local-stats-pixel fb-conv-api

Kolēģa izsūtīšana3

23 0

Jauns darba piedāvājums, kura atalgojums ir pārsteidzoši labs, bet darbs atrodas aiz treijdeviņām valstīm? Esi uzmanīgs, mūsdienās arvien izplatītāka un izplatītāka paliek kolēģu izsūtīšana vai citiem vārdiem sakot kolēģa apmānīšana smalkā veidā. Augstos amatos neapšāubāmi ir visai izteikta konkurence, tāpēc, ja kādam kolēģim neiztur pacietība vai spēks, lai noturētos vienādā līmenī ar profesionāli, tad mūsdienās ir iespējams noalgot viltus darbu piedāvātājus, kuri aizvilinās tavu konkurentu labi tālu no tevis, protams pirms tam viņam iesniedzot atlūgumu esošajā darbā. Bez šaubām šāda rīcība var būt gaidāma no kāda, kuram vienkārši ir nepatika pret kādu darba kolektīvā, tomēr blēdība ir un paliek blēdība. Šo blēdību ir ļoti grūti atklāt, jo mūšdienās uzņēmumi var tikt dibināti dienakts laikā, kā arī likvidēti dienakts laikā.

Kā notiek kolēģa aizvilināšana sevešumā:
1 Tiešsaitē ir iespējams artast personas, kuras ir specializējušās šādu nekrietnību veikšanā
2 Saziņa ar blēdi un vienošanās par kolēģa pārvilināšanas vietu
Vienkāršākais ir panākt to, lai kolēģis uzraksta atlūgumu un pamet valsti, tomēr blēži tiešsaitē piedāvā nodibināt pagaidu uzņēmumu, nodrošināt kolēģi ar līgumu un algu, kāmēr viņa klātbūtne nav vairs uzņēmumā aktuāla utt.
3 Uņēmuma likvidēšana vai maksātnespēja - kad izsūtītajam kolēģim paziņo par to ka kompānija piedzīvoja neparedzētus zuadējumus un ir uzsākts administratīvais process
Protams ir tādi, kuri nevēlas kāda kolēģa klātbūtni, tāpēc palūdz sevis noalgotajam kolēģi iekārtot darbā, tomēr tādos gadījumos kāds visdrīzāk vērsīsies darba iekārtošanās birojā un palūgs tā darbiniekam iekārtot savu kolēģi pēc iespējas tālākā valstī, kas ierobežos viņa vizītes pārvaramā attāluma pēc.

Lai kā arī nebūtu lieka piesardzība nekad nenāk par ļaunu, tāpēc pirms paraksti līgumu ar jauno darbavietu, jo sevišķi, ja tā ir ievērojamā attālumā no tavām mājām, pārliecināties par uzņēmuma statūtiem, tā ekonomisko nozīmi, darbienieku skaitu utt, šāda lietas palīdz izvairīties no situācijām, kurās kāds blēdis var ar tevi izstrādāt kādu nekrietnu joku, apsolot kaut ko neesošu vai pat izvilināt naudu no tevis par iespēju, kura pēc tam tev nesīšot neaprākstāmi labus ienākumus. Protams ir iestādes, kurās vērsties sakarā ar šāda rakstura blēdībām, tomēr tas negarantē to, ka blēži tiks atrasti un viņu darbība tiks izbeigta, tāpēc darbā iekārtošanās birojam vajadzētu nodrošināt tevi ar dokumentiem, kuri tavas neveiksmes gadījumā tev nodrošinās kaut kāda veida kompensāciju vai vismaz apmaksās atpakaļ ceļu uz mājām, ja tavas karjeras iespējas izrādīsies neveiksmīgas.

lasi, vērtē, komentē emotion

23 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Bija gadījums- strādāju vienā fabrikā UK. Atnāk jaunais. Sākam runāt vārds pa vārdam.utt. Kas un kā. Izrādās kopīgi pamati uz kā balstįts darbs. Esot arī strādājis firmā kas nodrošina citiem darbu utt. Un sakritība- tajā pašā miestā kur Es. Nu neko. Abi runājam par kko un neko. Stāsta par savu dzīvi,gimeni un citiem zvēriem. Esot bijusi laba dzīve un savulaik arī eksotiski sporta auto . Bet... atnaca stradat parasta fabrika ,pie stikliem. Uz jautajumu kpc tā,esot dzīve sagrozījies nezin kā. Bet,esot īstenība pa kluso iefiltrējies un meklēt cilvekus ar ko sadarboties. Laiks iet. Pēc kādiem dažiem mēnešiem,sanemu pirmo zvanu ar “biznesa” piedāvājumu. Nākot “ Nike” botas no Londonas ar kādiem 12 pāriem,bet trūkstot tikai ap 40 naudinam. Vai nevarot izlidzet? Aizdomigi- tāds tips ar tādu pagatni,prasa būt par partneri un vēl tikai nieka 40 naudinas,kas nesīšot 3x pelńu. Protams aizdomigi un atsakos 😂😂😂 Vēl pāris reizes ar aicinājumu stradat vińa “ firmā” utt. Ar labu algu protams. Nu tā arī gaidu atkal jaunus piedavajumus jau 1gadu un nekā 😂😂
3 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

kādam jāārstē panaroja. Steidzami

0 0 atbildēt