local-stats-pixel fb-conv-api

Kolumbainas slaktiņa atkārtojuma mēģinājums Krievijas skolā (15.01.2018)16

334 0

Divi maskēti pusaudži ienāk Permas skolā bruņojušies ar gariem nažiem un uzbrūk ceturtās klases skolniekiem un skolotājai. Policija izpētot 17 gadus vecā uzbrucēja sociālo tīklu kontus secina, ka jaunietis bijis liels Kolumbainas vidusskolas slaktiņa fans un iesaistot savā slepkavnieciskajā plānā savu draugu, centies šo notikumu atkārtot savā bijušajā skolā.

Ceturtās klases skolnieki aprakstīja savas šausmas peč tam, kad divi maskēti pusaudži, kas bija bruņoti ar nažiem ielauzās viņu klasē un saddūra skolotāju un vairākus skolniekus. "Mums bija vizuālās mākslas stunda un te pēkšņi klasē ienāca divi lieli zēni", atceras viens no skolniekiem Permas 127.vidusskolā.

"Viņi bija apģērbušies melnās biksēs un kreklos. Viņi bija aizseguši savas mutes ar melnām maskām un abiem bija saulesbrilles uz acīm. Abiem bija pa nazim', zēns stāstīja. Kad viens no uzbrucējiem pamanīja, ka skolotāja sniedzas pēc telefona, viņš pieskrēja viņai klāt un sagrāba viņu. Otrs tikmēr steidzās pie bērniem un sāka tiem durt.

"Es izskrēju uz ielas, tur bija ielu tīrītāji. Es pastāstīju viņiem, kas tikko bija noticis un kopā ar pārējiem bērniem skrēju uz slimnīcu. Pārējie klasesbiedri skrēja uz lielveikalu, lai paglābtos un izsauktu palīdzību."

Daudzi no šausmu un panikas pārņēmtajiem bērniem, vecumā no deviņiem līdz desmit gadiem, nespēja tikt ārā no klases uzreiz, jo viens no uzbrucējiem bija nobloķējis izejas durvis. Vēl viens aculiecnieks atcerās, kā viņš un viņa klasesbiedri kliedza pēc palīdzības pēc tam, kad viņu skolotāja tika sadurta.

"Vidusskolnieks nostājās priekšā durvīm un nelaida mūs ārā, mēs centāmies izlavīties. Kad mēs pienācām pie viņa, viņš izvilka nazi", zēns stāstīja.

Otrs uzbrucējs tad sāka uzbrukt skolniekiem. "Kad viņš man trāpīja ar nazi es atkāpos līdz logam un, kad otrs pienāca pie manis viņš ar žestu parādīja, ka man neuzbruks, jo biju pacēlis rokas".

Beigās visiem skolniekiem izdevās izmukt no klasestelpas. "Viņi (uzbrucēji) to darīja pilnīgā klusumā un pat nesarunājās savā starpā'', zēns teica.

Kopumā šajā incidentā Permas 127.vidusskolā ievainojumus guva 14 skolnieki un viena skolotāja. Arī abi uzbrucēji, kuru starpā slaktiņa laikā, iespējams, izcēlās konflikts, arī šobrīd atrodas slimnīcās.

Sākotnējās ziņas par kautiņu divu skolnieku starpā izrādījušās nepatiesas. "Zēni atnāca uz šo skolu ar mērķi, proti, lai censtos atkārtot 1999.gadā ASV notikušo Kolumbainas vidusskolas slaktiņu, kurā toreiz dzīvības zaudēja kopumā 15 cilvēki", tā pavēstīja policija.

334 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Gan jau klasesbiedri un učenes kaut ko noklusē - kaut kāds "trigers" jau bija. Neviens aiz gara laika ar nazi nevicināsies, lai pēc tam vēl dzīvs nonāktu mentu nagos ar visām tālākām sekām...

32 0 atbildēt

Diemžēl, laikam cilvēki nerimsies, kamēr nebūs cits citu noslepkavojuši gan ar nažiem, bumbām un morāli. 

13 1 atbildēt

Kolumbainas slaktiņš bija atbilde uz ilgstošu pazemošanu, šeit drīzāk izskatās ka gribēja kļūt slaveni

8 0 atbildēt

Izklausás murgaini

6 0 atbildēt

Labi, ka viņiem nebija šaujamo, tad upuru skaits noteikti būtu stipri lielāks.

5 0 atbildēt

Gulbenes   idiots gribēja kļūt slavens, slepkavojot bērnudārza mazuļus, gan jau šitas  nesekmīgais arī. Žēl, ka viņam deva tādu iespēju, nopublicējot vārdu un fotogrāfijas.

5 1 atbildēt
Tas ir traki, ka par skolās bērni nevar justies droši.
4 0 atbildēt

Nekādu slavu jau tie lūzeri nedabūja!

2 0 atbildēt

Kad šāda veida uzbrucējus būs ļauts publiski pakārt un to ķermeņus apgānīt, tad diez vai kāds mēģinās gūt slavu šādā veidā. Jo vairāk "demokrātijas" un "cilvēktiesību" mums dos, jo vairāk būs šādu slimu gadījumu.

2 1 atbildēt

Zinot Krieviju, prosta tā prikolam viņi neietu slaktēt. Gan jau kāds iemesls bija. Un viņiem labi patīk sagrozīt faktus.

2 1 atbildēt
Bet rekur slavens palika.... to tik viňam vajadzēja
0 0 atbildēt

Ieslēdziet televizoru,ko tur rāda,90% vardarbība,slepkavošana,sausmenes,u.t.t. ko var gribēt no jaunatnes kas aug šo visu raidijumu,dažādu interneta spēļu,kuras arī lielāko tiesu stur šaušanu spridzināšanu un vel velns zin ko,kā arī filmas kuras uzņemtas labāko grāvēju stilā,ko no bērna var prasīt ja paši to viņam saliekam smaddzenēs. 

0 1 atbildēt

Tomēr , kas ir kas šajā gadījumā. Vai tas, ka Krievija? Itkā troļļi, itkā kremlis.

Bet vai tas tā ir? Ko tad bij darījuši paši vaininieki? Ne jau saulītē persikus karsēja, bet strādāja. Kāpēc? Komunisms.

0 3 atbildēt