas zvanas un suta sms ar piedavajumuem un stastiem ka tulit tulit dabus naudu auto iegadei un ka lai pataupu vinam. Un ka testa braucieñs nereali paticis un ka ir labakais variants no visiem bet tikai jasakrai naudina lai mogo varetu jau rit nemt. 🤣 eh ka man sitie cikstuli patik. 😂😂😂
6 2 atbildēt

Un par tevi policija pasmiesies.Pats vainīgs.Vai nu spečuku līdzi,vai uz servisu ved pārbaudīt pirms pērc,beigta balle.

2 0 atbildēt

Mārketings. Labs mārketings

1 0 atbildēt