local-stats-pixel fb-conv-api

Ko spēj Smadzenes. #270

1007 5

Mūsdienās zinātnieki vēl nav izpratuši mūsu smadzenes, bet ir atklājuši daudz interesantas lietas.. Piemēram, kā izkļūt no sava ķermeņa, mazināt sāpes, kā atbrīvoties no stresa u.c.

http://spoki.tvnet.lv/profils/procents">Citi interesanti raksti.http://spoki.tvnet.lv/profils/procents"> -

http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/Tavas-skolotajas-parole/575144">Tavas skolotājas parole!

Pašizdomātie!

http://spoki.tvnet.lv/tribine/Kas-tas-vinam-pagalma/617783">Kas tas, viņam pagalmā?

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Meditacija-Tu-busi-soka/609106">Meditācija (Tu būsi šokā!)

http://spoki.tvnet.lv/tribine/Ko-spej-Smadzenes/618433">Ko spēj smadzenes. #1

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1007 5 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 70

0/2000

Izskataas, ka saakshu medieet.:) Tikai tas praata attiiriishanas vietaa vareetu kljuut par manu jauno aizmgshanas veidu. emotion vienk atceros, kaa ar pirmo reizi meegjinaaju astraalo, biju simtprocentiigaa nomodaa, viss gaaja perfekti, kaa vajag, pat man bija gruuti noticeet, ka tas notiek reaali (garshs apraksts:), uun tuvojos punktam, kur jau esmu burtiski dazhu sekunzhu attaalumaa, baltaa gaisma kljuust spozhaaka liidz pasham mirdzumam, uuuuuuuun es aizmiegu. emotion Bet buus jaameegjina shiis visas shtelles veel, nedaudz pamudinaaji. :) emotion

54 0 atbildēt

varbūt autors varētu uzrakstīt nakošo rakstu par meditāciju un astrālo pasauli , detalizētāk ? ! Jo , es lasīju, ka vieglāk ieet astrāli ir neēdušam un labāk tikai dzret ūdeni tajādienā gaļu viepār nau ieteicams lietos , pats esmu mēģinājis pāris reizes ieet astrāli , bet nau sanācis , būšu ļoti pateicīgs , ja būs kāds radošs raksts par meditāciju un atsrālo, tā ir pavisam reāla un aizraujoša tēma , ko mūsdienās cilvēki noniecina un seiž tik savos iphone 5 un laiza dirsu korporācijām un uzņem tik negatīvo, suck a dick black world emotion

32 0 atbildēt

Caur binokli liksies 5 reiz garāks.

32 3 atbildēt

Es tev ieteiktu ustaisīt atsevišču rakstu par to astrālo projekcijuemotion

12 0 atbildēt

Nav gan pilnīga diršana, esmu pats to piedzīvojis... Varbūt pats kādreiz pamēģini kaut ko izmēģināt, nevis rakstīt jēlus komentārus, pat tajā visā neiedziļinoties..

11 0 atbildēt

Ļoti interesanti ! Ar nepacietību gaidīšu nākamo, šāda tipa rakstu ! 

9 0 atbildēt

3. garām. Man sanāca

 

7 1 atbildēt

Par astraalo projekciju. Neko nemeegginaaju, bet vnk kadaaa 9.klasee tas saakaas.ka pirms miega vnk taa kaa izgaaju no sava kkermenna, istabaa pazuda meebeles un taa sassaurinaajas.vieniigaa izveeele bija izlidinaaties pa logu.un tikkai vienu pa otru nekad nesanaaca. Vareeju lidinaaties pa pilseetu kur vien veelos, ielas visulaik bija kreesla un neviena cilveeka vai maassinu.vnk tukssas ielas.tas notika apmeeram 2-3 reizes meeneessi.patika taa sajuuuta.Taa tas turpinaajas kadus 2 gadus. Taccu peec tam viss tas pats tikkai vairs nevareeju izveeleeties kurp doties pa pilseetu, mani taa kaa veda kaaads.pats nepatiikamaakais bija tas ka vairs nevareeju atgriezties realitaatee tad kad gribu.un kad tas lidojums beidzas, tad attapos ar aukstiem sviedriem un tirpaaaam. tas turpinaajas apmeeram kaadu pusgadu.vairaak ar mani nekas tamliidziigs nav noticis. varu sso pasttastiit arii siiikaaak.tas apmeram iisumaa.

taa mana pieredze par sso teemu.Kaadam bijis kas liidziigs?

5 0 atbildēt

žēl ka tik mīnusu. bet tā ir mūsdienu spoku politika -  viss labais ir underrated un visi suudi ir sky high

4 0 atbildēt

''Pasaule ir daudz plašāka vieta, nekā mums liekas.''

Nu tā tas ir, ja vēlaizvien uz to skatās ar otrādi apgrieztu binokli! emotion

 

Bet nu ++ par to, ka tiek meditācija popularizēta, ir tā kā rakstīts. Cerams, vismaz kaut viens paliks gudrāks uz šīs pasaules.

4 0 atbildēt

Vislabākais ir kad mierīgi guli muguras pozā un tevi itkā "ierauj" kkur. 

1 0 atbildēt

Meditejot un ari vienkaris gulot,  tavas smadzenes vairojas DMT, kas Tev ari dod to effektu. DMT var ari uznemt maksliga veida, tas ir smekejot. Lielako ties DMT kristali ir aizliegti pasaule un tiek uzskatiti par narkotikam, kas nav ieteicamas, bet... 

Tiem kuriem kaut kas tads interese, var mierigi parakties interneta un vares pat atrast, ka vinus(kristalus) audzet. Viena mirkli Tu vari sasniegt to, ko vissvarenie guru gust no gadiem lielas pieredzes...

1 0 atbildēt

TRekns + no manis, labs raksts

1 0 atbildēt

Ja vēlies atvērt savu trešo aci,tev ir jāmeditē un jābūt pareizai elpas kustībai. (6.sekundes ieelpo, 6sekundes aizturi elpu un 6 sekundes izelpo) Pēc apmēram 30minūšu meditācijas,iedomājies,ka tev ir trešā acs pierē. ( Tai jābūt indīgo krāsā,vai arī savas auras krāsā )

1 0 atbildēt

čalīt , tev ir iekšās. vajag vēl!!!

1 0 atbildēt

Patīk redzēt labus rakstus. Plusi no manis for sure

1 0 atbildēt
 

Pirmkārt astrālajā projekcijā nevar redzēt visu laiku. Ja vēlies redzēt laiku, mēģini ceļot ēteriski. Un otrkārt, ne katram ir atļauts nokļūt astrālajā plānā, un tādi skeptiski kā Tu nemaz nenokļūst tur.

1 0 atbildēt

Interesants raksts. Jāatzīst, ka zinu, kas ir meditācija, ne tikai teorētiski... :) Bet par astrālo projekcju nebiju dzirdējusi.

1 0 atbildēt
   

Nu ,ko lai saka zinātnieki izmanto tikai taustāmas lietas un pierādījumus ,ta kā astrālie ceļojumi viņiem neder ,un par nākotni runājot ,nākotnei nav tikai viens variants un uzināt kurš būs īstais nemaz nav tik viegli ;)

3 2 atbildēt

Cienīgs vidusskolnieka darbs,bet:

2. ........nevēlos izteikties.

par 3. fiziski tas ir iespējams, tikai mūsu prāts liek mums darīt kustības hroniski, un lai tās būtu tendētas vienā virzienā. Patrenējies, un iezdosies tā, ka iecerēts.

Jaa nu kādam gribas vēl uzņemt interesantu, bet ticamu informāciju :

http://www.youtube.com/watch?v=oeRRXVXidOc

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »