local-stats-pixel fb-conv-api

Ko latvieši publicē savos soctīklos? Nemaz nav sliktāk par krieviem.28

577 13
577 13 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Nu ko, kurš atrada sevi?  emotion 

44 0 atbildēt

nu, kādas 3 bildes, kuras varētu nosaukt par muļķīgām - pārējās normālas. Jāmeklē ir kārtīgāk... bet jā, dīvaiņi ir visur un nav tautas, kur tādu nebūtu vai būtu tikai tādi...

33 0 atbildēt

Pilnīgi pievienojos kaķūna viedoklim - publiski brīvi pieejamas bildes vairs nav privātas. Ja tu izliec savus kompromitējošos selfijus publiskai apsmiešanai, tad tā ir tikai tava vaina. Tā ka ar savām "tiesām" tu neko nepanāksi.

25 1 atbildēt

Ko publicē internetā, tas vairs nav tavs ;p

23 0 atbildēt

Dažas ir tādas kādas ir, bet kāda vaina tai traktora bildei? Labāk skatos tādas, kur var redzēt reālu cilvēku, kurš no sevis neiztaisa kaut ko samākslotu, nekā pārpārēm pārfotošopētas bildes, kurās visi izskatās superideāli un glauni.

16 0 atbildēt

9. bilde nemaz tik traka nav. Var redzēt, ka cilvēks ar darbu nav uz "jūs"

8 0 atbildēt

Tas grūtais darbs, kuru paveici, spriežot, kuru no cilvēkiem pazemot, ir tas, kas Tevi raksturo. Tu esi tas, ko Tu dari.

Lai izdodas. 

6 0 atbildēt

Atceros joku:"Ieiet graudiem.lb,sajūta kā kapos-neviena nav,tikai puķes atstātas." emotion

6 0 atbildēt
Ar kalēnu noteikti visu var nokārtot , uzrakstiet savu mājas adresi un neviena bilde , noteikti , vairs netiks publiskota emotion
5 0 atbildēt

Protams, diezko gudras bildes nav, bet par dažām varētu teikt, ka nekas arī tik traks tur nav..

5 0 atbildēt
Ir kuces un ir arī kuči
4 0 atbildēt

Biju pārliecināta, ka arī es te būšu emotion 

3 0 atbildēt

par to kuču sindromu un suņa sejām.. nesen lasīju,ka tēvs ,ieraugot meitas profila tādu bildi, ielicis sedet suņu būrī,lai redz kā ir sunim būt.. skarbi.. bet varbūt prātiņš sagriežas pareizā leņķī..

3 0 atbildēt

Kas ir noticis ar trešo bildi? Biju šokā. emotion

2 0 atbildēt

7. Jām... emotion

2 0 atbildēt

Tādas bildes liek arī Lietuvā, Grieķijā, Kanādā,  Vjetnamā un Nigērija. 

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt

Internets ir tāda pat publiskā telpa kā iela. cilvēki bieži vien to aizmirst, un stāsta par sevi pārāk daudz.. Fotogrāfijas kas vienreiz nopublicētas Internetā vairs no tā nevar izdzēst, tās sāk pašas savu dzīvi.. Ja esi nopublicējis savu bildi, un padarijis to brīvi pieejamu, tad viss - rēķinies ka viņa var parādīties jebkur, tajā skaitā TV vai kur citur.  Itkā jau Likums aizliedz kopēt no portāliem tur publicētos attēlus, bet ir viens liels BET.. izlasiet portālu lietošnas noteikumus!! bildes pieder Viņiem.. nopublicēji viss, vairs nav tava.., tā kā tiesājaties ar konkrēto soc. tīklu un vel sākumā to pastāstāsties tantei googlei. 

Bet konkrēti par šo rakstu, tikai pāris bildes ir pasmiešanās vērtas, pārējās - diezgan standarta..  P.S. raksta autoram pašam ir lielas psihaloģiskās problēmas...

1 0 atbildēt