local-stats-pixel fb-conv-api

Ko spoki.lv domā par BĒGĻIEM ?!11

šodien nointervēju dažus cilvēkus sakarā ar mūsdienu problēmu.

jautājums bija, ko jūs domājat par bēgļiem, kas būs Latvijā?

atbildes tika sniegtas un nu šeit ir rezultāts!

paldies, atbilžu sniedzējiem!

49 4 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Labs salīdzinājums bija par tām konfektēm - Ja jums iedos konfekšu kasti un pateiks, ka viena no tām konfektēm kastē ir indīga, vai jūs viņas ēdīsiet?

Viens no tiem labuma meklētājiem ("bēgļiem"emotion var būt tērorists huh?  emotion

7 0 atbildēt

cik cilvēku, tik viedokļuemotion

6 0 atbildēt

Ko lai saka Kristīgie demokrāti lūdzu beidziet šo Eiropas izvarošanas politiku man jau morāli pat pakaļa sāk sāpēt. Tas ka daļa Vācu politiķu jūt viss dziļāko vainas apziņu par otro pasaules karu, neuzgrudiet šīs muļķības tiem kam ar to nav nekāda sakara. Kaut gan mēs varam pa to diskutēte tāpat nekas nemainīsies jo valdības savus cilvēkus jau sen neklausās ielās protestos var iziet 25000 un pat 50000 tūkstoši kā tas līdz šim ir bijis Vacijas un Polijas gadījumā, bet tas tāpat neko nemainīs.

7 1 atbildēt

kopš kuriem laikiem nelegālie robežpārkāpēji tiek uzskatīti par bēgļiem?emotion

7 2 atbildēt

Kādēļ tos joprojām sauc par bēgļiem? Tie ir parasti migranti, kuri grib nopelnīt.  Vienīgi žēl kā viņi plāno pelnīt, un vēl skumjāk ka Rietumi dod šo iespēju.

6 1 atbildēt
Pluss par to, ka esmu pieminēts. emotion Bet par tēmu, jā, šie ir nelegālie migranti ne bēgļi, bet ir nosaucami par bēgļiem, jo izmanto bēgļu plūsmu iekļūšanai Eiropā. Un tur vairums ir tādi...
5 1 atbildēt
Ceru ka viņi ies tālāk, prom....
3 0 atbildēt

meh

4 2 atbildēt
Ceru, ka ziemaa tie melnie suudi vienkaarshi nospraags, un viss, vinji sheit neko nav pazaudeejushi, un vinjiem sheit nekas nav meklejams!!! Lai ludz patverumu savam Allaham, kas ir vinju dziives jeega!!!
3 1 atbildēt
Eiropa+bēgļi vai ISIS=eirābija
1 1 atbildēt